מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
כתבה מזעזעת...
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 17 באוק׳ 2004
|
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
SexyRed(שולטת){Woody} • 17 באוק׳ 2004
בהחלט כתבה שגורמת לך לעצור להתחיל לשאול שאלות על החברה שלנו, על האטימות ועל מערכת הצדק. העונש שיצור הזה קיבל לא מספיק כדי לגרום לבנות האלה להשתקם ולשוב למצבן הראשוני, בטח ובטח לא לפתוח דף חדש. צריך לסרס אנשים כאלה, לפעמים זה יותר גרוע מאונס.
זה פשוט מגוחך היחס של המשפחה למצב, "לא לפרק את התא המשפחתי" לעומת העתיד של הבנות המסכנות האלה. פתיחה קשה של שבוע, בתקווה שיהיה יותר טוב. |
|
פלוס מינוס(אחר) |
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
פלוס מינוס(אחר) • 18 באוק׳ 2004
הייתי חותך לו את הזיין בלי הרדמה
|
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 18 באוק׳ 2004
צריך להעניש את כל המשפחה! ''שותפים לפשע'' לא שמעו על זה???
פשוט ככה! זה מעצבן אותי, ואת מה שמגיע לו (חלק קטן מזה) הוא יקבל בכלא. מאוד ''אוהבים'' פדופילים וגילוי עריות שם.. הוא במקלחות יקבל כל יום חזרה את מה שהוא עשה. זבל חרא. אין לי מילים לתאר את הבחילה שזה עושה לי שאני קוראת דברים כאלה. וכמה שהייתי רוצה למצוא את הילדות האלה (כן, ילדות- מהסיבה שהם לא התבגרו בגלל האפס הזה) ולנסות לעזור להם כמה שאני יכולה... זה כואב לקרוא אם זה היה מישהו שאני מכירה אני לא יודעת מה הייתי עושה לו. בבית הספר, כיתה יב', ברגע של אינטימיות סיפרה לי חברה לכיתה על דוד שעשה לה דברים כאלה.. זה חילחל כל כך עמוק, וכל מקרה כזה שאני קוראת רק גורם לי להיות יותר מגוננת על אלו שאני אוהבת.. מסכנים יהיו הילדים שלי .... ולמה תמיד האבא החורג עושה את זה?? זה מן הסכם כזה שחותמים לפני חתונה שניה??? בברכת "KILL THEM ALL" דומי |
|
DarkAngel(אחרת) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
DarkAngel(אחרת) • 19 באוק׳ 2004
עוד דוגמא לעולם המסריח שאנחנו חיים בו ולחוסר צדק!!! פשוט עשו בדיחה מהעניין !
10 ש-נ-י-ם ? זה נראה להם מספיק ((אם יש דבר שיכול בכלל לעזור לה עכשיו..)) ? אני פשוט לא מבינה את זה.. איך אפשר לדעת מה עושים לבת שלך ולשתוק ולהתחשב בזה שזה קרה מזמן?? עוד בדיחה .. לא זכור לי ששמעתי על חוק התיישנות.. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2004
לא רק אבות חורגים..
וזה קורה יותר מידי... לא פלא שנשים חוששות להתלונן- גם כשהן אוזרות אומץ וגם כשסוף סוף הם עומדים למשפט וגם אם הם מואשמים, הם מקבלים עונש מגוחך... אני שונאת את האמא ואת המשפחה המטומטמת והמעוותתת הזאת יותר מה"אבא". לפעמים שתיקה הרבה יותר גרועה מביצוע הפשע עצמו. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 19 באוק׳ 2004
קיימת זילות כללית בארץ, בכל מה שקשור לאכיפה וענישה. חוץ מעבירות תנועה, שום דבר פה לא נאכף, והעונשים קלים מאוד.
פאקינג 10 שנים.... לדעתי צריך פשוט לסרס. ולא סירוס כימי מעפן כזה שעושים לאנסים, שברגע שנמאס להם לקחת את התרופות אז זהו... אלא סירוס מכני, פשוט, כריתת האשכים. לפני זה, כמובן, צריך לעשות בדיקות מקיפות, שזה באמת יהיה האדם האשם והנכון... אחרת, זה כמו עונש מוות - אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 20 באוק׳ 2004
לא להאמין.......
הקלות הבלתי נסבלת של החטא ועונשו. זו בדיחה לומר שטחנות הצדק טוחנות לאט, הן אינן טוחנות כלל והמשפחה שהסתירה-הייתי מגישה נגדם תלונה גם וזורקת אותם לכלא על קשר שתיקה שכזה. |
|