SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
האם העבד שלך הוא גם של חברותייך הוניליות ?
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
SIVAN(אחרת) • 28 בינו׳ 2005
הנושא מתייחס לזוגות הנמצאים במערכת זוגית ונילית ובדס"מית.
שוחחתי עם עבד נשוי אשר סיפר לי שחלק מחוויותיהם במערכת הבדס"מ: שאשתו לוקחת אותו לביתה של חברה (שלא קשורה לעולם שלנו , אלא בסך הכל משתעשעת מהסיטואציה) וכך הוא משרת אותן בלבוש הולם ,מנקה מכין אוכל , הן משפילות אותו, מעבידות אותו ובסך הכל נשמע נפלא. גם אני חיה עם בן זוגי לחיים, אך מעולם לא שיתפתי -"מעשית"- את חיינו עם חברותיי או חבריי הקרובים (על אף שכולם יודעות ויודעים במה אנו מתעניינים ומשוחחת איתם על הנושא בחופשיות.) הסיטואציה ממש סקרנה אותי, אך אני מאמינה שבן זוגי לא ישתף פעולה עם אנשים שלא קשורים לתחום, מהחשש שלא יעריכו אותו נכון ומהרצון שירגיש בנוח כל זמן שהוא עם חבריו הונילים. לשתף אנשים שבעניין בדס"מ פחות מלחיץ אותו. על פניו העניין נשמע לי מדליק ורציתי לשאול אתכם , האם שיתפתם את חברכם הונילים בסיטואציות מסוג זה , האם הם מצטרפים לסשן?, איך החברים הונילים מקבלים את העניין?, איך בן הזוג או בת הזוג מרגשים איתם לאחר מכן? אשמח לשמוע אם חוויתם את הנושא. סופ"ש מהנה ומעניין וכולם. |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
שאלה ממש מעניינת !!!
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
מלכה מלקה(אחרת) • 28 בינו׳ 2005
אני לא משתפת חברים ונילים שמכירים את כל הקינקים שלי וגם לא אנשים מהתחום .
בעיני בסשן יכולה להיות רק אחת ששולטת ונראה לי מוזר שאחת אומרת ככה והשנייה אחרת . חוצמזה שבעיני שליטה זה דבר מאד אינטימי והייתי רוצה לשמור עליו בתור משהו שלי ושל בן הזוג ומה שבא אני יכולה לשתף את חברי הקרובים כמו שאני מדברת איתם על כל דבר אחר . נראה לי שאנשים ממש ונילים יבוזו לאדם שלמטה ולא יבינו אבל אולי זו רק ספקולציה שלי |
|
Passion Fruit(שולטת){[pfp]} |
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
קו ברור עובר בין עולם השליטה לחברינו הונליים
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
Passion Fruit(שולטת){[pfp]} • 28 בינו׳ 2005
ואנחנו לא משתפים את חברינו הוניליים באספקט הזה של חיינו.
העולם מסביבנו מכיר אותנו כזוג לכל דבר אבל רק חברינו הקינקיים יודעים על הצד הזה בזוגיות שלנו. בעבר כבר שיתפנו חברים קינקיים בסשנים אבל תמיד אני ניהלתי אותו, כי אני לא מוכנה לתת למישהו אחר את השליטה.... (כמה לא מפתיע ) מי ששותף מבין מהי משמעות השליטה, מה דרוש על מנת להכנע ויודע מה המשמעות מבחינתו להכניס מישהו נוסף לאינטימיות שלנו. וחשוב לא פחות-כל אחד מחברינו הקינקיים דיסקרטי כמונו. |
|
סוס אציל(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
מלכה יש רק אחת
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
סוס אציל(נשלטת) • 29 בינו׳ 2005
ובוודאי שוונילים לא מצורפים,
אם כי הדוגמא שהובאה לא וונילית לחלוטין כי המצורפת נהנית מהשירות שמקבלת, מה שכן יש בחיים הבדסמיי"ם שמלכה לפעמים מצרפת מלכה נוספת ושתיהן מתעללות בעבד.... (והכתיבה היא כמובן מניסיון אישי...)! |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
Morticia • 29 בינו׳ 2005
כנושאת הדגל של הצד הפרטי, אינטימי ודיסקרטי של ה-BDSM (ולא מבושה חלילה- מנטייה טבעית שלי ולהבדיל מידידיי האקזיביציוניסטים שיחיו) קשה לי להתחבר לרעיון.
בגדול, מה שקורה ביני לבין הסאב שלי הוא מה זה ביני לבין הסאב שלי ואני מעדיפה כמה שפחות מעורבים בעניין. בכלל, לא מחבבת הפגנות פומביות של אינטימיות בין שניים, גם לא עם חברה. להצטרף למלכה נוספת לסשן? קורה, יכול להיות נחמד. תלוי עם מי ומתי. להפוך את הסאב שלי לנער שעשועים של חברותיי הסקרניות? נוגד את אישיותי באופן מהותי וזה אומר: לא! (מעניין שכשמדובר בכסף/ניקיון וכו' מייד מזדעקים שומרי זכויות המנוצלים. האם זהו אינו מקרה של ניצול מעמד לרעה? האם לא ניתן לראות בהצעה שכזו משבר אמון חריף?) |
|
Demi |
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
Demi • 29 בינו׳ 2005
אני... באופן אישי...
הייתי ממליץ לך בהחלט להפוך את עבדך לעבד של חברותייך אני בטוח שהוא יהנה מזה |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
Morticia • 29 בינו׳ 2005
Demi כתב/ה: אני... באופן אישי...
הייתי ממליץ לך בהחלט להפוך את עבדך לעבד של חברותייך אני בטוח שהוא יהנה מזה No offence Demi darling אבל... נדמה לי שתשובות כאלו, עם כל ההומור שבהן, מביאות את מלכה מלקה לפתוח שרשורים כמו זה שקודם לנוכחי. זו תשובה של גבר חרמן שמפחד מאהבה. תכלס- יש ויש. באהבה ממי, באהבה! |
|
Passion Fruit(שולטת){[pfp]} |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
מורטישיה כתבה:
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
Passion Fruit(שולטת){[pfp]} • 30 בינו׳ 2005
ציטוט: האם זהו אינו מקרה של ניצול מעמד לרעה? האם לא ניתן לראות בהצעה שכזו משבר אמון חריף?)
שוב, כמו כל אקט אחר של שליטה, צריך ל ד ב ר. הסאב שלי היה מוכן לעשות הרבה בשביל סיטואציה כזו ואני, מסיבות שונות, לא מסכימה. הוא משתוקק להרחיק לכת באקטים פומביים והגבולות שלי כרגע לא שם. כל עוד ברור, ידוע ומובן לשני הצדדים מהם הגבולות ומה המשמעות של כל אקט-אני לא רואה את הניצול. נהפוך הוא-יתכן שזו הדרך להגשמת עוד פנטזיה עמוקה (עם כל מה שמשתמע מכך). אז הוא מחכה בסבלנות. או שאגיע לשם או .... שלא... |
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
SIVAN(אחרת) • 30 בינו׳ 2005
כמעט כולם אמרו שלא משתפים חברים ונילים בכל סיטואציה שקשורה לחיי הבדס"מ ואני מסכימה איתכם.
סוס אציל ציינת: "מה שכן יש בחיים הבדסמיי"ם שמלכה לפעמים מצרפת מלכה נוספת ושתיהן מתעללות בעבד." על שיתוף מלכה בסשן , זה נושא שונה לחלוטין וגם זאת פנטזיה נחמדה למי שנמשך לענין. דמי אתה מתנדב להיות חברה שלי , נקניק. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
תלוי באיזה עבדות
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 1 בפבר׳ 2005
אני בהחלט מאמין כי בעבדות מינית העבד ישמח ובפרט אם מדובר בווניליות כוסיות.
|
|