| Demi |
לפני 22 שנים •
8 באוק׳ 2004
הבהרה ומעצבן אותי שאני כותב את זה!
לפני 22 שנים •
8 באוק׳ 2004
Demi • 8 באוק׳ 2004
כבר רבות דובר על כינויים - במיוחד כינוים חדשים שדומים מאוד לישנים.
למשל כולם מכירים את ים, אז הנה מישהו פתח - מאסטר ים (זאת דוגמה שעלתה לי לראש). יש עוד הרבה דוגמאות, אני לא יודע אם זה בכוונה או בטעות, אם זה טרוליזציה או שלא, זה מרגיז ולא בא לי להתרגז. קראתי לא מזמן איזה משהו שמישהו כתב על דמיאן, לא הבנתי למה מדברים עלי על דברים שאני לא יודע בכלל שאמרתי וגם לא הבנתי למה קוראים לי בשם חיבה. לפני כמה ימים דיברתי עם מישהי בצאט והיא אמרה - אההה זה אתה דמיאן.......... וקצת לפני זה עוד מישהי החליטה שאני נקבה כי התבלבלה ביני לבין דומי.... אז דומי זה משהו אחר, זה כינוי אחר בכלל שיצא לו שם חיבה, אבל דמיאן נראה לי קצת מוגזם. ולמה אני כותב את זה בפורום הזה? כי הרגע נכנסתי ל- "הודעות חדשות" ראיתי פוסט של 3 עמודים שפתח דמיאן, ומתאים לי שההודעה הזאת תהיה בסמוך להודעה של אותו דמיאן. אז הנה - יש לי רק 2 כינויים - דמי, ופסיכודמי. דמי זה הכינוי הרגיל שלי ופסיכודמי זה כינוי כשממש בא לי להתבדח. מעבר לזה אין לי עוד כינויים ברחבי הרשת. מחמיא לי שאנשים מחקים את הכינוי שלי, אבל זה לא לעניין, זה לא המקרה הראשון וכנראה שגם לא האחרון, אבל אני חושב שאולי צריך לעשות משהו בעניין כי סה"כ זה עשוי לבלבל אנשים. |
|
|
| גלתיאה |
לפני 22 שנים •
8 באוק׳ 2004
לפני 22 שנים •
8 באוק׳ 2004
גלתיאה • 8 באוק׳ 2004
דווקא במקרה הזה דמי, אני לא חושבת שאתה צריך להתעצבן. דמיאן זה ניק שעומד בפני עצמו שלקוח מספר של הסה, ודמי זה דמי.
יכול להיות שהוא גם נושא את הניק הזה המון זמו כבר, כי אני זוכרת את הניק הזה כבר מלפני שנתיים וחצי, מינוס פלוס שהסתובב בחדרי שליטה בצאטים. ( אולי זה הוא, ואולי לא) אני חושבת שהבעיה היא יותר שאנשים לא מבינים שההתחברות לצאט היא בניק שלך כמו שמופיע בפורום, בלי קיצורים. כך שבצאט דמי יהיה דמי, ודמיאן זה דמיאן. ולעולם לא דמי פסיכודמי או דמיאני שמנמני. אבל אם להתבלבל- אז לי זה קרה דווקא עם דומי, שהייתה חולה, ולקח לי דקה להבין שזה לא אתה |
|
|
| קליבר(שולט) |
לפני 22 שנים •
9 באוק׳ 2004
אני בחיים לא אתבלבל
לפני 22 שנים •
9 באוק׳ 2004
קליבר(שולט) • 9 באוק׳ 2004
אני מכיר רק "דמי" אחד ... ואתם?
לא דמיאן , ולא דמיקולו , לא יחליפו אותך , איך אפשר ? אל תדאג ... |
|