מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
6 בדצמ׳ 2004
לגבי מחר - יום שלישי במועדון
לפני 19 שנים •
6 בדצמ׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 6 בדצמ׳ 2004
קודם כל מעניין אותי לדעת מי מהאנשים שאני מכירה מתכנן להגיע ?
לא להתקמצן על שיחת טלפון / הודעה יצרתית פה או שליחת הודעה מושקעת ומלאת אהבה לתיבה הפרטית שלי . חוצמזה אני כרגיל מחפשת טרמפ חזרה מהמועדון לכיוון נתניה יש חיה כזו ? ואולי גם מסביבות ת"א אל המועדון כי אני עדיין לא לחלוטין זוכרת איך להגיע לשם בכוחות עצמי חוצמזה שאני כבר חייבת להסיר את האבק ממכנסי העור ... וקצת קצת קצת להתאוור אז מי אמר שהוא מגיע ? |
|
ענתית |
לפני 19 שנים •
6 בדצמ׳ 2004
מלקוש אני שם מחר
לפני 19 שנים •
6 בדצמ׳ 2004
ענתית • 6 בדצמ׳ 2004
ואשמח לראות אותך שוב
אז אחרי השיעור עם טיצ'ר נעלה למועדון וניפגש ויש לי הרגשה שלא נהייה שם רק אני ואת אז להתראות מחר |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
6 בדצמ׳ 2004
שיעור עם טיצ'ר ?
לפני 19 שנים •
6 בדצמ׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 6 בדצמ׳ 2004
ספרי , רכלי
אולי אחכים גם ? נ.ב. אני מגיעה מהלימודים כך שמי שמנדב לי את המושב שליצדו או לצידה - תשאירו לי טלפון בתיבת ההודעות כך שאוכל ליצור קשר אחרת יהיה ממש קשה לתקשר מראש תודה מלקושה |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
Re: לגבי מחר - יום שלישי במועדון
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 7 בדצמ׳ 2004
מלכה מלקה כתב/ה: קודם כל מעניין אותי לדעת מי מהאנשים שאני מכירה מתכנן להגיע ?
לא להתקמצן על שיחת טלפון / הודעה יצרתית פה או שליחת הודעה מושקעת ומלאת אהבה לתיבה הפרטית שלי . חוצמזה אני כרגיל מחפשת טרמפ חזרה מהמועדון לכיוון נתניה יש חיה כזו ? ואולי גם מסביבות ת"א אל המועדון כי אני עדיין לא לחלוטין זוכרת איך להגיע לשם בכוחות עצמי חוצמזה שאני כבר חייבת להסיר את האבק ממכנסי העור ... וקצת קצת קצת להתאוור אז מי אמר שהוא מגיע ? אני שוקלת...! |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
ממש לא מבינה
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 7 בדצמ׳ 2004
באמת אף אחד לא מגיע מהצפון או שאף אחד לא סגור על עצמו עדיין ?
ובעיקר לא אבין אם לא תגיעי - זאת תיהיה הפעם הראשונה שזה יקרה מכש ? חוצמזה אני אשמח אם תזכירו לי את הכתובת של המועדון (: מלקוש |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 7 בדצמ׳ 2004
קפצי לאתר של הדנג'ן מלקוש...
יש שם גם מפה! |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
רק אתקן
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 7 בדצמ׳ 2004
אם מישהו יוכל לצרף אותי אליו ( בנות מופנה גם אליכן ) אני אשמח אם תשאירו לי פה הודעה במקום הודעה בתיבה הפרטית שלי , אפילו אם זה בגדר אופציה כי יש סיכוי שיותר מאוחר לא תיהיה לי גישה לתיבה שלי (:
כמה סיבוכים מגברת אחרת ?? ודומי ולכל מי שהברזתי בפעם הקודמת - קודם כל סליחה , שנית אני בטוח באה הערב (: |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
אז נתראה שם...
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
teacher(שולט) • 7 בדצמ׳ 2004
teacher |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
Re: לגבי מחר - יום שלישי במועדון
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
דוכיפת(נשלט) • 8 בדצמ׳ 2004
המכשפה כתב/ה: מלכה מלקה כתב/ה: קודם כל מעניין אותי לדעת מי מהאנשים שאני מכירה מתכנן להגיע ?
לא להתקמצן על שיחת טלפון / הודעה יצרתית פה או שליחת הודעה מושקעת ומלאת אהבה לתיבה הפרטית שלי . חוצמזה אני כרגיל מחפשת טרמפ חזרה מהמועדון לכיוון נתניה יש חיה כזו ? ואולי גם מסביבות ת"א אל המועדון כי אני עדיין לא לחלוטין זוכרת איך להגיע לשם בכוחות עצמי חוצמזה שאני כבר חייבת להסיר את האבק ממכנסי העור ... וקצת קצת קצת להתאוור אז מי אמר שהוא מגיע ? אני שוקלת...! כמה? |
|