חצי אדון |
לפני 20 שנים •
5 באוק׳ 2004
מבוא לשליטה מנטאלית פרק א' - המבחן.
לפני 20 שנים •
5 באוק׳ 2004
חצי אדון • 5 באוק׳ 2004
גולד - דמיאן , פטור ממבחן זה נשלח לתיבת הדואר שלכם.
משך הבחינה שעה ועשר דקות. הבחינה אנא קרא/י את המשפט הבא : BDSM עושים פחות!!! או לא עושים בכלל!!! כשיש שם אהבה. עליך להקיף בעיגול את האות המייצגת את התשובה הנכונה . הערה חשובה: עליך לגשת לחנות המחשבים הקרובה לביתך ולרכוש מסך מחשב חדש אותו תצטרך לאחר הבחינה. מי רשם את ההודעה שבנדון? א)הקוסם מארץ עוץ ב)אדון וחצי ג)שקית הפלא ד)חצי אדון ה)אף תשובה אינה נכונה. כמה מסרים הועברו בהודעה? א)5 ב)2 ג)7 ד)מה 7? ה)1 מהו לדעתך המסר העיקרי בהודעה? א)שהצהרת בלפור היתה פלופ אחד גדול ב)שבי די אס אם זה טעם החיים ג)שבמהלך המבחן לא ניתן להפעיל מכשירים סלולרים. ד)ששמנות לא שלמות עם עצמן ה)שאם אין אני לי מי לי. איך ניתן לדעתך לאפיין את ההודעה ? א)כאמירה ב)כבקשה ג)כשאלה ד)כתמיהה ה)כמו בסעיף ד' אך עם "כ" במקום ה- "ת" למי מיועדת ההודעה? א)לעבדל רנטיסי ב)אל כותב ההודעה ג)אליי ד)אל הציפור ה)אף תשובה אינה נכונה האם ניתן לומר שיכול להיות מצב שלא הבנת את ההודעה כראוי ? א)אולי ב)לא ג)מה פתאום ד)כן ה)קישקשתא האם מצאת את עצמך מתרגז או כועס בזמן קריאת ההודעה? א)בשום פנים ואופן לא ב)לא ג)במחשבה שנייה ,כן. ד)בשום פנים ואופן לא אבל עם סימן קריאה בסוף ה)כן ולא. במידה וכן , מה בהודעה גרם לך להתרגז? א)סימני הקריאה בהודעה ב)ה - חחחחחח שאין בה. ג)ניקוד ד)פילפל ה)עשן סיגריות כמו במועדון. האם ניתן לטעון ולא בתוקף שבכלל לא קראת או הבנת את ההודעה? א)בטוח ב)אולי ג)השתגעת? ד)מממ.... ה)ז..... האם הינך משתתף בפורומים או בצאטים באחד מאתרי האינטרנט? א)לפעמים ב)לא ג)רק שאשתי בביקור אצל הוריה ד)כן ה)ז! אני לא כזה... האם הכרת אישה/גבר במהלך הגלישה שלך באינטרנט ? א)כן בוודאי ב)לא בלי בוודאי ג)כן ולא אחת ד)שוב פעם כן. ה)כן עם קריצה. האם במהלך ההכרות איתו/ה מצאת את עצמך מדבר איתו/ה במכשיר הסלולרי מהשירותים? א)בטח ב)ברור ג)לפעמים ד)פעם ב... ה)עלית עליי. האם הינך מגיב או מפרסם הודעות בפורמים באינטרנט ומה לדעתך הסיבה/ות לכך? א)אף פעם לא כי זה לא עושה לי את זה. ב)לא. כי אנילאכזה... ג)אף פעם כן כי לא הבנתי את השאלה . ד)כן.כי אני זקוק לתשומת לב ה)אף תשובה אינה נכונה במידה והגעת לשאלה זו , מה לדעתך אתה עושה ברגע זה או /ו מה אתה חושב על עצמך? א)לא יודע ב)מבצע את המטלה שהוטלה עליי וחושב שאני הגאון משנקין. ג)שוב לא הבנתי את השאלה ד)סתם מעביר את הזמן. ה)מנסה להגן על כבודי וחושב שאני חושב שאני לא חושב שאני חושב כרגע.. מהי לדעתך הסיבה לכך שהומלץ בפניך בתחילת המבחן לגשת לחנות הסמוכה ולקנות מסך מחשב חדש? א)לא יודע ב)כדי לבלבל אותי ג)כי אני מסמן בעיגול בטיפקס על המסך את התשובות הנכונות ד)כי יש מבצע ה)כי.......(נתקעתי אנשים..תעזרו לי עם ה - "ה"....) באיזו מילה לדעתך ניתן לתאר את הסיטואציה שאתה חווה כעת ? א)עונש ב)משה ג)תיקון ד)אורננג'דה ה)פרדוקס בהצלחה!!! |
|
masterhaifa(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 באוק׳ 2004
קיבלתי 95
לפני 20 שנים •
5 באוק׳ 2004
masterhaifa(שולט) • 5 באוק׳ 2004
מתי אתה מעלה את פרק ב???
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 באוק׳ 2004
חצי , חשבתי שיצאת לפנסיה
לפני 20 שנים •
5 באוק׳ 2004
קליבר(שולט) • 5 באוק׳ 2004
אבל אם לא .. ביום א'
גש לסניף המוסד לביטוח לאומי , והגש תביעה . אני בטוח שהם ימצאו סעיף על מה לשלם לך . הם אנשים טובים , לא כמוני . אתר המוסד לביטוח לאומי |
|