זרה מוכרת |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
מילים ...מילים... ומשמעותן
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
זרה מוכרת • 21 בנוב׳ 2004
מה מביא אתכם לעולם הזה מעשית?
מעבר למשיכה הרגשית והמינית לשליטה? מהי הנקודה הספציפית שגורמת לכם להחליט "ללכת על זה"? האם המילים הכתובות? הסיפורים שאתם קוראים באתרים? האם התנסות מעשית היא שעוררה בכם את התשוקות החבויות לעולם הזה? וכיום כשאתם כבר כאן, חלקכם עדיין בטח מתלבטים, לפה, לשם,... (שהרי למרות כל הצהרות הוודאות לגבי מה שנכון או לא נכון, לכל אחד מאיתנו יש את הדברים "הנכונים" עבורו בלבד) מה גורם לכם להיות כאן? המעשים או המילים ? זרונת |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 21 בנוב׳ 2004
זרונת יקרה שלי
מה שמביא אותי לפה זה הסטיות לא מילים ולא נעלים אלא הראש השוקד סשנים, כאב ומין שלי |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
Re: מילים ...מילים... ומשמעותן
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 21 בנוב׳ 2004
זרה מוכרת כתב/ה: האם המילים הכתובות?
הסיפורים שאתם קוראים באתרים? זה התחיל המון לפני שכלובי בכלל חשב על לבנות את האתר הזה. הפסיכולוג הנודע אדלר, דיבר על סגנונות חיים ודרכי פעולה. זה סגנון חיים. ותעברי על הפורום. תמצאי אינספור פוסטים כאלה. |
|
זרה מוכרת |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
זרה מוכרת • 21 בנוב׳ 2004
crazy_toast כתב/ה: זרה מוכרת כתב/ה: האם המילים הכתובות?
הסיפורים שאתם קוראים באתרים? זה התחיל המון לפני שכלובי בכלל חשב על לבנות את האתר הזה. הפסיכולוג הנודע אדלר, דיבר על סגנונות חיים ודרכי פעולה. זה סגנון חיים. ותעברי על הפורום. תמצאי אינספור פוסטים כאלה. טוסט.... ידוע לי שזה התחיל מזמן איכשהו "קשישותי" בתחום (כשלוש שנים או יותר) גרמה לי להכיר יותר או פחות את הדברים. השאלה שלי נוגעת לאנשים ולא לפוסטים. כמו שכתבה דומי - היא כאן בגלל הסטיות אני... לא רק. או לפחות כך נדמה לי. אני כאן בגלל הביטחון. הבטחון שבלהיות במקום שבו אני יכולה לצפות שלא ישפטו אותי על השונה שבי. אני כאן למרות שמילים משפיעות עליי הרבה יותר מאשר המעשים (ולא בגלל). וכן טוסטי.. ידוע לי שבעבר היו פוסטים בנושא ובכל זאת יש לי את הצורך לפתוח שוב אחד חדש. דיעות חדשות מתקבלות גם באם לא מעלים באוב פוסטים ישנים. הלא כן ? זרונת |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 21 בנוב׳ 2004
אוקיי. קיבלתי.
ובקשר לעצמי: לא יודע, אבל מניח שקווים מסוימים באישיות הנחו אותי. מסתובבת כאן אחת שעושה איזה עבודה על בדס"מ. זה משהו שאני רוצה כבר לעשות הרבה זמן. כשההשערת מחקר שלי תאמר שיש מכנה משותף כלשהו, לא יודע מה, אבל כלשהו בעבר של כולנו שבגללו כולנו כאן עכשיו. מה באישיות שלנו הוביל אותנו לפורום הזה ולא לפורום אחר ונילי אולי? מה בהתפתחות בעצם.. לא יודע. הנושא עדייו בחיתוליו ומתגבש במוחי הקודח מחום הטוסטר. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 21 בנוב׳ 2004
ציטוט: מה באישיות שלנו הוביל אותנו לפורום הזה ולא לפורום אחר ונילי אולי? מה בהתפתחות בעצם..
כולנו חרמנים, כולנו סוטים, וכולנו חכמים בתורה. באשר אליי - לא יודע. תנו לי לחשוב על זה. |
|
שוטרת* |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
שוטרת* • 21 בנוב׳ 2004
[quote="זרה מוכרת"]מה מביא אתכם לעולם הזה מעשית?
מעבר למשיכה הרגשית והמינית לשליטה? מהי הנקודה הספציפית שגורמת לכם להחליט "ללכת על זה"? זרונת, אהבתי את השאלה..החזירה אותי אחורה ... אז ככה - אני חושבת שאו שיש בך את זה מקנן כל הזמן 24/7 או שלא. ואצלי הגחלת תמיד הייתה קיימת אך צריך "גורם חיצוני" שידליק את הגחלת ויהפוך אותה ללהבה .במשך שנתיים רק "חקרתי" את העולם הזה,מבחוץ. ואכן , וכאן אני הראשונה שתודה - למילים עוצמה רבה. אבל מה שגרם לי לחצות את "הקו", זה לא אני, לא הגחלת, ולא המילים. זה האדם. אותו אדם שכבר היה "בפנים" ומשך אותי פנימה, אותו אדם שהצליח("להדליק"? ) "לגעת" בי כמו שאף אחד אחר במשך שנתיים לא הצליח וגרם לי להחליט "ללכת על זה". |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
כמה עבודות בנושא
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 21 בנוב׳ 2004
למתענינים בסיבות - ישנם שני מקורות מידע מקיפים - שניהם נכתבו על ידי גלוריה בריים.
- הספר Different Loving, המציג ראיונות עם אנשים העוסיקם בתחומים שונים של בדסמ, ומכסה גם רקע וגם ממה הם נהנים ומה זה עושה עבורם. - עבודת הדוקטורט שלה, שכללה סקר אינטרנטי של אנשי בדסמ (כולל הח"מ). http://gloria-brame.com/therapy/bdsmsurvey.html יש לקחת בחשבון שממצאי הסקר מוטים, מאחר ואוכלוסיה שלא היתה לה גישה באותו פרק זמן לאותם פורומים ברשת שאליהם היא פנתה. כך למשל יש ייצוג חסר של אנשים בגילאים מתקדמים. ומהניסיון שלי - נורא קל לחשוב שיש סיבה אחת משותפת לבחירות/העדפות בדסמיות. בפועל - בני אדם אינם מכונה פשוטה, שבה כל פלט מוסבר על ידי קלט יחיד וברור. אני משייך את הצורך ל"הסביר" את הבחירה בבדסמ לגישה שיפוטית לגבי בדסמ. כמה אנשים אתם מכירים שמרגישים את הצורך להסביר בחירה שלהם בתחביב שגורם להפרשת אנדורפינים (חדר כושר, ג'וגינג, טיפוס הרים,גלשני רוח), או העדפות אירוטיות (ע"ע בלונדיניות תכולות עיניים עם חזה גדול).? כשיש גישה מוסרית שאומרת שמין "נורמלי" נועד לצורכי התרבות בלבד (ע"ע מוסריותוחקטוריאנית, פרויד וקרפט-אבינג), הרי שכל מה שאיננו כזה, מוגדר כסטיה ומוסבר על ידי תקלות בתהליך ההתפתחות ה"נורמלי". בעבר ניסו להסביר בדסמ על ידי מנהגים כמו הכאת ילידם כאמצעי חינוכי. באורח פלא, עם החלפת הגישה של המאה הקודמת ש"ילדים יש לחנך כפי שמחנכים פראים", בגישה שיוויוני ודמוקרטית עם עונשים פליליים למי שמכים ילדים - לא נעלם הבדסמ... |
|
Leather_Stroke |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
Leather_Stroke • 21 בנוב׳ 2004
מקבי כתב/ה: ציטוט: מה באישיות שלנו הוביל אותנו לפורום הזה ולא לפורום אחר ונילי אולי? מה בהתפתחות בעצם..
כולנו חרמנים, כולנו סוטים, וכולנו חכמים בתורה. באשר אליי - לא יודע. תנו לי לחשוב על זה. מקבי, בוזז ילקוטים, משגל קלמנטינות יקר...... שאני אשלים לך? הלא זו החיבה הנסתרת לריבות חרובים?!?! אה?!? אה?!?! התשובה בגוף השאלה הנשאלת בטרם נשאלה...... *מכוונת את מקבי לעבר רשרוש ענפים* ...עוד קלמנטינה בתולית מאיימת ליפול מין העץ... (התנצלות מראש על השפרצות פסיכוזה שלא במקומן) |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 בנוב׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 21 בנוב׳ 2004
ציטוט: (התנצלות מראש על השפרצות פסיכוזה שלא במקומן)
הצוות הרפואי הוא זה שצריך להתנצל. מה את עושה מחוץ לחדר המרופד, ומי נתן לך מחשב?! את רוצה *'שוב* לנקות את האסלה, ולא בדרכים שאלוהים התכוון אליהן?! ששש, שקט. |
|