סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא להפסיד יום טוב!!

DarkAngel​(אחרת)
לפני 19 שנים • 27 בפבר׳ 2005

לא להפסיד יום טוב!!

DarkAngel​(אחרת) • 27 בפבר׳ 2005
ערוץ 22 עכשיו עכשיו בטלויזיה (:
חובה לראות icon_lol.gif
TV_Eye​(שולט)
TV_Eye​(שולט) • 27 בפבר׳ 2005
וגם מצווה לתרום
DarkAngel​(אחרת)
DarkAngel​(אחרת) • 27 בפבר׳ 2005
כמובן לתרום!!
כל תרומה קטנה תתקבל בברכה (גם תרומות גדולות תתקבלנה : )
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 27 בפבר׳ 2005
כמה עצוב שהם צריכים להדגיש ולחזור ולהדגיש (ובצדק) שכספי התרומות אכן יגיעו ליעדם ולא לכיסים פרטיים ושאלו המתקשרים מטעם יומטוב כדי לגייס כספים הינם רמאים המנצלים את המצב. לא להאמין איזה אנשים מגעילים יש פה.
כלובי
כלובי • 27 בפבר׳ 2005
גם חבל שעוזי כהן שהדמות שנתפרה לו בארץ נהדרת נתפרה לו בשל שחיתותו! לוהק לצוות מגייסי התרומות וקשת מתגאה בו.
זה מה שהסאטירה של איילי תקשורת (קשת) שווה .

וזה חושף הזהות האמיתית של ה"מבצע" הזה שבהסוואה של מתן לזולת דואג לקדם את התקשורת וליציני החצר שלה (ה"כוכבים ש"התגייסו") והתאגידים שתורמים ליום טוב עבור פרסומת ותדמית ציבורית.

עוד מעט יענו לי כאן שתרומה היא תרומה וכו' וכמה ציניות יש בי וכד'. הציניות היא של מארגני הערב. והעיוורות היא של אלה שצופים בערב הפרסומות הבלתי נסבל הזה כשבין לבין פרסומת התקשורת מאדירה את "כוכביה" ואת תאגידי הענק שמממנים אותה ומרויחים הרבה יותר מהילדים המסכנים שלשמם הערב הזה נעשה כביכול.

יום טוב לפלאפון, לבזק ובעיקר לקשת.
Tame
Tame • 27 בפבר׳ 2005
האמת היא שאני לא יודע עד כמה זה תקף גם ליומטוב אבל ברוב אגודות הצדק רק כ 10 עד 20 אחוז מכלל התרומות מגיעות באמת לנזקקים והשאר הולך בכדי לקיים את האגודה.

ואגב, אם קשת באמת הייתה מנסה לעזור היא הייתה מצהירה שכל הכסף מהפרסומות שבין לבין ה"יום טוב" גם הולך לנזקקים... (כי הרי כל כך הרבה אומנים זה המון רייטינג והרייטינג גורם לקפיצה במחיר הפרסומות).
אנה דוט קום
לפני 19 שנים • 5 במרץ 2005

מסחרה

אנה דוט קום • 5 במרץ 2005
כלובי כתב בדיוק את דעתי.
כל הערב הזה מגעיל ממוסחר נמוך ומשפיל.
אתם רוצים לתרום?
תתרמו בסתר בלי כל ה, הו הא מסביב,
אבל דבר אל העצים והאבנים.
מה שמעניין את המשתתפים בערב זה הרייטינג, הרווח מהפרסומות ו"שפוני אנס" כמה אני גם נדיב וגם "הכי צנוע", אבל חסר לכם שלא תכתבו את השם שלי נכון ובאותיות בגודל כזה שאפילו חננה עם משקפיים עם עדשות בעובי של תחתיות כפולות של לבן יראה חבל לכם על הזמן.

מגעיל. rffl.gif