אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
מתנה ליום ההולדת!
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
אמילי קייג'(אחרת) • 8 בינו׳ 2005
יום חמישי, אני עובדת עם ציצי בלאונג' (וואלה כאן זה המקום להוציא את ציצי לאור, הבחורה הכי מושלמת בכל המקום הזה, והיא עוד ונילית...)
הקיצר, בשעה 02:00 בדיוק יוצא אדוני וקורא לי להכנס, או יותר נכון שולח חבר שלו לקרא לי. אני לא כל כך מבינה על מה מדובר, אבל ציצי פתאום אומרת לי "הוא צריך אותך שם. בהצלחה!". נהייתי לבנה ובאתי אחריו. הוא אומר לי כבר כמה ימים שאת מתנת היומולדת אני אקבל ביום שלישי, אבל היום חמישי, ושלישי עבר, אז מה זה אומר??? אני נכנסת למועדון ורואה המון אנשים עומד מול הבמה, ומחפשת את אדוני בקהל. פתאום נשלחת אלי יד, אדוני מעלה אותי לבמה ואני רואה משהו עטוף בניירות ורודים עם ציורים חמודים קטנים על הבמה. ספוט עלי. אין לי מושג מה לעשות, ואדוני אומר לי לפתוח את האריזה, מזל טוב!!! אני פותחת את הניירות, וואו איך ארזו דבר גדול כזה כל כך יפה. הניירות יורדים ומתגלה לו כלוב זהוב, ענק, מהמם, גבוה יותר ממני (טוב נו זה לא קשה), כרית שחורה מהממת, עגולה בדיוק בצורת הכלוב נמצאת בתחתית, ואדוני פותח את דלת הכלוב, מוליך אותי לתוכו ואומר לי תוך כדי "מזל טוב!" קיבלתי כלובבבבבבבבבב!!!!! כלוב זהוב, מהמם, מושלם!!! חבורת גברברים עולה על הבמה, וכולם מרימים אותי בתוך הכלוב 30 פעמים, פעם אחת לשנה הבאה. אח איזה יומולדת יש לי השנה. הכי טובה שהיתה מעולם!!!! אדון אדונים, אדוני המושלם. אני שמחה להיות בכלוב הזהוב שנתת לי. אני אוהבת אותך. |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
מזל טוב, יקירה.
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
אליאס(אחרת) • 8 בינו׳ 2005
ותתחדשי על הכלוב המוזהב.
|
|
Darkness of Human(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
Darkness of Human(שולט) • 8 בינו׳ 2005
מזל טוב לשניכם בובה חמודה ורעשנית
אמנם לא הייתי אבל שמעתי חוויות תתחדשי ותהני |
|
Master F(אחר) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
והאמיליה ארוזה בתוך המתנה... התצלום.
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
Master F(אחר) • 8 בינו׳ 2005
|
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
אמיליה אהובה
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
זיקית • 8 בינו׳ 2005
המון המון מזל טוב..שמחה בשמחתך
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
תודה...
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
אמילי קייג'(אחרת) • 8 בינו׳ 2005
אליאס, דרקנס וזיקיתית }}}{{{
ואדוני האהוב |
|
פרודו(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
פרודו(מתחלף) • 8 בינו׳ 2005
מזל טוב אמילי על הכלוב המדהים.
יפה שכמותך, מאחל לך שבכלוב החדש תהיי "חופשיה כמו ציפור". נשיקות |
|
bianca(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
אמילי...
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
bianca(מתחלפת) • 9 בינו׳ 2005
מזל טוב למדהימה והמיוחדת מכולם,
אני יודעת שזה באיחור של שבוע,אבל אני מאחלת לך את כל מה שכבר יש לך ואת כל מה שאת רוצה,שאני גם יודעת שתשיגי כי זו אחת התכונות בך שאני מעריצה. ביום חמישי כל כך נדהמתי והתרגשתי כשראיתי את המתנה המושקעת,מקורית,וכלכך מלאת אהבה. וכמו כן את ה"מיצג" שכל כך מתאר יפה את טיב המערכת יחסית המדהימה והאמיתית שיש בינך לבין אדונך שגם הוא אחד האנשים שאני מכבדת ואוהבת פה כל כך. אחחחחחחחח אתם ההוכחה שבדס"מ זה דבר כל כך יפה כבר אמרתי שאני אוהבת אותכם? אה טוב אז אני אומר שוב... אני אוהבת אותכם!!!!!!!!!!! ביאנקה |
|
creamy |
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
creamy • 9 בינו׳ 2005
וואוו
איזו התרגשות וכמה שאת מהממת... תתחדשי על הרהיט, התכשיט והצעצוע החדש אוהבת אתכם המון }}{{ |
|
Black Roses |
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
Black Roses • 9 בינו׳ 2005
מזל טוב
תתחדשי |
|