Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
אלה הם דברי ההרפתקאות שבאו על קיחוט חמישי בדאנג'ן
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
Dom_Quixote • 15 באפר׳ 2005
(הומאז' לכותב המקומי הנערץ עלי, עבד אינטימי)
כבוד, אתמול הייתי לראשונה במועדון הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו, ולא ממש הבנתי מה קורה שם. אמרו לי לצפות לחבורה מעונבת וחנוטה ישובה סביב שולחנות עגולים ומדסקסת נושאים ברומו של עולם על קיסמי סלמון עם גבינה, וזה לא תיאור מאוד מדוייק. גם השורת פתיחה שנתנו לי לא עובדת. באתי לבנות ושאלתי "מותר ללקק לך את הנעליים? אני אקמדאי, חלק, סוגד למין הנשי, רוצה להיות סמרטוט לרגלייך". וזה ממש לא עבד. רוב הבנות שפניתי אליהן פנו במבט שואל אל הבחור שהחזיק אותן ברצועה, והלה חבט בי עד שהואלתי להרפות מחיבוק רגלה של זוגתו. לא ברור לי הקונספט של כל העניין הזה, איך אתם קוראים לזה, שזיף? ואלה מסקנותיי האנתרופולוגיות והאובייקטיביות מהביקור. ללא מורא, ללא משוא פנים: 1. כותב שורות אלה סובל מקשיים בביטוי עצמי הן בכתב והן בע"פ. 2. מאסטר ערן הוא "חלשלוש". 3. ילדה יפה, האחראית לשתי המסקנות לעיל, התבררה לא רק כמי שבוחרת ניקים בקפידה ובדבקות אין קץ בריאליזם, אלא כטיפוס סובלני ונוח לבריות. לאחר שקראה לי "מגמגם" היא הוסיפה מיד שאין לצחוק על אנשים עם מוגבלויות, ובאשר להיותו של ערן חלשלוש היא הסכימה לשנות את דעתה אחרי שעה קלה אך עגולה של סשן בלבד. כמו כן, שוב הוכח כי הפוסל במומו פוסל: לאחר שסיימה להטיל דופי ביכולותנו אנו, התברר כי היפה, חוץ מהיותה יפה של ממש, לא ממש מזיזה הרים (סציפית את מאסטר ערן היא לא ניסתה להזיז) בתחום היכולות הקוגניטיביות. לא פחות מ-7 (!) פעמים, 4 תחת שוטי ושלוש תחת זה של ערן (אבקש להבין את המשפט הזה פשיטא כמשתמע מהתחביר ולא לחפש פירושים מורחבים) היא התבלבלה בספירת ההצלפות, כשלה בזעקת המספר בקול רם, וכמובן, גולת הכותרת - הכריזה ש"שתיים, תודה דום קיחוטה", הוא משפט ארוך מדי בשבילה (שאחרי שאת נמצאת בקשר עם מאסטר ערן, בכל זאת מידות אורך אמורות להיכנס לפרופורציה. אמ...כך שמעתי). כך הוכפל עשרות מונים עונשה של היפה, וחבל שכך, כי עד לדקות אלה היא מתקשה לשבת על עכוזה, אבל אין לה ברירה, כי היא נחושה שלא לקום משולחן הספריה עד שתבין איך מבחינה מתימטית הפכו 20 ל-80. 4. אמרה חז"ל (חכמה זוהרת לאללה) המלכה קארינה "אין דבר כזה וניל". מילים בסלע. שלושה ונילים, שתי מסוקרנות ותיקות בלבוש הולם ואחד תוסף סקרנות בג'ינס התלוו אלי אתמול לחוויה שהבטיחה להיות מסעירת חושים (אמרתי להם סלמון, עניבות, פילוסופיה, הם בקושי התאפקו שלא ללכת לשירותים עוד לפני שיצאנו). הזוג המלכותי צפה בערגה בכל המתרחש ובשלב מסויים אף הוסיף ורסיה משלהם לאווירה רוויית ה"סלמון וגבינות", ואילו השלישית הוכיחה את עצמה לא רק כיפהפיה אמיתית, אלא, ללמדך ילדה יפה, ככשרון טבעי מבטן ומלידה. בחלק הארי של הערב הובלה על ידי הוונילית כביכול ברצועה ואזיקים לידיה, כך שאפילו מאסטר ערן הידוע באיפוקו הרב אל מול יפהפיות אזוקות לא יכול היה שלא להציע את שירותיו האדיבים. תענוג. הבעיה היחידה - היא חושבת שהיא דומית. קארינה, לטיפולך. 5. ביאנקה כ"כ יפה, אצילית וקורנת שיותר משכואב לה כואב לנו. באחריות. 6. לאחר שזה מכבר הדחתי את רב השודדים אביס מתואר הדום הנחשק באתר, אני דוגל במהפיכה מתמדת ומנכס לעצמי אט אט גם את שאר תאריו. ביום שלישי פנתה אלי אנה.קום, האשה והמדהימות, ושאלה אם אהין לקשור אותה, שכן "היא מבינה שאני מתמחה בקשירות". אתמול הבהירה ילדה יפה שהיא לא ממש בקיאה במה אני יודע או לא יודע לעשות בחיים (ע"ע "מגמגם"), אבל שיש לי "פרצוף יפה". שתי טריטוריות אביסיות-לשעבר אלה סופחו, אם כן. המטרה הבאה - גובה. לא לעד חוסן אביס, לא לעד 1.80 מ'. 7. מאז חזרתי הארורה לתחומי הביצה, אין ספק ששרביט ה"וניל בעליל השווה להבהיל" עובר לאהובתי משכבר הימים הלוא היא בייבי, התינוקת הכי מוכשרת מאז ההוא שהשטן השתלט עליו בסרט ההוא מה שמו, בעצם כולם כאלה. בייבי ואנוכי החלטנו אתמול להכריז על עצמנו "ונילים השייכים אחד לשני". ההיררכיה בינינו ברורה - כל אחד נותן פקודה לשני, ואז מגיעים לעמק השווה. כך הוחלט אתמול, למשל, לאחר פקודות סותרות ודיון קצר, שאיש מאיתנו לא יירד לשני. הקונספט עדיין בגיבוש, אבל האהבה תנצח את כל המכשולים. 8. לסיום, כל מי שיסגיר מידע על מקום הימצאו של המחסן ממנו מביא מאסטר ערן את כל היפהפיות האלה, יזכה בפרס שווה במיוחד - ארוחת ערב על טהרת הווניל עם אביס, שהחליט על מתקפת נגד, ומנסה למצב את עצמו כאיש רוח. כולנו איתך, חבר יקר. ובזאת באתי על החתום, כבוד, קיחוט תקציר הפוסט (C): נראה-אותך-מעבירה-את-זה-דרך-הגאג-טבעת-שלך-ילדה-יפה! |
|
תבונת אש(שולטת) |
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
גם אני והגברת סאב ויי היינו שם
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
תבונת אש(שולטת) • 15 באפר׳ 2005
אבל אני לא ראיתי כלום כלום מלבד אהובתי המדהימה. היה לנו מופלא.
מישהו מגיע גם היום? המתוקה אהבה את המקום. אני מקווה שאצליח לנתק אותה מהצלב הפעם |
|
Master_Eran(שולט) |
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
טיפול מיידי...
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
Master_Eran(שולט) • 16 באפר׳ 2005
קיחוט,
אין ספק שאתה זקוק לטיפול מיידי בבעיית הקשיים בביטוי עצמי... אולי אפילו לאשפוז... וגם תתבייש לך, מביא ונילים תמימים למועדון של סוטים... (אני גאה להיות סוטה) שבת נעימה |
|
ילדה יפה |
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
למגמגם שלום רב,
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
ילדה יפה • 16 באפר׳ 2005
אכן אני סובלת מחוסר יכולת לשבת על עכוזי מעבר לבעיה המתמטית הקשה שממנה אני סובלת כבר שנים.
עדיין לא החלטתי לגבי היכולות הקוגנטיביות שלך שכן לא התפנתי להכנת שיעורי הבית שקיבלתי יום חמישי (בשל קשיים לשבת מול הספרייה). דבר עם כלובי שישונה כינוייך ל"פרצוף יפה" לאלתר! ואף אוסיף ואומר מיקום המחסן חסוי אך ידוע שמיקומו באזור השפלה... ( או ההשפלה? זה ארוך מדי...) כפי שציינת הפוסל במומו פסול (ע"ע פאדיחה בכתיבה) גם אני סובלת מבעיות קוגנטיביות קשות... לסיום הגאג בחר בחסינות דיפלומטית! נהנתי מאוד יום חמישי... |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 16 באפר׳ 2005
לקחת לך דום קיחוט---לקחת לך מכות של שוט.
את אוזנך הפנית אל דום קיחוט---הבאת עליך ים של התבטאות |
|