zboy{זאתי} |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
שיתוף מחשבה
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
zboy{זאתי} • 6 בינו׳ 2005
אולי זה לא המקום הכי מתאים אבל עברו לי כמה דברים בראש, קרו לי כמה דברים כתוצאה, ובא לי לשתף, ואולי לקבל עצות, למרות שאני לא יודע כל כך לגבי מה.
ממה שאני זוכר מהילדות נמשכתי לצד הנשלט כבר אז, בגיל מאוד צעיר, אולי מהרגע שהמיניות התחילה אצלי (וזה לא קורה בגיל ה-עשרה למי שעוד חושב/ת ככה). בהתחלה, אני מניח שכמו כולנו, התביישתי בו, התכחשתי לו, סרבתי להכיר בקיומו, וניהלתי חיים שלמים עד גיל בגרות כשחלק ממני לא מבוטא בכלל, מודחק פנימה בנסיון להעלים אותו. אבל גדלתי, למדתי להעריך את עצמי, ויותר מכך, לקבל את עצמי, על כל מה שעובר לי בראש, מה שאני רוצה, מה שאני מחפש, הבנתי שמותר לי הכל לגבי עצמי ושבעצם ההגבלות היחידות שחלות עלי הן אלה שאני שם לעצמי בראש, מתוך הפחד להיפגע, פיזית, רגשית, חברתית, מנטלית, או כל פגיעה אחרת. במקביל, התפתחתי גם בעולם הבדס"ם, התנסיתי וצברתי חוויות וריגושים. אבל יותר מכך, למדתי לקבל את עצמי גם שם,ואפילו להתגאות על מי שאני, על יכולות הנתינה שלי, ואפילו יותר מכך, על העובדה שאני מרשה לעצמי לעשות מה שבא לי(בגבולות הפגיעה באחר כמובן). לאורך השנים והנסיונות גיליתי שכמו בכל נושא אחר, גם פה, אני מחפש את השינוי והחידוש, ושככל שאני צובר יותר נסיון כך אני מגיע למקומות יותר קצוניים, כך למשל בתחילת דרכי ביזאר קל נראה לי כסוג של גבול שאני לא יוכל לעבור, אבל עברתי די בקלות. מה שגיליתי על עצמי בהקשר הזה (האמת שלא רק), זה שפחות מעניינים אותי התכנים של מה שאני עובר, אלא מה שהם גורמים לי ברמה הרגשית, וברמת ה-mind. גיליתי גם שאני צריך ומחפש אמיתיות, תחושה של הדבר האמיתי, ושבמקום שאני מרגיש את המשחק אני לא נהנה בעצם. מה שמביא אותי להיום, הבנתי בזמן האחרון שאני כבר נמשך פחות ופחות לבדס"ם, וגם מה שנשאר, נשאר ברמת המין. ניסיתי להבין למה ואני חושב שהצלחתי באיזה שהוא מקום. אני חושב שמודעות היא אחת הסיבות, אני מודע ברמת הפנמה היום, גם ברגע שזה קורה, לעובדה שכשאני מלקק למישהי את המגפיים, זה לא בשביל לנקות אותם, אלא בגלל שזה מה שאני רוצה, נכון, אני מציית לכל מה שהיא תאמר לי אבל זה מתוך בחירה שלי, אני כבר לא מרגיש שום ביטול עצמי, נהפוך הוא, אני מרגיש בן אדם חזק שמקבל מה שהוא רוצה, אפילו אם זה לא מקובל חברתית. אבל זה הרבה יותר מזה, אני מרגיש שבאיזה שהוא מקום איבדתי את הצורך בו, בביטול העצמי. אני מאוד שמח שהוא היה קיים בי, ואני חושב שהוא עזר לי המון בעיצוב הדמות הנוכחית שלי, אני מבין למה הייתי צריך שיהיו בי צרכים כאלה (אם מישהו ירצה פעם, אשמח לשתף אותו/ה), באיזה שהוא מקום אני מרגיש שזה שהם עברו לי מעיד על שלב שעברתי בתהליך שלי עם עצמי, משהו שהבחנתי בו גם בלי קשר לבדס"ם. אני לא יודע למה כתבתי לכם את כל זה, יכול להיות שסתם בא לי לשתף כמו שרשום בכותרת, אבל אני יכול להגיד שבהחלט היה בא לי לשמוע תגובות... יום טוב, zboy |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
crazy_toast(שולט){אליס} • 6 בינו׳ 2005
|
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 6 בינו׳ 2005
אתה יודע, יש משהו במה שאתה אומר, ועם זאת, קשה לי להתחבר למקום שאתה מתאר.
אני רואה בבדסמ צורך, ומפרספקטיבה של זמן לא מועט, הצורך רק הלך והתחזק. אני יודעת, שבבדסמ 2004 אין ביטול של הצרכים והרצונות שלי, זה יהיה שקר לומר זאת. הצרכים והרצונות של הסאב/ית מתמלאים, כשם שצרכי הדום/דומית מתמלאים... לא מדובר בחזרה לשנים עברו, שבהן לא הייתה שום התייחסות לצרכיו של הנשלט והוא מצידו לא רצה את האקטים הללו כלל. זה חלק מהמצב, אבל בתוך המצב הזה יש המון מקום לתמרון. לא, כשאתה מלקק את נעלי המלכה, אתה לא מנקה אותן, וגם המלכה לא רוצה שתנקה אותן, לו זה היה המצב, היא הייתה נותנת לך מטלית וחומר ניקוי לנעליים. היא רוצה להרגיש שולטת ואתה רוצה לחוש נשלט.AS SIMPLE AS THAT... אתה כותב שאתה מחפש אמיתיות, ואני לא מאמינה שניתן להשיג אותה, לא בלי ויתור אמיתי על חירותך, שיגרור אותך למאבקים משפטיים ארוכים, וכו'. אבל אפשר להשיג יחסי שליטה טובים, שלא מבוססים על סיפוק מיני, שבתוכם ישנו SETTING ברור, גבולות ברורים (בין שולט לנשלט), וסיפוק הנאה הדדית... אני לא רואה את עצמי עוזבת את הבדס"מ כשם וסלחו לי על ההשוואה שאינני רואה הומוסקסואל, שיצהיר, היום אני סטרייט, מיציתי את עולם הגברים, ואני עובר לנשים... נראה לי שלפעמים צריך הפוגה בכל דבר שהוא אינטנסיבי וממלא את החיים... קח הכל קל... זה כיף... בייבי |
|
melody |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
melody • 6 בינו׳ 2005
zboy
ציטוט: לאורך השנים והנסיונות גיליתי שכמו בכל נושא אחר, גם פה, אני מחפש את השינוי והחידוש, ושככל שאני צובר יותר נסיון כך אני מגיע למקומות יותר קצוניים, כך למשל בתחילת דרכי ביזאר קל נראה לי כסוג של גבול שאני לא יוכל לעבור, אבל עברתי די בקלות. מה שגיליתי על עצמי בהקשר הזה (האמת שלא רק), זה שפחות מעניינים אותי התכנים של מה שאני עובר, אלא מה שהם גורמים לי ברמה הרגשית, וברמת ה-mind. גיליתי גם שאני צריך ומחפש אמיתיות, תחושה של הדבר האמיתי, ושבמקום שאני מרגיש את המשחק אני לא נהנה בעצם. מה שמביא אותי להיום, הבנתי בזמן האחרון שאני כבר נמשך פחות ופחות לבדס"ם, וגם מה שנשאר, נשאר ברמת המין.
מאוד מבינה את התהליך שעברת. אני קוראת לזה פשוט צמיחה. לא חושבת שאטעה אם אומר, שאני נמצאת בדיוק באותו מקום. |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
הכל עניין של פרספקטיבה
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
Dark Artist(שולט) • 6 בינו׳ 2005
הנשלט מרגיש חזק ביחסים כיון שהוא מעניק לשולט את השליטה עליו.השולט לא כופה שליטה על הנשלט מבלי שהנשלט רוצה בכך ולכן יש סימביוזה מלאה ביחסי הBDSM.השולט פשוט גורם לנשלט לרצות למסור את עצמו בידיו ולהפקיר את גופו אצל השולט.וכל פעם כשמתחיל תהליך כזה,יש מאבק מוחות שיוצר התרגשות כל פעם מחדש.אני לא רואה את עצמי מואס בBDSM.כמו שבייבי תיארה,זה כמו להפסיק לומר שאתה הומו ולהחליט שאתה סטרייט.זה חלק ממך.במידה והנך סבור שמיצית לעת עתה את הBDSM אולי כדאי לקחת הפסקה לתקופה מסויימת.אני מבטיח לך שהלהט יחזור
|
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
אלון-סאב(נשלט) • 6 בינו׳ 2005
גם אני שם איתך Zבוי מבין אותך. אנסה לתת לך את השקפתי הנוכחית בתקווה שיעזור גם לי להבין ולנתח את הדילמות. ברשותך אצטט ואגיב בהתאם.
משפט המפתח, תיאור מקור הדילמה: ציטוט:
גיליתי גם שאני צריך ומחפש אמיתיות, תחושה של הדבר האמיתי, ושבמקום שאני מרגיש את המשחק אני לא נהנה בעצם. מה שמביא אותי להיום, הבנתי בזמן האחרון שאני כבר נמשך פחות ופחות לבדס"ם, וגם מה שנשאר, נשאר ברמת המין חשוב שתדגיש מה לדעתך "אמיתי" ומה לא. מתי אתה מגיע לתחושה שכזו ומתי לא. הרושם שנוצר הוא שאתה מעוניין במשהו אבסולוטי, השתעבדות של 24/7 שקיימת אך ורק בדמיון. אני הייתי מציע לך לחקור יותר לעומק את נושא ה /s BDSM ברמת הקשר הזוגי הכולל אהבה, יחסים מונוגאמיים, אמון מלא והדדי וכמובן אין סוף אלמנטים ודקויות של שליטה/כניעה. כשאתה לוקח את הקטע לרמה הזו ומשלב אותו בצורה מושלמת עד כמה שאתה יכול בחייך לדעתי אתה תמצא הרבה מאוד טעם ואמיתיות, תאר לעצמך לרגע שאתה מתאהב במלכה שלך, היא אוהבת אותך ואתם חיים ביחד באושר ועושר... לדעתי שם תמצא את המקום המושלם להגשים את כל צרכייך, כולל המנטאליים האמיתיים - ציטוט:
זה שפחות מעניינים אותי התכנים של מה שאני עובר, אלא מה שהם גורמים לי ברמה הרגשית, וברמת ה-mind. אנשים מכנים זאת "שליטה מנטאלית" אבל בעיניי אין שליטה אמיתית אחרת. סשן בעיניי שווה ערך ל: "סטוץ" ואני מקבל אותו אך ורק כשאין סיכוי לשום דבר טוב מזה או כנקודת התחלה של היכרות שאולי תתפתח למשהו חזק יותר ומחייב יותר. אפילו כך, כבר יודע מתוך ניסיון שאני יכול רק לחלום להגיע לסאב-ספייס מסשן שכזה. ציטוט:
אני מרגיש שבאיזה שהוא מקום איבדתי את הצורך בו, בביטול העצמי ... אני כבר לא מרגיש שום ביטול עצמי, נהפוך הוא, אני מרגיש בן אדם חזק שמקבל מה שהוא רוצה מכיר את ההרגשה הזו מקרוב. הרגשה מייאשת אבל אל ייאוש! ההרגשה הזו הייתה למעשה הבסיס לחוויה שכתבתי עליה אך לא מזמן כששם... סוף כל סוף שוב הצלחתי להתחבר לצורך הפנימי הנ"ל. תראה, זה קטע מורכב שבאמת רק הניסיון יכול להביא אדם להבנה פנימית שכזו. מי שמכיר והתנסה מספיק בקטע וחכם מספיק יודע היטב שכל מה שקורה לו, כל מה שהגבירה לא תעשה הכול מגיע בגלל שבתכלס הוא רוצה בכך, אחרת היה זה נוגד את החוקים הבסיסיים ביותר - SSC והופך את אותה מלכה לחסרת צלם אנוש, יצור דוחה ביותר שהוא לא ירצה בקרבתו אפילו לשנייה. זו בדיוק הנקודה שרעיון "החלפת הכוחות" ((Power Exchange במערכת D/s נכנס לפעולה. כשהעבד, הכנוע נותן את השליטה שלו בעצמו למלכתו מתוך רצון והכרה בה כשולטת חזקה, זה הרגע בו מתחיל את תהליך ה"ביטול העצמי" כפי שאתה מכנה זאת. אנחנו נותנים את השליטה בעצמנו מתוך צורך. מתוך בחירה. ורצוי - מתוך אהבה. אבל כאן בדיוק מתחילה הבעיה האמיתית: ללא הבנה, ללא הכרת ואימוץ הרעיון על בוריו לא ייתכן קשר שכזה. ולצערי זה הקשר היחיד שאני מכיר שבאמת יכול לספק את הצורך הפנימי הזה בגיוון. בכניעה. בשייכות. באמיתיות. גבירה חסרת ניסיון או גבירה שאין לה שום רצון או טיפת סבלנות לשבת לקרוא וללמוד, אולי להרחיב קצת אופקים - איזה סיכוי קיים לדעתך שתגיע לרעיון ולהבנה הזו בכוחות עצמה? או שבכלל תמצא בו איזשהו עניין ? סופרוומאן היא לא, אבל לפעמים רעיון השליטה באמת עולה להן לראש עד כדי כך שאף אחד, ואני מתכוון אף אחד לא יכול לבוא ולהראות להן שיש גם דרך אחרת... מאוד, מאוד, אבל מאוד טובה להגשים את עצמה בקטע. העניין רק מסתבך עוד יותר כשאתה מנסה להסביר את עצמך וזה מתחיל להראות ולהישמע כמו "שליטה מלמטה". אומר לך בלב גלוי - אין ומעולם לא היה ולעולם לא יהיה בי הרצון לשלוט מלמטה. בשביל פאקינג מה? אני מחפש להרגיש -באמת- כנוע. -באמת- נשלט. -באמת- אני! ואיך ארגיש כמו עבד, איך אגשים את עצמי את הכניעות שלי אם אשלוט מלמטה? ... ציטוט:
ושככל שאני צובר יותר נסיון כך אני מגיע למקומות יותר קצוניים מוכר. מאוד תואם את רעיון "הרחבת הגבולות", אבל תעשה כמוני, תשתדל כמה שאתה יכול להימנע מקיצוניות כלשהי, כי לרוב זה אומר שאתה "ננעל" על מספר פטישים או פעילויות אחרות 'קיצוניות' במקום לתת לגבירה לכוון אותך לטעמה האישי... שזה הרי הדבר הכי כייף שבעולם. זהו. בכול מקרה איש, תודה על ששיתפת את מחשבותיך וגרמת גם לי לחשוב. |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
אלון-סאב(נשלט) • 6 בינו׳ 2005
תיקון "חיוך" שלא אמור להיות במשפט שהופיע למעלה:
"אני הייתי מציע לך לחקור יותר לעומק את נושא ה D/s שהוא BDSM ברמת הקשר הזוגי..." |
|
האמפרי |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
האמפרי • 6 בינו׳ 2005
יקירי zboy
אתה יודע איך מתחיל ספר בשול של מרוקאים ? "קודם כל תרגע" היה חוסר בהירות מסוים מתוך הדברים שלך ונדמה לי שזה גם מה שנשאר בחויה שלי אחרי שסיימתי לקרוא את מה שכתבת. אני יכול לומר לגבי עצמי באופן אישי שישנם מספר דברים שלא בהירים עבורי בתוך כל עולם הבדסם ואני מבחין היום בין דברים שנפלאים ומדליקים עבורי בתור פנטזיות או אפילו לראות את זה על אחרים אבל ברור לי גם היום מעל לכל ספק שאני לא יכול או רוצה לחוות אותם בעצמי. בדסם מתחבר אצלי באופן אוטמטי לפעילות מינית רק באופן עשיר ומרתק הרבה יותר וככזה, כמו מין ונילי רגיל, קיימת סכנת התמכרות. האינדיקציה שלי להתמכרות כלשהי (בין אם היא סמים, אלכוהול, סקס או כל דבר אחר), היא שהצריכה של אותו הדבר בו אתה משתמש מפסיקה להיות מנוהלת על ידך והופכת להיות זו שמנהלת את אותך ואת חייך. זה הרמזור שחשוב שיהבהב וחשוב לזהות אותו כאשר זה אישי כמובן וכל אחד יזהה זאת בורסיה שונה מהאחר. מה שחשוב לי להדגיש הוא שהדרך לבחון את הגבולות וליצור בהירות עבור עצמך תבוא ממקום שבו המרחב המנטלי שלך הוא נינוח ורגוע. אני אומר את זה רק מתוך עצמי כמובן ומה שעובד עבורי שזה איזון איזון איזון ועוד הפעם-איזון. נדמה לי שרק מהמקום הזה ניתן להתבונן על הדברים יותר בבהירות ולהוריד טרדות שונות. צחק על עצמך ומעצמך. זו פעולה ברוכה וחשובה שבעיני מביאה גם לגדילה ולצמיחה אישית. יתרה מזאת? הכל חסר משמעות כולל המשפט האחרון הזה שלי. מקווה שהצלחתי לתרום משהו מזוית שונה קצת שלך. האמפרי. |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
חייבים רענון
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
ויטו אנדוליני • 6 בינו׳ 2005
לי נראה שכמו בכל דבר בחיים גם בזה צריכים גיוון. אולי תנסה אפיקים אחרים לתקופה קצרה כדי שתחזור לך ה"תאווה" של ההתחלה שלך.
|
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 6 בינו׳ 2005
zboy יקר,
תודה על השיתוף, כתבת דברים מקסימים, אמיתיים, מעוררי מחשבה והלוואי שכל הנשלטים היו עושים מן חשבון נפש שכזה כמה פעמים בחיים. יש לי כמה דברים להגיד לך לגופו של עניין: 1. ללקק מגפיים זה תמיד כי בא לנו ואף פעם לא בגלל הנקיון 2. לקבל עצות גם אם אתה לא יודע כל כך לגבי מה - זה תמיד טוב 3. העבדות משחררת... |
|