Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
גם אני רוצה שרשור דביק
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
Dom_Quixote • 9 בדצמ׳ 2004
הנה, תראו, גם אני יכול:
חג שמח! אהבה! אהבה! אהבה! סופגניות! מעטים מול רבים! פויה אנטיוכוס! אני אוהב את כולכם! אדם באשר הוא אדם! כד קטן כד קטן! יחי מלך המשיח! ובסוף החג אשוב לסורי, רק הרבה יותר דביק, ולא בגלל הסיבה הרגילה, למרות שגם היא די כיפית. כבוד, קיחוט תקציר (C): רק-בכלוב-רק-היום-חברבורות-לכל-נמר-בתוספת-מתנה-דביקה |
|
כלובי |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
כלובי • 9 בדצמ׳ 2004
לא יודע מה אתה מנסה לעשות קיחוטה...
מה שבטוח זה לא מה שיביא לך את השרשור הדביק... נסה דברים כמו.. לכתוב לכלובי ולתאם איתו שרשור חגיגי יומי בכל יום בחול המועד פסח שידון בסוגית העבדות-חירות מזווית ראיה צינית אקטואלית בדסמית משעשעת. אולי זה מה שיביא לך את הדביק ואולי לא |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
Dom_Quixote • 9 בדצמ׳ 2004
כלובי כתב/ה: לא יודע מה אתה מנסה לעשות קיחוטה...
מה שבטוח זה לא מה שיביא לך את השרשור הדביק... נסה דברים כמו.. לכתוב לכלובי ולתאם איתו שרשור חגיגי יומי בכל יום בחול המועד פסח שידון בסוגית העבדות-חירות מזווית ראיה צינית אקטואלית בדסמית משעשעת. אולי זה מה שיביא לך את הדביק ואולי לא לא מדבר עם כלובי, הוא גנב לי קלמר בכיתה ו' ושיכנע את המורה שמעולם לא היה לי קלמר. הצדק ייצא לאור, אתה תחזיר גם את הקלמר וגם שרשור דביק, חי נפשי! הצדק ייצא לאור גם אם אצטרך למלא את נהרות כנען בדם! והאמת שמה שרציתי לעשות בוצע על הצד הטוב ביותר. אוהב אותך כלובן קיחוט |
|
anaphasa(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
אוווווו לה לה לה
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
anaphasa(מתחלפת) • 10 בדצמ׳ 2004
גם אני רוצה לחיות נכון
(רונה קינן בוורסיה משלה על נושא הדביקים?) מתגעגעת אליך, אביר יקר. |
|
star |
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
Re: גם אני רוצה שרשור דביק
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
star • 11 בדצמ׳ 2004
Dom_Quixote היקר
ציטוט:
הנה, תראו, גם אני יכול: חג שמח! אהבה! אהבה! אהבה! סופגניות! מעטים מול רבים! פויה אנטיוכוס! אני אוהב את כולכם! אדם באשר הוא אדם! כד קטן כד קטן! יחי מלך המשיח! ובסוף החג אשוב לסורי, רק הרבה יותר דביק, ולא בגלל הסיבה הרגילה, למרות שגם היא די כיפית. כבוד, קיחוט תקציר (C): רק-בכלוב-רק-היום-חברבורות-לכל-נמר-בתוספת-מתנה-דביקה אני בעדך ואיתך בעניין. המון אהבה וחג שמח לכולם ובמיוחד למעט המכרים שלי כאן. תקציר: חג שמח מהכוכבים ניתן למצוא רק בשרשור של Dom_Quixote |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
מתפלאה עליך אביר
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 11 בדצמ׳ 2004
אצל גולד היו נהרות זרע שהציפו את הבית. אם זה לא דביק, מה דביק...
במחשבה שניה, אתה חולה, לא? אם אתה גם מצונן אולי אפשר לדבר על דביק בשבילך. חג אורים דביק לכולנו. |
|
*סחלב פראי*(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
*סחלב פראי*(נשלטת) • 11 בדצמ׳ 2004
שלום, כאן מצביעים בעד שרשור דביק לקיחוט?
שימו פתק גם בשמי, כחברת מרכז הכלוב מורשה ומאושרת, שאפילו נבחרה כדת וכדין ולא מונתה פוליטית ע"י מקורבי קיחוט או עוזי כהן כמובן שאינני דורשת דבר בעבור הצבעתי, למעט מינויי כשגרירה של כבוד (בתשלום) בתנועת "קיחוט: איש הכבוד". סחלב פראי |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
אני קוראת להמונים להצביע!
לפני 19 שנים •
11 בדצמ׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 11 בדצמ׳ 2004
אומנם גולד דביק, אבל קיחוט מדביק!
כבוד, שפעת, ומה שבינהם! |
|