מיתוסית(שולטת) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
מחריד... מזעזע....
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2004
ממש התחלתי לבכות ככלשהסרט הזה חלף.
זה הדבר הכי מחריד שראיתי בחיי. אני אל מבינה למה מפרסמים ומפיצים את זה במייל למרות שלראות דבר כזה כשאתה לא בתוך זה, עשוי אולי להשפיע לטובה על הלא ישראלים... סליחה על הניסוח הקלוקל אבל אני פשוט עדיין מטושטשת... http://stage.co.il/media/largefiles/doribenisraelkario299562.wmv |
|
אליס(נשלטת){crazy_toas} |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
אליס(נשלטת){crazy_toas} • 19 באוק׳ 2004
וזה בדיוק מה שצריך.
שיזעזע. שיעפוך להם את הקיבה. שיבינו. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 19 באוק׳ 2004
ציטוט: וזה בדיוק מה שצריך.
שיזעזע. שיעפוך להם את הקיבה. שיבינו בולשיט. זה זול. אם למישהו לא אכפת, אז לא אכפת לו. הם מתעבים יהודים, ולראות גופות מרוטשות של יהודים (איחחס, מאז הפיגועים הרציניים של שנות התשעים, לפני חוק הצנזורה, לא ראיתי כזה דבר.. מגעיל) לא ישנה אצלם כלום. מבחינתם, זה הכל אותו דבר... יהודים, ערבים... יש פה מלחמה, ולא אכפת להם מי מת, למה, או איך. הרבה לא משתנה ב-60 שנה. ומה לגבי זילות המתים? אלה קרובי משפחה של מישהו, חברים - לא אובייקטים בשביל תעמולה! ג'יזס קרייסט, נהיינו ערבים פה? הכל כשר? אין איזה גבול שאותו אנחנו לא עוברים? לפחות מדובר באיזה סרט ג'יפה מחתרתי שמועבר באינטרנט, ולא משהו כללי, מוסכם, מוסדר וממוסד כמו התעמולה הערבית המגעילה. לשם עוד לא הגענו, ואני מקווה שגם לא נגיע.\ והמלכה הכחולה - אני חייב להגיד שאני מצטער שראית את זה, ושזה פגע בך ככה... ואני חושב, שאפילו אם יהיו איזה כמה אירופאים שיגידו 'וואללה, היהודונים האלה סובלים שם', זה עדיין לא שווה את הסבל, הכאב-לב והכעס של אנשים כמוני וכמוך. |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
Rocco(שולט) • 20 באוק׳ 2004
הסרטון הזה נמצא באתר של משרד החוץ
והופץ בעולם מי שחושב שזה לא לענין אני בהחלט יכול להבין אותו אבל אני בהחלט מבין את הצורך בהפצת סרט מסוג זה בעולם וזו גם דעתי |
|
wayu |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
wayu • 20 באוק׳ 2004
אליס כתב/ה: וזה בדיוק מה שצריך.
שיזעזע. שיעפוך להם את הקיבה. שיבינו. מסכים |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 20 באוק׳ 2004
את צודקת, זה מאוד מזעזע, בייחוד ב10 בבוקר לפני ארוחת בוקר בכלל...
אני חושבת שצריך להפיץ כמה שיותר כאלה, מבחוץ זה ניראה כאילו אנחנו בסדר, והפלשתינאים ישנים על גופות... fuck'em just fuck'em all זה פשוט מרתיח אותי כל פעם מחדש. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
מיתוסית(שולטת) • 20 באוק׳ 2004
זב האמת נראה כאילו כל הזמן אנחנו הכובשים והם ישנים ברחובות ואנחנו שמים אותם בהסגרים ומפוצצים להם את הבתים.
גם אנחנו לא בסדר, אבל הם צריכים לראות שיש לנו סיבות טובות ואנחנו לא סתם אכזריים וחסרי לב! והתמונות הללו רק משני פיגועים. המספר של אנשים שמתים בפיגועים מחרידים ואני חייבת לציין שהסרטון הזה עשה לי משהו. עד שלא ראיתי את הסרטון ושמעתי שיש פיגוע, די "העברתי הלאה", פשוט מרוב שזה הפך להיות דבר שבשגרה (כמו נורא לכתוב את זה ועוד יותר להרגיש את זה ולדעת שמשהו דפוק פה), כי זה פשוט מספרים או שמות או תמונות של אנשים מחייכים... ורק כשרואים דבר כזה, אתה פשוט מתפלל שאם תיקלע חלילה לדבר כזה- מוטב לך למות ומייד מאשר שאיזו זרוע שלך תטייל שם... כנ"ל לגבי אילו מחו"ל-ה ם לא חיים את הזוועות שלנו ומצד שני גם לא לא אכפת במיוחד ממלחמות של מדינות אחרות- מה לעשות לכל אחד יש את בור הרפש שלו שצריך להתמודד איתו. מצד שני, אם כבר יש דיעה עלינו- מוטב שתהיה לפחות חיובית. באשר לסרטון- לדעתי הוא מזעזע ויש שאלה מוסרית קשה מעליו אם הוא לפרסום או לא. אני חושבת שכן, כי אחרת זה כמו לקבור את הראש בחול כבת יענה, אבל צריך להיזהר שילדים לא יראו את זה ולטשטש את פני הקורבנות. לזכרם והלוואי שייתמו כבר הפיגועים. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 20 באוק׳ 2004
לכל אלו שמסכימים עם העניין, אני חושב שהגיע הזמן לתת מבט בציטטה בחתימה שלי, ולהפנים.
ציטוט: הסרטון הזה נמצא באתר של משרד החוץ
לא הצלחתי למצוא אותו שם. אני בספק אם זה אכן נעשה, שהרי מדובר במעשה לא חוקי - פרסום תמונות וסרטים שנאסרו לפרסום, פגיעה במתים ומשפחותיהם, וכו'. |
|
פטר(נשלט) |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
פטר(נשלט) • 20 באוק׳ 2004
משראיתי זה באמת מחריד ומעורר בי רגשות של כאב
והבנה עד כמה תהומי מעשי השטן דרך האנשים האלו שעושים את הפיגועים.לפני כן ראיתי סרטון של הוצאה להורג של חייל שבוי רוסי שצולם על ידי הצ'צ'נים. זה מחריד מאוד: השבוי יושב על האדמה לידו עומדים שני חיילים צ'צ'נים. את הפנים שלהם לא רואים. אחד מהם בא לחייל רוסי ויורה לו בכתף אחר כך גורר אותו על האדמה כמה מטרים תופש אותו בגרון וחותך לו את הגרון עם הסכין ענקית וכל זה מראים עד הסוף את הראש החתוך. אלו לא בני אדם הם מריונטות בידי חלאות בני אדם חיות ואין להם שום הצדקה עוד מעט ואירופה תתחיל לטעום את היין האיסלמי. איסלם כגידול סרטני על כדור הארץ. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 20 באוק׳ 2004
אני לא מבין איך אתם מצדדים בכזה דבר. מה קרה לכם? האם התקהיתם עד כדי כך, שאין לכם בעיה לבזות את עצמכם ואת המתים שלנו, בכזה סרט? האם ההערכה העצמית שלכם כל-כך נמוכה, שאת יורדים לרמה של האויב הברברי, ומפרסמים תמונות של אהובים ויקירים, חרוכים פצועים וקצוצים? האם כל האמצעים כשרים בדרך למטרה?
תבינו... גופה זה גופה. אחרי שעברו עליה כמה קילוגרמים של חמ"נ, להבות ורסיסי-מתכת, לא מבדילים אם זה ערבי, ישראלי או שבדי. זה מת. לערבים ולפסטינים אין בעיה מוסרית לקחת את מתיהם, לסחוב אותם ברחובות, להציג אותם לראווה, לבזות את עצמם ואת מתיהם... מבחינתם, זה כשר בשביל לגרום לתחושת האיכסה הנוראית בצד השני, ולעיני כל. רציתי לקוות שאנחנו מעל לכאלה דברים, אבל אני רואה שאנחנו בדרך להתבהמות טוטלית, מצטרפים לאויבים המלוכלכים שלנו, ויחד נתרחץ בדם. כל אחד יכול להראות כזה סרט. אין לזה כוח, אין לזה משמעות. ההסברה שלנו, אם בכלל אנחנו מחליטים להתלכלך בעניין הזה, צריכה להיות משהו שלצד השני אין. מה עם תיעוד של ההיסטוריה היהודית-ישראלית בארץ לאורך אלפי שנים? מה עם תמונות של עזרה הומניטרית? מה עם תיעוד של הסכמי שלום והסירוב עליהם מצד הערבים? להם אין את זה. אם אתם רוצים שמישהו מבחוץ יבין מה קורה פה, ולא יחשוב שסתם כמה ערבושים ויהודונים (שהיו בכלל צריכים למות במלח"הע ה-2, טפו עליהם) נלחמים פה על כלום, אז תתחילו להיות שונים, ולהדגיש את ההבדל הזה - כי אנחנו לא כמו האויב שלנו. אנחנו לא ברברים. אנחנו לא מבזים את עצמנו או את מתינו - יש לנו ערכים נעלים יותר. ברגע שאנחנו מאבדים את זה, אנחנו מאבדים כל הצדקה למאבק הציוני ולזכות שלנו להיות פה, ולהילחם על הבית שלנו. |
|