ADONX |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
BDSM כדרך חיים או מימוש פנטזיות??
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
ADONX • 10 באוק׳ 2004
ציפור קטנה (בעצם ציפור דיי גדולה)לחשה לי כי יש אנשים החיים את ה-BDSM 24\7 לא אני. אני כאן אך ורק לממש פנטזיות ומה לעשות שבפנטזיות שלי
וממש לא הולך להתנצל על זה בפנטזיות שלי אני רואה לעיניי רוחי את שרון סטון XXXXX .אז עם כל הכבוד ויש כבוד לכל אותם דומים\סאביות פיוטיים יש גם BDSM אחר ואם נוח לכם לקרוא לכל אחד שלא חושב כמוכם תינוק אזי אני שמח להיות תינוק. ממש לא עושה לי את זה לדבר שייקספירית בסשן או לדקלם את ביאליק. כבר ציינתי אבל כנראה שיש פה כאלו שלא קלטו מי שלא נאה לה פשוט שתתעלם אני לא פה לרצות את כולם ואם אמצא במדבר הספרותי הזה אחת אז דיינו..... ולסיכום- כל הכתוב לעיל מובא כדעה אישית של ADONX השיטחי וכלום לא אישי קחו את זה אזורית ---- ההודעה נערכה ע"י המערכת |
|
JUST DOM(שולט) |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
חדש
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
JUST DOM(שולט) • 10 באוק׳ 2004
אני רואה שאתה חדש פה
אז אני אנדב לך טיפ מועיל אין שום קשר בין השיחות,הפורמים,הצ'אטים וכד'ו לבין המפגש האמיתי במציאות הכל משתנה מי שנראת לך "פילוספית" כהגדרתך יכולה לבסוף להיות אחלה שפחה |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
נכון,
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
G-O-L-D(שולט) • 10 באוק׳ 2004
שייקספיר היה יוצר בשפה שקשה לזרוק במיטה.
אבל נראה לי ש: "פתחי לי ואראך כאחרת", שנלחש באוזן שפחה יכול לעמיד איזה כוס או שניים לא? או כמו: "יא מזדיינת, מי? מי? מי זונה? כלבה מזדיינת! חור של בהמה יש לך! יא אוכלת חרא! תמצצי יא כלבה סרוחה! אבק דרכים! צואת כלבים מחורבנת! כלי קיבול לזרע! יונקת שכמותך!" שהעלה על כתב "יו הפנר" האגדי בירחון פליי-בוי החגיגי לרגל עשר שנות הוצאה. אבל בשורה התחתונה, אין כמו תהילים. |
|
ADONX |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
קן תודה על הטיפ
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
ADONX • 10 באוק׳ 2004
קן אתה רומז שהן סובלות מפיצול אישיות?
|
|
JUST DOM(שולט) |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
לא
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
לא,ממש לא
אבל עם מישהי מחליטה לתת את גופה ונפשה בידי אדם אחר סביר להניח שהיא רוצה לתת אותם למישהו עם קצת שכל אם היית נשלט היית מוכן להיות נשלט בידי מישהי טיפשה ? אתה מודע לנזקים שיכולים להגרם במפגש עם האדם הלא נכון ? |
|
ADONX |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
ברור שעדיף חכם ויפה
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
ADONX • 10 באוק׳ 2004
אני עדיין חושב רוב האנשים נשים וגברים כאחד היו מעדיפים מגע ואני מדבר על מגע ומימוש פנטזיות ולא להקמת משפחה או קשר ממושך.....עם אדם יפה ומושך ולא כל כך חכם מאשר עם אדם חכם בטירוף אבל מכוער חזותית זה כל מה שאני אומר.....
|
|
מיינד |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
קן אתה שיכור או מה
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
מיינד • 10 באוק׳ 2004
בשרשור המפורסם שלך השפחה האולטימטיבית היתה רחוקה מלא טיפשה
היום נצבע עורך בצבע שונה, תעלה מולי בפרטי למען אדע האם אתה הוא אתה |
|
JUST DOM(שולט) |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
לא הבנתי
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
ADONX
לא הבנתי אותך,פנטזיה ממשים עם בחורה יפה וטיפשה ומתחתנים עם מכוערת וחכמה ? אם כבר ההפך,לא או שהפוך איושששש כבר התבלבלתי בהצלחהה איש |
|
גלתיאה |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
Re: ברור שעדיף חכם ויפה
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
גלתיאה • 10 באוק׳ 2004
ADONX כתב/ה: אני עדיין חושב רוב האנשים נשים וגברים כאחד היו מעדיפים מגע ואני מדבר על מגע ומימוש פנטזיות ולא להקמת משפחה או קשר ממושך.....עם אדם יפה ומושך ולא כל כך חכם מאשר עם אדם חכם בטירוף אבל מכוער חזותית זה כל מה שאני אומר.....
יש כאן איזה בורות שאתה מקובע עליה, ולא מבין שאתה לא מבין... זה לא משנה אם זה סטוץ או חתונה או קשר של שעה או שנתיים, סיטואציה של סשן היא לא פשוטה.הסאבית שם באמת נתונה לחסדיך, במלוא מובן המילה, ואם אתה לא מבין מה אתה עושה, ואם אתה מאבד שליטה ונסחף, ואם היא מחליקה לך לסאבספייס- אז אלוהים ישמור.... מה שחשוב זה מישהו שהוא אחראי ושמבין. כעת- כל ההתנהלות שלך היא בדיוק ההיפך- אתה נכנס בבום לפורום, שם איזו תמונה של חדק של פיל בפרופיל בתקווה שזה יעשה רושם על מישהי כאן, ורוטן שכולן חושבות שהן בוגרות החוג לפילוסופיה. זה לא שסאביות מחפשות מינימום את הגאון מווילנה, אבל שום סאבית לא תשים את כפה בידה ותלך עם מישהו שמפגין התנהגות ילדותית,אין לו מושג מה זה בדסמ, ועוד מפגין התנהגות ונילית טיפוסית של זכר שמחפש זיונים קצרים, וכשזה לא הולך לו הוא נעמד במרכז הפורום ומילל- אבל למה? אתה בקיצר הגעת לכאן כי חשבת שכאן תמצא זיון מהיר, אבל מה? הפתעה! כאן הרבה יותר קשה למצוא פרטנרית מאשר בעולם הוונילי ( למרות חדק הפיל! ) אז תרגע, אם באמת הבדסמ מעניין אותך, תתחיל לקרוא, לנסות להבין מה העולם הזה, בלי לצאת בהכרזות "מעמיקות " לגבי הסאביות. זכותך לרצות סוג מסוים, אבל מה- קח בחשבון שהרוב המוחץ של הסאביות הן נשים שההתנהגות שלך יכולה רק לשעשע אותן במקרה הטוב- ולשעמם אותן במקרה הרע.... אבל אם הבדסמ לא באמת מעניין אותך, אתה יכול להמשיך לרקוד רומבה ברחת הפורום, ואתה תתעייף יותר מהר ממה שאתה חושב... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 באוק׳ 2004
nerissa(אחרת) • 10 באוק׳ 2004
קריזה, סלח לי לרגע. גונבת לך אחד
לורן - וזהו לך.. אתם יכולים להמשיך.. |
|