Lava_Diver(אחר) |
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
שלום לכולם
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
Lava_Diver(אחר) • 10 בינו׳ 2005
אני חדש בתחום ורציתי להגיד שלום.
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 10 בינו׳ 2005
שלום.
כולם - נא להכיר את המחטף העכשווי - לאבה דייבר! הוא חבר טוב מאוד שלי, וגררתי אותו לכאן. כמו שאמרתי בפורום שונה, נא לכבד אותו בממתקים והצעות מגונות, והאחרון בתנאי שהמציעות הן נשים חינניות ולא מבוגרות מדי (מה לעשות, הוא לא מבין מהחיים שלו במה זה דברים שווים). |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
בכוח המוח-אשה • 10 בינו׳ 2005
מקבי כתב/ה: שלום.
כולם - נא להכיר את המחטף העכשווי - לאבה דייבר! הוא חבר טוב מאוד שלי, וגררתי אותו לכאן. כמו שאמרתי בפורום שונה, נא לכבד אותו בממתקים והצעות מגונות, והאחרון בתנאי שהמציעות הן נשים חינניות ולא מבוגרות מדי (מה לעשות, הוא לא מבין מהחיים שלו במה זה דברים שווים). אפשר לכבד אותו במקופלת. היא גם ממתק, גם אישה חיננית (מה חיננית, יפה ממש) וגם הצעה מגונה. מה הוא יכול לבקש יותר מזה? |
|
Darkness of Human(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בינו׳ 2005
Darkness of Human(שולט) • 10 בינו׳ 2005
ברוך הבא
|
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 11 בינו׳ 2005
מקופלת היא החטיף המועדף עלי ...יאמי.......גררררררר.....
ברוך הבא leva_diver ובהצלחה !!! |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
ברוך הבא!!!
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
אדון החלומות • 11 בינו׳ 2005
בהזדמנות זאת אנצל את המעמד כדי לתפוס טרמפ ולומר שגם
אני חדש כאן. אז ברוך הבא לאבה ! ובהצלחה גם לי. אגב מקופלת... אפשר ליצור מינהג נחמד שכל החדשים מקבלים (את) מקופלת... אם היא כזו יפה וחייננית ומגונה... למה לא? הינה רעיון להשפלת שפחה - לקבל את כל האדונים החדשים בפורום, בסבר פנים יפות (וכל אחד יגדיר זאת איך שבא לו)... כמובן שצריך להיות אדון ממש מיוחד כדי לתת פקודה כזו לשפחה שלך... |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
Re: ברוך הבא!!!
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
בכוח המוח-אשה • 11 בינו׳ 2005
אדון החלומות כתב/ה: בהזדמנות זאת אנצל את המעמד כדי לתפוס טרמפ ולומר שגם
אני חדש כאן. אז ברוך הבא לאבה ! ובהצלחה גם לי. אגב מקופלת... אפשר ליצור מינהג נחמד שכל החדשים מקבלים (את) מקופלת... אם היא כזו יפה וחייננית ומגונה... למה לא? הינה רעיון להשפלת שפחה - לקבל את כל האדונים החדשים בפורום, בסבר פנים יפות (וכל אחד יגדיר זאת איך שבא לו)... כמובן שצריך להיות אדון ממש מיוחד כדי לתת פקודה כזו לשפחה שלך... מה מיוחד, הוא צריך להיות לוט בכבודו ובעצמו.... |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
בכוח המוח-אשה כתב/ה: מה מיוחד, הוא צריך להיות לוט בכבודו ובעצמו.... קודם כל - לוט היה דיי מיוחד, לא? שנית, לא דין בת כדין שפחה, לעיתים הקשר בין בת לבין אב יותר חזק, אבל אני מניח שיהיו כאלה שיחשבו אחרת. שלישית, בכוונה לא פירטתי למה הכוונה במשפט "לקבל את כל האדונים החדשים בפורום בסבר פנים יפות" כעיקרון היא יכולה לקבל את הפקודה רק - לומר שלום חביב, עם שיר, או גלויית ברכה, או בהודעה בפורום, ולאו דווקא לקבל אותם פיסית, בגוף ערום, רגליים פשוקות, ובכניעה מוחלטת... |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 11 בינו׳ 2005
אדון החלומות כתב/ה: אגב מקופלת...
אפשר ליצור מינהג נחמד שכל החדשים מקבלים (את) מקופלת... אם היא כזו יפה וחייננית ומגונה... למה לא? הינה רעיון להשפלת שפחה - לקבל את כל האדונים החדשים בפורום, בסבר פנים יפות (וכל אחד יגדיר זאת איך שבא לו)... מה קרה לכם?! משוגעים... |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
מקופלת כתב/ה: מה קרה לכם?! משוגעים... לפי מה שאני מבין, כן... משוגעים... כולם פה משוגעים עלייך. (וזה אני מבין אחרי יומיים) |
|