שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חוויות דומי and friends מחמישי 28/10

Tainted​(לא בעסק)
לפני 20 שנים • 29 באוק׳ 2004

חוויות דומי and friends מחמישי 28/10

Tainted​(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2004
הגענו למועדון כמו כל שבוע, טעונים באנרגיות ומצפים לבאות.. אך לא ציפינו למה שקרה באמת...
את הערב התחלתי בקצת בעסה, חיכיתי לחברים שבאים עם הכרטיסים שלהם, אך מכיוון שהאנשים הנחמדים ביפו סגרו את הרחוב של המשטרה, החברים היקרים יבשו אותי שעה
הערב שלי התחיל מאוחר מהרגיל, ועד עכשיו אני מנסה להתאושש מזה שהוא ניגמר..
נכנסתי למועדון וכבר הרגשתי בשינוי.. אנשים כניראה מושפעים מהגשם, באו באנרגיה נקייה וטובה.
לאחר סבב הנשיקות הרגיל שבו נישקתי את כל יקירי ליבי, הגעתי לרחבה האחורית ואיתרתי לי את הקורבן הסקסי שלי להיום...
הסוויטצ'ית הסקסית והחושנית ביאנקה שבאה בגופיה שחורה וחצאית מדליקה, גירתה לי ולפרודו את הידיים....
פרודו הביט בי במבט שאני מכירה ואוהבת ואמר לי "לכי תתגרי בביאנקה שתבוא לפה".
אז הלכתי, תפסתי אותה בשיער וגררתי אותה לרחבה האחורית של המועדון.
הסוויטצ'ית הסקסית הזו לא ידעה מה מחכה לה...
התחלנו ללטף אותה, לסרוט קלות, מנשקים אותה...
אנשים החלו להתאסף וראיתי שלסאבית הזמנית שלנו יש נטייה לפקוח עיניים כל הזמן. NIGHTMARE נחלץ לעזרתנו וסיפק לנו כיסוי עינים מדליק, שבמהרה מצא את עצמו קשור מסביב לביאנקה שלנו.
כיסוי עיניים תמיד עוזר, זה בא עם תאוריית "אם-אני-לא-רואה-אתכם-אתם-לא-רואים-אותי".
המשכנו לגעת בה, לאחר כמה סידורי לוגיסטיקה קלים (פינוי מקום, הוצאת ציוד וכדומה), ראינו אותה מתנשמת קצת, נכנסת לזה..
ידיי טיילו על גופה הענוג, שפתיי נישקו את צווארה, את האיזור בין שדייה המתוקים, מתענגת על כל רגע, ואז קיבלתי OK ממנה שהבגדים הם רק אופציה...
הרמתי את החצאית, חושפת ישבן לבן ותחתונים סקסים מתחרה שחורה, הם היו כל כך לטעמי שהחלטתי לא להוריד לה אותם...
התחלתי להצליף בישבנה קלות, להתחיל לחמם את הישבן שלה, שלאט לאט קיבל גוון ורדרד חמוד כזה, כמו שאני אוהבת...
פה זה המקום להודות שאני זוממת על הישבן של ביאנקה זמן מה, ולא יצא לנו להוציא את זה לפועל....
הורדתי לה את החצאית, וסיבבנו אותה על צירה, הצמדנו אותה עם החזה לקיר על האיקס.. קשרנו את ידיה לצדדים והתחלנו בסדרת הצלפות שנהיית אכזרית יותר ויותר עם כל הצלפה. ביאנקה נאנקה ונאנחה לה, צמרמורת עברה בגופו, עורה הצטמרר ונעשה נקודות נקודות של עונג, לא כמו העונג שהיה לי בידיים, לעבור ולהרגיש אותה.. את נשימותיה, לראות את שפתיה הפסוקות מעט, מתנשמת לה בהנאה...
משכתי את חולצתה מטה, חושפת חזה מתוק ומזדקר למגע שיניי ולשוני המטיילות עליו..
המשכנו בהצלפות, הישבן שלה היה לוהט... ניצמדתי אליה מאחורה ומוללתי את פיטמותיה, פרודו שלף מצבטי פטמות וחיבר אותם לפיטמותיה הזקורות. ראשה עף אחורה, משחרר נשימה ארוכה החוצה נאנקת.. כמה כיף היה לראות אותה ככה... אוי ביאנקה כמה שאת סקסית!!!
פרודו ואני לקחנו כל אחד שוט והמשכנו להצליף, אני קיבלתי את ישבן שמאל והוא את ימין, אני חייבת לציין שביאנקה חטפה וחטפה טוב....
עזבתי את ישבנה, ועשיתי דרכי אל שדייה, לקחת את הגלגל כאב והתחלתי לטייל... אני והגלגל טיילנו על כתפייה של היפה שלי, על החזה.. על הפטמות, כל סיכה שנגעה בפיטמתה שיחררה אנקה מפיה.
009 סיפק לי נר לבן, שטופטף על גבה, ישבנה ועל שדייה..
לאחר זמן מה עברנו למשחקי קור וחום, אני עם הנר, פרודו עם הקרח, הרטבנו אותה, מילאנו אותה בשעווה ומים...
ניקיתי מעט מהשעווה ולקחתי קוביית קרח.. התחלתי בחזה הימני שלה, ובעיגול קטן על הפטמה, המשכתי לעיגול גדול יותר ויותר ויותר עד שבתנועות מעגליות מילאתי אותה בקור.. את החזה השמאלי פינקתי בעיגולים שקטנו ואת הקרח שנהיה ממש קוביונת קטנה, החדרתי לפיה של ביאנקה..

לא אלאה אתכם בכל הסשן, שרק עכשיו אני קולטת כמה היה ארוך, אבל זה היה בין הסשנים היותר מהנים, חושניים וסקסים שעשיתי.
ביאנקה אהובתי, את סקסית בטירוף! אין לך מושג איזה עונג זה לשלוט בדבר כמוך ולהחזיק אותו בידיים...

שאר הערב המשיך באותו התשוקה, סקס אפיל ואווירה אוהבת.
האנרגיות היו מדהימות, הסקס נטף מאנשים, וזה היה בהחלט אחד הערבים היותר מוצלחים שהיו..
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 29 באוק׳ 2004
אוי ביאנקה, ביאנקה... icon_redface.gif

שמח לשמוע שנהניתן.
Nightmare{⭐️}

אכן היה מדהים

Nightmare{⭐️} • 29 באוק׳ 2004
הפעם ראשונה שלי במועדון שראיתי דבר מגרה כל כך כמה רמות מעל הסשנים הרגילים
דומי ופרודו המשיכו כך הייתם גדולים וכמובן ביאנקה הסקסית..
בת שחר​(לא בעסק)

אחלא סאשן

בת שחר​(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2004
אני ראיתי , היה סקסי מאוד
השילוב של שניכם עם סאבית נוספת והתאום בינכם פשוט יפה !!!
נהנתי לראות.
melody
melody • 29 באוק׳ 2004
ציטוט: אפשר שידור חוזר?

דומי queen.gif

נא להתייחס לבקשה ברצינות icon_smile.gif
Dark Artist​(שולט)
לפני 20 שנים • 30 באוק׳ 2004

אני לא מאמין שפיספסתי את זה

Dark Artist​(שולט) • 30 באוק׳ 2004
גורם לי להצטער קצת שלא הייתי בחמישי icon_evil.gif
דומי יקירתי.שידור חוזר כאן ועכשיו והפעם עם תיעוד חי!
וגם כמובן היכרות עם ביאנקה icon_cool.gif