Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
שוט ושבר
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
Dom_Quixote • 15 באפר׳ 2005
כבוד,
אבקש לחלוק עמכם טרגדיה אנושית ממדרגה ראשונה. לאחר שביום שלישי בסדנת הקשירות הוצאתי מהתיק חבל כחול כדי לגלות שזה ממש לא החבל הכחול שלי, הוחמרה ההשפלה עשרות מונים אתמול במועדון. ערכתי מסדר ציוד לוונילית המקושרת שלי, והראיתי לה שהקולר שהכין לי שלרטן העור המחונן טיפוס, כמו גם השוט מאותה תוצרת, מעוטרים בצבעי המסחרי הירוק. וזנבות השוט עשויים גומי, וקצותיהם משוננים. הבעיה היחידה בעניין, היה שהשוט לא היה מעוטר ירוק, זנבותיו היו עור, וישרים בקצותיהם. בקיצור, ההשערה המתקבלת על הדעת היא שבמהלך ערב המיילדם האחרון הוא הוחלף בטעות, ועד עתה לא שמתי אני והגנב הנאלח לב לכך. אני מבקש מכל מי שהשתתף באותו הערב לבדוק האם במקרה השוט שלקח מעוטר ריבועים ירוקים בידיתו, וקצוות הזנבות משוננים, וזה בכלל לא השוט שלו, ימח שמו ושמי כאחת. רצ"ב תמונת אילוסטרציה של השוט שלי, שנצבעה ע"י טיפוס היקר, שרצוי שלא ישקול כרגע הסבה מקצועית לגרפיקאי. ראוי להדגיש כי במציאות הירוק הוא כהה עד כהה מאוד מאוד, והיו דרושים כמה סשנים מנטלים כדי לשכנע אותי שזה לא שחור. כמו כן, הנה תמונות של השוט המצוי ברשותי. מיותר לציין כי ערכו הסנטינטלי (אמ, התכוונתי, אין דבר כזה רגשות, אני דום אכזר וקשוח) רב. למוצא היקר מובטח פרס ישר, וההפך. תודה, קיחוט [img][/img] [img][/img] [img][/img] |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
crazy_toast(שולט){אליס} • 15 באפר׳ 2005
ברגע שקורה דבר כזה,
צריכה לצאת הוראה : "נעלו את דלתות המועדון!" "אין יוצא ואין בא" ואז.. הממ מסדר בושה. כולם עומדים ב ח' ומרוקנים את תכולתיהם. (כיאה למילואמניקים שנחשדו בגניבת שק"ש גרמני). הגנב גם יזכה להרגיש את השוט שגנב. מהצד השני. |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
תיקון
לפני 19 שנים •
15 באפר׳ 2005
Dom_Quixote • 15 באפר׳ 2005
נראה שגם שלי היה עור ולא גומי. כנראה עבר כ"כ הרבה זמן מאז ראיתי אותו באמת שכבר הצלחתי להתבלבל. תודה.
|
|