T O M(שולט) |
לפני 21 שנים •
25 ביוני 2003
העלאה בשכר
לפני 21 שנים •
25 ביוני 2003
T O M(שולט) • 25 ביוני 2003
הכותרת גרמה לכם להיכנס , אה? []
אני , הזין , דורש בזאת העלאת שכר מן הסיבות שלהלן: - אני עובד עבודה פיזית - אני עובד במעמקים - אני קופץ קפיצת ראש לתוך כל משימה - אני לא מקבל חופש בסופי שבוע וחגים - אני עובד בסביבה לחה ולא מקבל שעות נוספות - אני עובד בסביבה חשוכה ותנאי איוורור גרועים - אני עובד בטמפרטורות גבוהות - העבודה שלי חושפת אותי למחלות מדבקות זין יקר ! לאחר שההנהלה בחנה את בקשתך וטיעוניך היא נאלצת לדחות את בקשתך מן הסיבות הבאות: - אתה לא עובד 8 שעות ברציפות - אתה נרדם בעבודה אחרי תקופות עבודה קצרות - אתה לא ממלא תמיד את הוראות הצוות וההנהלה - אתה לא שוהה כל הזמן במקום עבדותך ומבקר לעיתים קרובות באתרים אחרים - אתה לא נוטל יוזמה - צריך ללחוץ עליך ולדחוף אותך כדי שתתחיל לעבוד - אתה משאיר את מקום העבודה לא נקי בסוף משמרת - אתה לא נוהג תמיד לפי כללי הביטחון כמו למשל לבישת ביגוד וציוד ומגן - אתה תפרוש מהעבודה הרבה לפני גיל 65 - אתה לא מסוגל לעבוד משמרות כפולות - אתה עוזב לעיתים את מקום העבודה בטרם סיימת את יום העבודה - ואם לא די בכל זה , ראו אותך יוצא ונכנס למקום העבדוה כשאתה נושא שתי שקיות חשודות במלוא הכנות ההנהלה |
|