סרקופג |
לפני 19 שנים •
23 במרץ 2005
שאלה של אמון
לפני 19 שנים •
23 במרץ 2005
סרקופג • 23 במרץ 2005
יש לי חברה בערך חצי שנה, זה כבר כמה זמן שיש ביננו מתחים עצומים, לא מעט ריבים והרבה דמעות.
יש ביננו גם משחקי בדסמ, משני הצדדים, אבל זה לא הקטע ולא זו השאלה שאני רוצה לשאול. לפני כמה ימים, הפצע נפתח, גירדנו אותו והשפריצה ממנה מוגלה מסריחה שפגעה בי ובה כאחד. אנחנו אוהבים נורא ומאוד רוצים שזה יעבוד ביננו, אנחנו גם נורא מאמינים שזה יכול לעבוד, אם יותר קשב ותשומת לב אחד אל השני. אבל יש פה בעיה בכל זאת, יש לי בעיה שהיא לא מצליחה להבין, היא טוענת שאני עושה עליה מניפולציות ושהיא שונאת את זה. בשיחה הזו שהיתה לנו, היא אמרה לי שהיא כבר כמה חודשים מזייפת, מזייפת גם במיטה, מזייפת שהכל בסדר כשהכל בעצם לא, שמשהו חסר לה שם והיא לא יודעת מה, שהיא מראה לי שהיא נהינת כשהיא בעצם לא. בשניה הראשונה, ניסיתי להיות מבין, ניסיתי לא לתת לאגו שלי לעמוד ביננו בשיחה הזו, אבל אחריה, אחריה הרגשתי נורא, הרגשתי מרומה, הרגשתי כמו אחד שמעלו באמונו, ששיחקו לו אותה שהכל נפלא ומדהים כשהכל בעצם לא, שאם היא היתה כנה איתי, ההרגשה הזו לא היתה נסחבת כל כך הרבה זמן ודברים היו יכולים להשתנות. הייתי רוצה את חוות דעתכם הכנה, האם ההרגשה שלי נראית לכם הגיונית או שמה אני פשוט מכניס את עצמי לסרטים? האם לפי דעתכם אפשר לשקם קשר על הבסיס הזה? האם נראה לכם... שאוכל שוב לבטוח בה, שהיא כנה איתי, שהיא באמת אומרת לי את מה שהיא מרגישה? האם בפעם הבאה שהיא תגיד לי שהיה לה סבבה איתי במיטה, אוכל באמת להאמין לה? האם אני יכול להאמין לה כשהיא אומרת שהיא אוהבת אותי? מבקש את דעתכם הכנה |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
23 במרץ 2005
סרקופג
לפני 19 שנים •
23 במרץ 2005
זיקית • 23 במרץ 2005
נשמע נורא עצוב וכאוב..ויש לי הרבה מה לומר לך.
אבל אני אעשה את זה בפרטי |
|
רפאל |
לפני 19 שנים •
23 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
23 במרץ 2005
רפאל • 23 במרץ 2005
אני חושב שזיוף הוא עניין עצוב, טיפשי, ובבסיסו - בלתי הוגן. אבל לא תמיד זו טיפשות וחוסר הגינות שביסודם כוונת זדון. לפעמים אלו הם גם פחדים ומצוקות שמביאים לדבר.
במקום שבו מזייפים קיים נתק ומרחק רב בין בני-הזוג. אבל בשעה שבה מופיע רצון להוציא לאור את האמת ולגלות את הזיוף, אז קיים גם ניסיון לגשר על הנתק והמרחק. במידה שהרגעים אלו מקוממים ושוברי אמון, הרגעים האלו הם גם רגעים של וידוי והזדמנויות של ממש לשיקום האמון. שיהיה לכם טוב ובהצלחה. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
27 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
27 במרץ 2005
Tainted(לא בעסק) • 27 במרץ 2005
קשה להגיב על דבר כזה
אני רק יכולה לאחל לכם הצלחה בשיקום היחסים במידה ויש רצון לשיקום ושהדבר הכי חשוב זה פתיחות וכנות לא כל בחורה גומרת תוך 5 דקות.... ויש גם כאלה שלא מייחסות לזה הרבה חשיבות גם |
|