JUST DOM(שולט) |
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
מי שהשכיל להבין
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
JUST DOM(שולט) • 15 בנוב׳ 2004
זה היה כל כך צפוי וידוע מראש
בשנה האחרונה נושא הבדס'מ קיבל תאוצה במודעות האנשים ברחוב גם בעיתונות הכתובה וגם באלקטרונית הפיעו מאמרים סרטים שהעלו רעיונות לרוב ומי צפה בזה,לא רק אני ואתה,גם אותם חולי נפש,שונאי נשים שסוף סוף מצאו אוביקטים למחלתם האנושה. הם פשוט ראו פירצה ונכנסו לתוכה......ומה הם גילו שם שאם יש לך כושר שיכנוע ,אתה כריזמטי ויודע איך להתנהג(לפני שהקשר מגיע לאל חזור) יש לך סיכוי למצוא מישהי ולבצע עליה את הפנטזיות החולניות שבינן לבין בדס'מ אין מאום הכי חורה לי זה שנוצר מצב שישנן כאלה שחושבות שהמחלה הזאת היא בדס'מ ופשוט חבל שיש כאלה שחשבו ככה וברחו מהקהילה אז פשוט הכי טוב זה להכיר להכיר ועוד להכיר לפני שמתקדמים לאיזשהו מצב אינטימי אני מקוה שכל אותם חולרות יעלמו מעולמינו !!!! |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 15 בנוב׳ 2004
תקן אותי אם אני טועה,
מה הסיבה שהודעתך זו לא יכלה להכנס לאחד השרשורים שנפתחו בנוגע למקרה המדובר לאחרונה? ובינתיים, |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
Romantikan(שולט) • 15 בנוב׳ 2004
אני מאוד מסכים עם דבריך קן
והפוסט החדש בהחלט במקום לדעתי מאחר ומדובר על העניין העקרוני ולא על מיקרה ספציפי מצער/מזעזע כזה או אחר. אולי הגיע הזמן באמת שאנשים ובעיקר הנשים יפנימו את העובדה שמאחורי זיוני שכל וירטואלים יכולים להסתתר מפלצות אדם וכושר הביטוי המילולי לא מעיד במאומה על הנפש של האדם מאחורי המילים. להיפגש עם אדם זר רק על סמך התכתבויות באינטרנט זאת רולטה רוסית ואין שום סיבה לקחת את הסיכון הזה, במיוחד כיום כשיש מועדון שמזוהה עם הקהילה שפועל כבר שנתיים ורבים יצאו מן הוירטואליות. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
אלמוניות ווירטואליות
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2004
קליבר(שולט) • 15 בנוב׳ 2004
יש אנשים שלא יכולים , לא רוצים ולא בא להם לגיע למועדון או לא יכולים ולא משנה מדוע
אני לא מאלה למזלי .. בכל אופן , במקרה שתואר בשרשורים ההכרות הייתה כנראה במועדון , התחילה בוירטואלי ונמשכה במועדון . ודווקא הקטע של התכתבות לאורך זמן , אח"כ מסנג'ר ואולי מפגש , במקום ציבורי וכד' מוסיף בטחון כי רק אדם אמיתי , ימשיך לאורך זמן ...הדומקילו , ישברו מהר מאד .. |
|