Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 בפבר׳ 2005
קץ התמימות
לפני 19 שנים •
25 בפבר׳ 2005
Aragorn(שולט) • 25 בפבר׳ 2005
יום חמישי בלילה
למישהי הייתה סדנא בבוקר שלמחרת אז היא הייתה צריכה ללכת ממני מוקדם החלטתי ללוות אותה זרקתי על עצמי את מה שיצא מהארון שום ניסיון מיוחד להתגנדר. הלכנו ביחד עד לסנטר שם התנשקנו והתפצלנו אני הלכתי לכיוון הפאב שלי לסגור את הלילה שם. בקרן הרחוב חסידי ברסלב יצרו מעגל מתופפים ושרו שירים חסידים מנסים ללכוד כמה נשמות אבודות חייכתי הגעתי לפאב והתיישבתי בפינת הבאר הברמן הניח לפני חצי ליטר 'האפליכן' הוא כבר מכיר אותי גבר נכנס לפאב ונעמד במרחק מה מנסה ללכוד את תשומת הלב של הברמן הסתכלתי עליו. גבר נאה מאוד מחויך ונטול פוזות נראה בן אדם מעניין. אמרתי לו בחיוך שלא יהיה אגרסיבי מידי עם הברמן למה הוא קצת סטלן וכבר שבר כמה כוסות הלילה התחלנו לדבר. הוא סיפר לי שהוא גר ממש קרוב למקום ושהוא קפץ לשתות בירה לפני השינה וואלה? גם אני דיברנו על בחורות הוא סיפר לי שהוא מחפש אהבה מי לא? השיחה עברה לבדסמ סיפרתי לו שאני בקטע ושאני חבר בכלוב גם נתתי לו את כתובת האתר. הוא סיפר לי שהוא דווקא נמשך לצד הנשלט דומיננטיות מוציאה ממנו צדדים אפלים ורעים לטענותו על טעם ועל ריח ... הוא ניגש להתחיל עם מישהי כשהוא חזר הוא ניסה להעמיד פנים שהסרוב לא נגע בו משהו בו אמר אחרת. אז נזכרתי בכמה מהקקות שאני מכיר בסצנה של הפאמדום בזאת, למשל, שטענה שלנשים יש זכות להחזיק כמה עבדים אבל לגברים אין ופתאום לא רציתי שהוא יגיע לכאן. אמרתי לו שהרבה מלכות מגיעות ממקום של שנאת גברים ומעטים הם האנשים שמצאו פה אהבה אבל זה כבר היה מאוחר מידי. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
25 בפבר׳ 2005
Aragorn(שולט) • 25 בפבר׳ 2005
כל קשרבין הסיפור למציאות הוא על אחריות הקורא בלבד.
|
|
ana |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
עאלק
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
ana • 26 בפבר׳ 2005
כן. עושים פה חיים.
שיבוא לפה לשים מצבטים בבייצים. |
|