alona{האביר}(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
קצת בדיחות
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
alona{האביר}(נשלטת) • 18 בינו׳ 2005
אמא פולניה קונה לבנה שתי עניבות, מה זה יוקרתיות! יום אחד מחליט הבן להפתיע את אימו ועונד לצווארו את אחת העניבות.
בראש מורם הוא נכנס לבית הוריו, והיא... מה היא אומרת לו: - "מה, לא אהבת את העניבה השנייה שקניתי לך?" שואלים פולני: - "תגיד, אתה עוזר לאישתך?" - "מה פתאום?! התעצבן הפולני מעצם השאלה "אני עושה הכל לבד". למה רוב רופאות השיניים הן פולניות? כי זה הדבר היחיד שגורם לגברים להסתכל עליהן בפה פעור ובעיניים פקוחות לרווחה. פולני גוסס פונה במילותיו האחרונות לאישתו ואומר: - "הבקשה האחרונה שלי עליך, אחרי מותי אני רוצה שתתחתני עם משה" - "משה? מה פתאום משה?! הרי אתה שונא אותו!" - "שונא?! זו לא מילה!" פולני אחד נעצר בלילה על ידי שודד והתבקש להביא את הכסף. - "יש לי ברירה?" שאל הפולני - "בטח!" ענה השודד "כסף או החיים". הפולני מסר לשודד את הארנק ולפני שזה התכוון לברוח נזכר שיש לו כסף גם בכיסים וכסף שמוחבא גם בגרב. גם את הכספים האלה מסר הפולני לשודד. אחרי שהשודד ברח הפולני חשב לעצמו: - "איזה בחור נחמד, נתן לי בררה בין כסף לחיים. לא כמו אישתי שלוקחת לי את שניהם". שואלים פולני שזכה בטוטו: "מה הדבר הכי טוב שקרה לך מאז הזכייה?" הפולני: "אשתי הפסיקה לבשל". פולני נכנס עם אשתו לאחד הקניונים הענקיים בניו יורק ואחרי זמן מה הם איבדו אחד את השני. אחרי שעתיים של חיפושים שלא הניבו דבר, הפולני פנה לבחורה יפיפייה שעברה בסביבה וביקש: "איכפת לך להתחיל איתי לכמה דקות?" הבחורה: "למה דווקא לכמה דקות?" התעניינה הבחורה, הפולני: "בשביל שאשתי תצוץ בין רגע". פולניה מתלוננת לחברתה: "אני ממש לא יודעת מה לקנות ליום ההולדת של בעלי, יש לו כבר כל מה שאני צריכה". מה זה בעל חיים? פולני שהתגרש. רוסי, מרוקאי ופולני מתלוננים על הנשים שלהם. הרוסי: "אישתי מבשלת גרוע עד כדי כך שאני חייב לשתות מלא וודקה כדי לא להרגיש את הגועל". המרוקאי: "אישתי מבשלת רע עד כדי כך שאני חייב לשרוף את הפה עם הרבה חריף כדי לא להרגיש את הגועל". הפולני: "זה שום דבר. אישתי מבשלת גרוע עד כדי כך שבפיקניק, מתוך רחמים לנמלים אני זורק כדורים נגד שלשולים לתוך השאריות". פולני מתעורר אחרי ניתוח מהרדמה כללית. מסתכל הצידה, רואה את אישתו יושבת לידו ואומר לה: "יקירתי את נפלאה!" ואחרי זה נרדם. כעבור כמה זמן הפולני שוב התעורר, ראה את אישתו ואמר לה: "את בסדר". אישתו: "מה קרה ליקירתי ולנפלאה?" הפולני: "השפעת ההרדמה מתפוגגת". שבעה בביתה של אלמנה פולניה. אחד המנחמים: "את כל כך שזופה, זה לא בריא היום להיחשף לשמש". הפולנייה: "נו מה אני אעשה שכל ההלוויות יוצאות לי בצהריים?" בית המשפט. השופט פונה לפולני ואומר: "בעיני, אם עזבת את אשתך אתה עריק". הפולני: "אילו הכרת את אשתי, היית מכריז עלי כפליט!" פולני מגיע הביתה ואשתו פוגשת אותו בצעקות: "מה זה האודם הזה על המצח שלך?" הפולני: "זה לא אודם זה דם. בכניסה לבית הביאו לי לום בראש ושדדו אותי". הפולנייה: "שיחק לך המזל הפעם". פולניה זקנה מגיעה למכללה ללימוד השפה האנגלית ואומרת: "אני מתכוננת לעולם הבא. שמעתי שבגן העדן מדברים רק אנגלית, אז החלטתי להיות מוכנה". פקידת הקבלה ההמומה: "ומה אם תגיעי לגיהינום?" הזקנה: "זה בסדר, פולנית אני יודעת". על חוף הים לפני סוכת המציל נשכבה פולניה מבוגרת ערומה. מציל ניגש אליה ושאל: "מה את עושה?" הפולניה: "באתי לעשות קצת צבע. המציל: "לכי תעשי קודם פחחות". שני פולנים מדברים. האחד: "החבר הכי טוב שלי לולק ברח עם אשתי" הפולני השני: "הוא עדיין החבר הכי טוב שלך?" ה ראשון: "כבר לא. הוא החזיר אותה". שני פולנים נפגשים. האחד מספר: "נראה לי שמחזור הדם שלי התהפך". השני: "מה זאת אומרת?" הפולני הראשון: "פעם אישתי הייתה מלטפת לי את השער, השטרונגול היה נעמד לי. היום היא נוגעת לי בשטרונגול, מצטמרר לי השער". פולני מביא פרחים ושוקולד לאישתו. האישה: "הו! תודה רבה יקירי! ממי זה?" |
|