סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חוויה לא נעימה

אורי2000​(נשלט)
לפני 19 שנים • 14 בדצמ׳ 2004

חוויה לא נעימה

אורי2000​(נשלט) • 14 בדצמ׳ 2004
בקיצור נראה לי שפה הגיע הסיכום שלי לגבי כל הסדו וכאלה,לא ממש מבין פה את הקטע,אם מנסים סתם לדבר בשביל הכי עם מלכה היא ישר דוחה ואומרת ביי,אם מנסים לדבר על יחסי סאדו וכאלה היא גם ישר תוקפת,תחליטו מה אתם רוצות בדיוק כי למרות שאתם מלכות יש פה בני אדם מאחורי הכינויים,ולמרות שהם בקטגורית "עבדים" וזה כולל דברים שטיפה משפילים(אפילו שאני לא רואה את זה כמשפיל) אז הם עדיין בני אדם עם רגשות.
אז שלום ולא להתראות לכל הכאילו מלכות שיש פה(כמובן שאני לא כולל את כולן אני בטוח שיש פה מלכות ראויות ושיודעות להתנהג,אז זה לא מכוון אליכם,וכמובן שישנם אנשים פה שהכרתי שהם מאדדדדד נחמדים,אז כל האמור לעיל אינו מכוון אליהם)
gabi​(נשלט)
לפני 19 שנים • 14 בדצמ׳ 2004

צודק

gabi​(נשלט) • 14 בדצמ׳ 2004
צודק 100 אחוז.רוב המלכות באתר לא מתיחסות יפה
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לפני 19 שנים • 15 בדצמ׳ 2004
אני נאלצת להסכים עם הרעיון בבסיסו אבל בטח שבטח לא עם ההכללהicon_smile.gif
אכן הסטטיסטיקה האכזרית, מאפשר ביתר קלות "לחפף" עבדים, אבל אפשר תמיד לעשות זאת בנימוסicon_smile.gif

נ.ב
לא להתיאש, הכלוב הוא מקום מדהיםicon_smile.gif
בת שחר​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 15 בדצמ׳ 2004

להבדיל מאדונים

בת שחר​(לא בעסק) • 15 בדצמ׳ 2004
יאמר לזכותם , שהם מאוד מנומסים ןמבינים עניין
לא ממש קשור... אבל גם במועדון הדבר די בולט , האדונים מתייחסים עם המון כבוד לסאביות ואילו המלכות ממש משפיטות עבדים
אני מבינה שזה חלק מהקטע , אבל כמו שאמרה המכשפה אפשר לעשות זאת גם בדרך עדינה ומנומסת ,
אך מלכות יקרות \ אל תכעסנה עליי כי אני בצד השני ואולי לא ממש מבינה את החלק הזה...
שלגי
לפני 19 שנים • 18 בדצמ׳ 2004

יכולה להעיד רק על עצמי

שלגי • 18 בדצמ׳ 2004
בדר"כ גם כשאני לא מעוניינת - בשלב א' אני עושה את זה בצורה מכובדת, וזאת למרות שפעמים רבות מדובר בהתפרצות לפרטי שלי מבלי לטרוח ולקרוא את מה שכתבתי בפרופיל - ואני מאוד ברורה שם. משום מה כשזה מגיע לסירוב יש לא מעט עבדים שהם קשיי הבנה שמתעקשים (בצורה מאוד כנועה ומתאימה לעבד פוטנציאלי חח) להסביר לי שאני מאוד מתאימה להם ומתעלמים מהפרט הקטנטן והשולי - שהם אינם מתאימים לי. שלב ג' - הוא השלב שבו עבד הופך להיות מטרד במקרה הטוב וגס רוח במקרה הרע - ואח"כ מתבכיין (והכוונה אינה לכותב הפוסט שמעולם לא פנה אלי) שלא מתייחסים אליו יפה.
נכון שהיחס המספרי הוא לרעתכם - אבל מי שפונה בצורה נאותה, אצלי לפחות, מקבל תשובה נאותה - וגם סירוב הוא תשובה.
דוכיפת​(נשלט)
לפני 19 שנים • 18 בדצמ׳ 2004
דוכיפת​(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2004
מצטרף במחיאות כנפיים...
רק על עצמי לספר ידעתי ולא נתקלתי,כמעט,בתגובות "לא סימפטיות"כי נמנעתי מלפנות למלכות שאיני עונה על דרישותיהן,ואם פניתי,בטעות או סתם לציין ניק יפה או פרופיל מרתק,תמיד נעניתי,ואם הוסבר לי ש"עד פה"-לא יספתי...ואם לא נעניתי,הבנתי ולא הטרדתי.
יבדוק כל אדם,ועבד,גם את עצמו.
אליאס​(אחרת)
לפני 19 שנים • 19 בדצמ׳ 2004

זו דוגמא לאדם שמכבד את זולתו.

אליאס​(אחרת) • 19 בדצמ׳ 2004
דוכיפת כתב/ה:
מצטרף במחיאות כנפיים...
רק על עצמי לספר ידעתי ולא נתקלתי,כמעט,בתגובות "לא סימפטיות"כי נמנעתי מלפנות למלכות שאיני עונה על דרישותיהן,ואם פניתי,בטעות או סתם לציין ניק יפה או פרופיל מרתק,תמיד נעניתי,ואם הוסבר לי ש"עד פה"-לא יספתי...ואם לא נעניתי,הבנתי ולא הטרדתי.
יבדוק כל אדם,ועבד,גם את עצמו.

מלוא הערכתי אליך, דוכיפת. לו כולם היו נוהגים כמוך, פוסטים מעין אלה לא היו נפתחים מלכתחילה.