סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אדון טוב אדון רע

דנדיליון​(שולטת)
לפני 19 שנים • 6 בינו׳ 2005

אדון טוב אדון רע

דנדיליון​(שולטת) • 6 בינו׳ 2005
היי נשים, שולטות ונשלטות.

החלטתי לפתוח את השירשור הזה, לדבר קצת על זוגיות בדסמית - לפתוח את הנושא המורכב הזה, עקב סיפורים שונים שאני שומעת סביבי.

כן אני טירונית בבדס"מ, אבל, חוויתי זוגיות טובה עם איש נפלא שהיה בן זוג, אדון וחבר טוב מאוד שממנו למדתי הרבה דברים על בדסמ ועל מקומי שם.

שאלה לנשלטות - האם אתן שמחות באהבה שלכן? האם אתן צומחות ממנה? האם הנפש שלכן מתפתחת או שיש דירדור נפשי? האם נוצר נתק בינכן לבין הסביבה, חברים, משפחה?
האם טוב לכן היכן שאתן נמצאות?

אני יודעת שהנושא הזה נדון באלפוני אך אני מעלה אותו לטובת כל אלה שלא עיינו בו, על מנת אולי לנסות קצת לתת פרופורציות למה שמתרחש סביבי.

אישה, סאבית שהאדון שלה מונע ממנה קשר עם החברה, או שיחה עם "אדונים" אחרים, אישה שמשתמשים בה ככלי לסיפוק צרכי ה"חברים" של אותו אדון, אישה שמשתלטים על רכושה, כספה חייה, אישה שנשלל ממנה האני שלה עקב ה"חינוך" המעוות הזה.

מהמקום הזה אני מדברת. כמובן שאני לא מכניסה לנושא הזה כל אותן נשים שמאושרות כשמשתמשים בהן כפי שציינתי, אין לי שום עניין לשפוט אנשים אחרים לפי קנה המידה שלי.

השאלה פשוטה - האם הזוגיות שלך לוקחת אותך בסופו של דבר למקומות טובים?

כל זה מגיע ממקום של כאב וכעס גדול מאוד על כל אותם אדוני דמיקולו שמשתמשים בנשים, שמאמללים אותן. כן, אני יודעת שהבחירה נמצאת אצל האישה, אך כמה מאיתנו מכירות נשים שחולשתן הגדולה היא צמא לאהבה? אלה שבאמת יעשו הכל עבורה?
Miu​(מתחלפת){היצור}
לפני 19 שנים • 6 בינו׳ 2005
Miu​(מתחלפת){היצור} • 6 בינו׳ 2005
ציטוט: השאלה פשוטה - האם הזוגיות שלך לוקחת אותך בסופו של דבר למקומות טובים?

כן, מקומות מצוינים.
אנחנו קודם כל זוג לכל דבר ואח"כ בדס"מיסטים (בהנחה שיש לנו טיפה זמן לעצמנו... icon_cry.gif ).
אין שום נתק כפוי ביני לסביבה (למעשה הייתי רוצה קצת יותר נתק מהמציאות לפעמים icon_rolleyes.gif ),
המשפחה מקבלת קצת מעבר לרצוי ("אז למי יש יותר סימנים כחולים? לך או לו?").

אם יש זוגיות בדס"מית שלא עובדת, זה בגלל האנשים/היחסים ולא בגלל הבדס"מ, לדעתי,
להוציא מקרים של אנשים שלא מתאימים בגלל העדפות קינקיות שונות לחלוטין.

הייתי רוצה לחשוב שה"אדונים" אותם את מתארת הם המיעוט הזעום.
בכל מקרה, כמו שכבר נאמר פעמים רבות, זה לא באמת בדס"מ, אלא ניצול, פגיעה, ועוול מוסרי גדול.
כמו שכתבת, עדיין הבחירה היא אצל האישה, ומי שמוכנה לעשות הכל בשביל אהבה,
צריכה לבדוק את עצמה ולקחת אחריות. angry3.gif
אני יודעת שקל לדבר, אבל אבל ככה זה, החיים קשים, ולכל דבר יש מחיר.

אני מאחלת לכל נשות הכלוב (ובכלל) כוח לא להתפשר, לא להתרצות, ולמצוא את הגבר/אישה/שולט/נשלט/מתחלף/עז וכו' שיעשה לכן טוב. icon_mrgreen.gif
קליבר​(שולט)
לפני 19 שנים • 7 בינו׳ 2005

זוגיות ...

קליבר​(שולט) • 7 בינו׳ 2005
אצלי הקשר לא מנתק אותה מהסביבה , להפך ..
אני חושב שבחתימה שלי יש את המסר הזה "ככל שאתן לך יותר חבל , את תהיי יותר קשורה "

אבל הדעות שלי , הן שלי , כל אחד ואחת עם הצרכים והרצונות שלו / שלה .
בכל אופן , אצלי אין זוגיות חונקת , לא בפאזה הראשונה , ולא בשניה.
מלקה טובה
לפני 19 שנים • 7 בינו׳ 2005
מלקה טובה • 7 בינו׳ 2005
אני חושבת ששאלה זו מתאימה בכלל לכל זוגיות
ובפרט לקשר בדס"מי... ואסביר.
אני כרגע נמצאת בזוגיות מדהימה עם בן זוג
שהוא .. העבד שלי.
אני מאוד אוהבת אותו והיחסים ביננו הם יחסי
שליטה שנובעים מאהבה ולא מצורך לחנוק או להרחיק.
מטבע הדברים שטוב לזוג יחד
הם רוצים לבלות זמן רב יותר יחד ולכן אולי נוצר רושם
של ריחוק משאר הסביבה.

שאלת את הנשלטות.... אם טוב להן..
בכך שהן מתרחקות , באהבה שלהן לדום
אז לדעתי למרות שהן נשים בעלות דעה.. וכנ"ל לגבי הנשלטים.
האחריות המלאה היא על השולט.
אני יודעת שעבד מעריץ ואוהב ייתן הכל ללא גבולות
וזה באמת כך והוא ירגיש טוב עם זה כי הוא מעריץ
את מלכתו ויעשה כל מוצא פיה...

לגבי אישה סאבית שהאדון שלה מונע ממנה "שיחות עם אדונים אחרים"..
ניתן להסתכל על זה אפילו בהקשר של קשר ונילי
יש דומים קנאים יותר ויש פחות

אני לדוגמא... כשאני אוהבת אני הופכת להיות רכושתנית
ודי קנאית.
אז אני מודעת לזה ומשתדלת שזה לא יפגע בבן זוגי
כי אני יודעת שאם אמנע ממנו לדבר עם מלכות אחרות
הוא יעשה זאת ולכן המאבק האמיתי הוא שלי בתור שולטת עם עצמי
לתת לו את החופש ולסמוך עליו.

אהה.. ודבר אחרון....
צורם לי לשמוע על דום שמתחלק בשיפחתו עם החברים שלו.
אלא אם כן זה מרצונה של השיפחה
ולא מאהבה עיוורת או פחד להעזב.
אנחנו בשנות ה2000 .
וכולנו שווים!!!!!!!!!!!!!
(תסתכלו בחוק... icon_wink.gif .)
קינג-קונג​(שולט)
לפני 19 שנים • 8 בינו׳ 2005

זוגיות שלא מפרה ....

קינג-קונג​(שולט) • 8 בינו׳ 2005
זוגיות שלא מפרה את שני בני הזוג, בסופו של דבר לא תשרוד, בין אם זו זוגיות וונילית, או זוגיות בדס"מית .
בווניליות פשוט ינתקו את הקשר ובבדס"מ יחפשו להסיר את הקולר כמה שיותר מהר.
Darkness of Human​(שולט)
Darkness of Human​(שולט) • 8 בינו׳ 2005
ציטוט: כל זה מגיע ממקום של כאב וכעס גדול מאוד על כל אותם אדוני דמיקולו שמשתמשים בנשים, שמאמללים אותן.

לא סגרנו כבר שאלו לא אדונים ?
Scorpio1120​(שולט)
Scorpio1120​(שולט) • 8 בינו׳ 2005
השפחה במסגרת הזו היא האישה המשוחררת ביותר בעולם. בכל ההתיחסות לבן זוגה.

טוב לה , נשארת. רע לה, הולכת או לא חוזרת. בלי דין ודברים. ההתחיבות היא כאן ועכשיו.

ניצול במסגרת זו נראה כנצול בעין זרה... גורם שלישי...
דנדיליון​(שולטת)
לפני 19 שנים • 10 בינו׳ 2005

רגע

דנדיליון​(שולטת) • 10 בינו׳ 2005
אני אנסה להבהיר את עצמי

לא התייחסתי לאנשים שטוב להם, לא מגיעה ממקום של שיפוט, ממש לא.

הפוסט הזה מדבר על מה שחלקכם מכירים ומודעים לו. שוב, לא מדברת ספציפית על מי שהגיב לי אלא על אותם מקרים ששמעתם עליהם, על כביכול אדונים, על אנשים שאין להם מושג ירוק בבדסמ, גברים או נשים שלא חולקים זוגיות אמיתית, ששמים את עצמם מעל הנשלט שלהם ולא רק במובן של שליטה.

אתם מכירים את הנשים או הגברים הללו, שלא יכולים לפתוח את הפה מפחד השולט שלהם ? לשלטון הטרור הזה אתם קוראים בדסמ?

אני לא מדברת על רכושנות, ובטח שלא על אהבה. אני מדברת על אנשים מעוותים שמשתמשים באדם השני באופן אגואיסטי, בו ובמשאבים שיש לו (בין אם זה כספו, רכושו או גופו).

שואלת שאלה פשוטה - מה אתם עושים כשאתם נתקלים בסיפור של מישהו שמאבד את השליטה, על חייו לא ממקום של בחירה, לא ממקום שטוב לו, ממקום של אילוץ, כפיה של השולט? מה אז?
אדון החלומות

מה עושים כשרואים ניצול ואונס?

אדון החלומות • 10 בינו׳ 2005
את שואלת שתי שאלות.

1. האם לזה אנו קוראים בדסמ.
התשובה היא פשוטה. בשום אופן לא.

2. מה אנו עושים כשאנו רואים דבר כזה?

האמת שזה תלוי.
יש כאלה שלא אוהבים לדחוף את אפם ולהתערב,
תלוי מה הקירבה של אותה שפחה מנוצלת, לזה שאמור להתערב,
יש אולי אפשרות לדבר איתה ולהאיר את עיניה...

אבל בגדול - גם זה סביר להניח שלא יעזור הרבה,
כי כפי שאמרת האנשים האלה, כמהים לאהבה, ובמרבית הזמן -
מנצלים אותם.

זה קורה גם לא במערכות יחסים "בדסמיות מזוייפות"
אלא גם במערכות יחסים רגילות...

(לא חסרים זוגות וניליים שבהם האישה מונעת מהגבר (או להיפך) לדבר עם חבריו או
הוריו, לקנא לו, להגיד לו מה לעשות ומה לא, ומתי ואיפה...)

אין חוק נגד ניצול שכזה, כל זמן שהאנשים הם בגירים, ולכן
לפנות לרשויות במיקרה כזה לא עוזר.
רק לאדם עצמו או לקרוביו.
purple butterfly{ׁ(S)}

Re: אדון טוב אדון רע

purple butterfly{ׁ(S)} • 10 בינו׳ 2005
דנדיליון כתב/ה:
היי נשים, שולטות ונשלטות.

החלטתי לפתוח את השירשור הזה, לדבר קצת על זוגיות בדסמית - לפתוח את הנושא המורכב הזה, עקב סיפורים שונים שאני שומעת סביבי.

זוגיותבידאסמית -מושג מדהים אבל לרוב אין לרובנו ממש את הכלים להעריךולהבין אותה...(בהמשךפרוט
כן אני טירונית בבדס"מ, אבל, חוויתי זוגיות טובה עם איש נפלא שהיה בן זוג, אדון וחבר טוב מאוד שממנו למדתי הרבה דברים על בדסמ ועל מקומי שם.

שאלה לנשלטות - האם אתן שמחות באהבה שלכן? האם אתן צומחות ממנה? האם הנפש שלכן מתפתחת או שיש דירדור נפשי? האם נוצר נתק בינכן לבין הסביבה, חברים, משפחה?
האם טוב לכן היכן שאתן נמצאות?

השאלות שאת מעלה כאן אם לרגע תוציאי אתמושג ה- BDSM- הינן נכונותלגבי כל קשר נפשי ובוודאי נכול לענין אהבה
אני יודעת שהנושא הזה נדון באלפוני אך אני מעלה אותו לטובת כל אלה שלא עיינו בו, על מנת אולי לנסות קצת לתת פרופורציות למה שמתרחש סביבי.

אישה, סאבית שהאדון שלה מונע ממנה קשר עם החברה, או שיחה עם "אדונים" אחרים, אישה שמשתמשים בה ככלי לסיפוק צרכי ה"חברים" של אותו אדון, אישה שמשתלטים על רכושה, כספה חייה, אישה שנשלל ממנה האני שלה עקב ה"חינוך" המעוות הזה.

[color=red][]אוקיי - זו בפרוש אינה זוגיותבידאסמית , לכל היותר אורגיה במסווה ונוכלות לשמה . אני נוטה להעריך כי לנשים יש מספיק בקודקוד בכדי להבין שסוג כזו של מערכת הינה פסולה מעיקרה ולא משנה באיזו איצטלה היא מתכסה .
זוגיות בידאסמית , וכאן אולי איטיב לומר על אדון / שפחה כפי שאני מכירה אותה אורגת בחובה מספר אלמנטים שהם בל - יעבור :
1. שני בני הזוג מעונינים ורוצים לחיות את הזוגיות שלהם כזוגיות בידאסמית
[2) שני בני הזוג נהנים מהיחסים הללו
[/]3.קיימת התחשבות בלתי תלויה כל הזמן ביכולות / רצונות / פנטזיות של שני בני הזוג .
עד כאן לגבי השניים ומכאן הדרך מעט מתפצלת ...כלומר מדובר כאן מעבר לכל במרכיב עיקרי , אם תרצי התבלין המרכזי שנותן את הטון - state of mind OF BDSM - לדוגמא : אני חיה עם הדום שלי - האם זה אומר שאני כל הזמן עם קולר , עירומה ועל 4 ?ממש לא . אבל מספיק לעיתים במבט עיניים ביננו , בכדי שאדע מה רצונו , הוא המוביל והקובע . זו אינה דיקטטורה היות והיא מתחשבת בשני הצדדים אבל לאחד יש את הסמכות , הכוח האכיפה של שני בני הזוג להוביל והשני מובל .
זה העיקר ולא כל הסממנים החיצוניים ....הם טריוויאלים ![/color][/color]

מהמקום הזה אני מדברת. כמובן שאני לא מכניסה לנושא הזה כל אותן נשים שמאושרות כשמשתמשים בהן כפי שציינתי, אין לי שום עניין לשפוט אנשים אחרים לפי קנה המידה שלי.[/color]
השאלה פשוטה - האם הזוגיות שלך לוקחת אותך בסופו של דבר למקומות טובים?

אני מביטה בהישגים שלי כאדם בתקופה שאנו יחד , לא במה שאני אומרת - ואין ספק כי ה- 3 וחצי שנים האחרונות בחיי היו מן הטובות שבהן . ומעבר לכל - יש בי שקט והכלה וחופש להיות מי שנאי רוצה כמו שלא חוויתי מעולם

כל זה מגיע ממקום של כאב וכעס גדול מאוד על כל אותם אדוני דמיקולו שמשתמשים בנשים, שמאמללים אותן. כן, אני יודעת שהבחירה נמצאת אצל האישה, אך כמה מאיתנו מכירות נשים שחולשתן הגדולה היא צמא לאהבה? אלה שבאמת יעשו הכל עבורה?

נכון הצמא לאהבה גובר על הרבה ...אבל קיימים בנו צדדים שונים החייבים בכל עת , להביט באופן הכי אוביקטיבי שניתן ולראות להיכן "אהבה" זו מובילה אותנו ...