סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אודות סשן שהיה

פטרוניוס{TooT}
לפני 19 שנים • 25 בדצמ׳ 2004

אודות סשן שהיה

פטרוניוס{TooT} • 25 בדצמ׳ 2004
שלום לכולם,

באחרונה החלטנו, TooT ואנוכי, לכתוב על אחד הסשנים שלנו, מנקודות ראותנו השונות. הפור נפל על סשן מסויים שאת פרטיו לא אחלוק, אך כתום התלבטות מסויימת החלטתי לפרסם כאן את הקטע שכתבתי מנקודת ראותי, תוך תקווה שאולי יימצא בו עניין מסויים לקוראים.

בברכה,

פטרוניוס.

ולהלן הקטע:

מלכתחילה קיימת שם הידיעה שהסשן הזה יהיה שונה. קל טכנית, קשה נפשית, נוגע בשאלות שעל גבול הפילוסופיה הגבוהה של הבדסמ. הנושא הוא כניעה. כניעה שלא מתערבת בה שליטה מלמטה.
סשן כזה אינו קל לשולט.
ספק אם נשלטות מודעות לרמות העצומות של אמפתיה, דאגה ואחריות הננסכות לאינטראקציה המתרחשת איתן. ברגעים האינטימיים ביותר, הקשר עימן נושק להורות. אתה הופך לשמיכה, למעטפת, לשריון. בתוכו, יהום הסער ככל אשר יהום. אתה מהווה את השכבה החיצונית, ואתה הוא מחולל הסערה. כל החוטים בידיך.
סשן כזה אינו קל לשולט כי עליו לקיים את כל האמור ממרחק שהינו זניח מבחינה פיזית, במטרים בודדים עסקינן, אך הוא עצום מבחינה נפשית. המשימות קלות, זניחות, בכל האמור בהן טכנית. כמו תמיד, הן משמשות כלי ותו לא. המבחן המשותף הוא ההתמודדות עם הניכור.
הניכור אינו קל לשולט יותר משהוא קל לנשלטת.
הניכור נחוץ, כי התמודדות עימו היא בעלת ערך מזכך כה רב, עד אשר קשה לצפות מראש את טיב, משקל, ואיכות הפירות שניתן יהיה לקטוף בשעה שהמשוכה הזו תהפוך, תוך דינמיקה משותפת, לנחלת העבר. זהו סוג מסויים מאוד של זיכוך. זיכוך המושג רק במקום ובזמן שבו הסאבית מסוגלת להפוך עצמה לכלי שרת, להתנתק לגמרי מפנטזיות, מאגו, מרצונות, מתקוות. יש דבר מה רובוטי בדיספוזיציה המנטלית שאליה היא נדרשת.
הזיכוך נחוץ כי הבושה בבדסמ כמוה כסרטן. המפתח לבדסמ הוא אינטימיות. בבדסמ, השולט והנשלטת הינם עירום ועריה, יין וינג, יום ולילה, ימין ושמאל. הם חיוניים זה לזה. אין זה משנה מי מהשניים משמיע קול צורם. הסימפוניה תתקלקל כך או כך.
זה היה הסשן הקשה ביותר, המאלף ביותר, ומבחינות מסויימות המחזק ביותר. הייתה בו גדלות של מי שניסתה, וגדלות של מי שידע להפסיק. הייתה בו בגרות שכמוה כזוקן. הוא סטר בצחוק לעגני להיבריס שלי, להיבריס שלה. שנינו למדנו שיעור חשוב.
וכבר המשכנו משם, גדלנו, התחזקנו.
הדלת התחוורה כשערה המבוצר של מצודה. הסתערנו עליה ללא הצלחה. שרדנו את המיתקפה הזו. הבנו כמה חיוני לפרוץ את השער.
ושנינו יודעים, שנגזר עליו להיפרץ.
לא, זה לא קל לדבר מרחוק בטון קר ולעגני. לא, זה לא קל להיות חפץ. הקושי משותף. שני הצדדים חולקים בו. שני הצדדים לומדים כיצד להופכו לחומר ביד היוצר.
ישנם סוגים רבים של אינטימיות, והיופי בדבר הוא, שלא משנה סוגה – היא דבר טוב, תמיד. טכנית, הסשן ההוא כשל. מבחינות אחרות, לא יסולא ערכו בפז. שיעורו האמיתי היה – ערכה של אינטימיות בקשר, והוא הגביר את הרצון בה, ולכן היא מעמיקה ותעמיק.
ועל בסיסה, כל העת, כתרבית, צומחת אהבה.
Dark Artist​(שולט)

סשן מה סוג אותו אתה מתאר פה

Dark Artist​(שולט) • 25 בדצמ׳ 2004
נשמע כסשן מאוד מיוחד עצם זה שהוא מנסה למתוח גבולות ישנים שהיו בינכם
כך נדמה לי.בסשנים כאלו תמיד יש את סכנת הכישלון כיון שברגע האמת אחד הצדדים נשבר
הסשן מתגלה כגדול מדי למימוש או שפשוט הוא נעשה מוקדם מדי
אך גם מכישלון ניתן ללמוד ולנסות להתעלות מעליו
בהצלחה עם הסשן הבא ותקווה שהוא יהיה בעל תוצאות מקווות.
DarkAngel​(אחרת)
DarkAngel​(אחרת) • 25 בדצמ׳ 2004
דרך יפה להציג את מה שמעבר לקטע המיני שבסשן ולהראות את הרגשות העצומים שנדרשים בכדי להגיע לרמה כזאת של ביטחון באדם אחר ושל קירבה בין שני אנשים והיכולת הזו להגיע לאינטימיות..
בהצלחה לכם (: מאחלת לכם עוד המון אהבה
HotQueen​(שולטת){תחת השמש}
לפני 19 שנים • 26 בדצמ׳ 2004
קראתי והתרשמתי.
התרשמתי במיוחד מהעומק שהדברים נכתבו בו,
מחשיפת הקושי וההתוודות.

אני מאוד סקרנית לדעת במה דברים אמורים,
מה היה בעצם, סקרנית לדעת את תוכן הסשן
האמור.

נהנתי לקרא אותך.
TooT​(נשלטת){פטרוניוס}
לפני 19 שנים • 27 בדצמ׳ 2004
TooT​(נשלטת){פטרוניוס} • 27 בדצמ׳ 2004
קראתי את הדברים לפני שפורסמו
ואני קוראת אותם עכשיו שוב
ומתעורר בי רצון עז להודות לאדון שלי על מי שהוא .

אז תודה לך ,אדוני
כי באמת לא יכולתי לבקש אדון טוב ממך ,
ולא שליטה אמיתית מהשליטה שלך ,
שכמו תמיד, בראש ובראשונה היא שליטה עצמית שבורכת בה בשפע.
לא משנה כמה תהיה קשה הדרך בה אתה מוביל אותי ולפעמים היא באמת קשה ,
אתה שם גם לחבק לעודד ולחזק,
והמתנה הגדולה ביותר
היא האמון שלך בי וביכולת שלי לפרוץ את השער שאתמול פחדתי לפרוץ .

זהו סיימתי להישתפך להיום . icon_biggrin.gif