אדם אחד(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
שיקול דעת
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
אדם אחד(שולט) • 16 בנוב׳ 2004
איני מכיר אותך גאלה, אך החשיפה שלך, יצרה בי רצון להגן עלייך.
אני מציע חיבוק, וירטואלי כמובן ומקווה עבורך שהתמיכה החברית והציבורית תעזור, לפחות תחמם אותך במקצת. בשנתיים האחרונות, קרו שלושה מקרים דומים בפורומים האחרים: הראשון נגמר הפוך מהמצופה. הסתבר שמדובר בדום ,שלדעתו עשה כפי שהסאבית ציפתה ממנו. (משחקים באש כבר אמרנו) היה בירור, שבסיומו החליטה הסאבית שאכן הייתה היסחפות ולא רשע הדברים נסגרו. מקרה שני היה המקרה הידוע של אדון האור ולוליטה. שבו הקהילה התגבשה מול אותו " דום" והקיאה אותו החוצה. מקרה שלישי היה דומה מאד לשלך, הובהר לאותו יצור בצורה ברורה שכדאי לו להעלם, לפחות האיום העתידי הוסר מהסאבית. מרגע שנחשפת בפנינו, הפכת במידה מסויימת את הנושא לענייננו. ישנה דרך לעזרה פרקטית ואני מציע לך להשתמש בה: דברי עם חבר קרוב מהתחום, תני לו אמצעי התקשרות עם החלאה. אותו חבר ידבר עם חבריו הדומים ואחד אחר "נטרלי" יצור את הקשר ויבהיר את ההבהרות. הבידוד שלך הגם שיש בו מידת אצילות עדיין הוא מסוכן. שיתפת אותנו, עיזרי לנו לחסוך ממך צרות נוספות. האמיני לי שיש דרכים (שהשתיקה יפה להם) לעשות זאת. חיבוק אחד נוסף אדם |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
הצעה שונה
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 בנוב׳ 2004
לחיים של גאלה יש מומחה אחד ויחיד בכל היקום - גאלה עצמה.
אני מבין את הצורך שלך להציע פיתרונות - הוא קיים גם אצלי, וסביר להניח שהוא קיים כמעט אצל כל מי שקרא על הפגיעה שהיא עברה. זו תגובה אנושית לחלוטין שבאה מתוך ההזדהות שלנו עם התחושות הקשות, עם המקום הקשה שבו אנו נמצאים כשאנחנו קוראים על מה שאמור להיות משחק משותף המיועד להנאה משותפת - שהפך לתקיפה מינית. לך ולי קשה - ודרך אחת שאנחנו מכירים היא להציע פתרונות ושיפורים אבל, כשם שבבדסמ אנחנו מדברים על העברת השליטה מהסאב/ית לדומ/ית לצורך המשחק המשותף, במקום שבו יש פגיעה באדם בתוך האינטימיות, בתוך הקרבה, בתוך האמון, בגוף ובנפש - כאן יש צורך בחיזוק התחושה של מי שנפגעו שהשליטה בחיים שלהם נתונה בידיהם. ועם כל הרצון הטוב שלך ושלי - הצעות לפעולה מעבירות מסר אחר לגמרי... אני בטוח שאם אדם שנפגע ירצה עצות, הוא או היא ימצאו את הדרך לבקש אותן. ומה ניתן לעשות עם הזעם, העלבון, התסכול והפגיעה שאנחנו כקוראים חשים? ניתן לתרגם אותם לפעולות שיעזרו בתחום המניעה והקטנת הסיכונים של מי שמעונינים לממש את הרצונות שלהם בתחום הבדסמ. |
|
אדם אחד(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Re: הצעה שונה
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
אדם אחד(שולט) • 16 בנוב׳ 2004
Dan_Kap כתב/ה: לחיים של גאלה יש מומחה אחד ויחיד בכל היקום - גאלה עצמה.
אני מבין את הצורך שלך להציע פיתרונות - הוא קיים גם אצלי, וסביר להניח שהוא קיים כמעט אצל כל מי שקרא על הפגיעה שהיא עברה. זו תגובה אנושית לחלוטין שבאה מתוך ההזדהות שלנו עם התחושות הקשות, עם המקום הקשה שבו אנו נמצאים כשאנחנו קוראים על מה שאמור להיות משחק משותף המיועד להנאה משותפת - שהפך לתקיפה מינית. לך ולי קשה - ודרך אחת שאנחנו מכירים היא להציע פתרונות ושיפורים אבל, כשם שבבדסמ אנחנו מדברים על העברת השליטה מהסאב/ית לדומ/ית לצורך המשחק המשותף, במקום שבו יש פגיעה באדם בתוך האינטימיות, בתוך הקרבה, בתוך האמון, בגוף ובנפש - כאן יש צורך בחיזוק התחושה של מי שנפגעו שהשליטה בחיים שלהם נתונה בידיהם. ועם כל הרצון הטוב שלך ושלי - הצעות לפעולה מעבירות מסר אחר לגמרי... אני בטוח שאם אדם שנפגע ירצה עצות, הוא או היא ימצאו את הדרך לבקש אותן. ומה ניתן לעשות עם הזעם, העלבון, התסכול והפגיעה שאנחנו כקוראים חשים? ניתן לתרגם אותם לפעולות שיעזרו בתחום המניעה והקטנת הסיכונים של מי שמעונינים לממש את הרצונות שלהם בתחום הבדסמ. דברייך אחראים ובאופן עקרוני אני מקבל אותם, עם זאת יש לי השגה אחת. שנינו גברים, שנינו מגדירים עצמנו שולטים. גאלה אשה המגדירה עצמה נשלטת. אין לנו דרך לדעת בצורה אבסולוטית, מה היא רוצה או צריכה. באמצעות הפורום ניתן לכל אחד להציע הצעות, מן הסתם גאלה תבחר במה שטוב עבורה. |
|