Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 במרץ 2005
נקמה מתוקה - בדיחה ששעמתי לאחרונה
לפני 19 שנים •
24 במרץ 2005
Aragorn(שולט) • 24 במרץ 2005
איש עסקים מצליח טס ללאס וגאס לסוף שבוע של הימורים והפסיד שם את כל כספו.
כל שנותר לו היה רבע דולר וכרטיס טיסה חזרה הביתה. האיש היה זקוק למונית שתסיע אותו לנמל התעופה וכאשר נעצרה לידו מונית הוא ספר לנהג על מצבו , והבטיח לו שאם יסיע אותו לנמל התעופה, הוא ישלח לו את דמי הנסיעה בדואר. נהג המונית לא הסכים, ואמר לו: "אם אין לך 15 דולר לשלם עבור הנסיעה , צא מהמונית שלי!" בלית ברירה, האיש נאלץ לנסוע בטרמפים לנמל התעופה ובקושי רב הגיע בזמן לטיסה. שנה לאחר מכן , המזל חזר להראות לו פנים והאיש שב לנכסיו ונסע להמר בלאס וגאס. הפעם הוא זכה בסכום גדול ובתחושה טובה הוא יצא ממהמלון וחיפש נהג שיקח אותו לשדה התעופה. מחוץ לקזינו היה טור ארוך של מוניות שמחכות לנוסעים ובמונית האחרונה בטור, ישב לו ידידו הטוב מהשנה שעברה. איש העסקים חשב לרגע איך יוכל לגמול לנהג על התנהגותו מלפני שנה, ולאחר מחשבה עלה רעיון במוחו. הוא נכנס למונית הראשונה בטור ושאל "כמה יעלה לי להגיע לנמל התעופה?" "15 דולר" ענה הנהג, "וכמה אצטרך להוסיף לך , כדי שתמצוץ לי בדרך לנמל?" שאל איש העסקים, הנהג נדהם והשליך את האיש מן המונית. האיש חזר על אותה בקשה לאורך כל הטור, וכל נהג ששמע את הצעתו המגונה , השליך אותו בזעם מהמונית. כשהגיע איש העסקים ל"ידידו" מהשנה שעברה, שאלו "כמה יעלה לי להגיע לנמל התעופה?" "15 דולר" ענה הנהג, "או-קי סע" אמר האיש ואז כשהמונית יצאה לדרך וחלפה לאיטה לאורך טור המוניות הממתין , חייך איש העסקים לעבר כל נהג בטור והניף את בוהנו כלפי מעלה. |
|