ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
גוף האישה כאובייקט מיני.
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
ליידי מפונקת(שולטת) • 16 באפר׳ 2005
גוף האישה כאובייקט מיני
בשיטוטי באתרים השונים של בדמס, אני שמה לב שהרבה מלכות מציגות את גופן לראווה מעורטל יותר או פחות. כמו כן גם מעלים תמונות מאתרי פורנו של מלכות בתנוחות שונות מציגות גופן המעורטל לראווה (אין הכוונה כמובן לצילומי אומנות של הגוף הנשי), בלי התחסדות יתרה וכאחת שבהחלט מאד אוהבת את הגוף הנשי. השאלה שאני מעלה בפורום, האם אנו לא חוטאים בשנית בהצגת גוף האישה כאובייקט מיני בלבד . למה שלא נראה מלכה, אישה שמצהירה על עצמה כמלכה, בלבוש עוצמתי של אשת קריירה כזה או אחר. לא ראיתי באתרים כמעט אף תמונה של דומים מעורטלים או בתנוחות פרובוקטיביות. התמונות של גברים מעורטלים שאני נתקלתי בהם הם של כמה ישבנים חביבים של עבדים (שזה נושא לדיון אחר). אז מה אתם חושבים על הנושא? |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
תאיר(נשלטת) • 16 באפר׳ 2005
השאלה שאת מעלה היא שאלה מעניינת.
קודם כל הסתייגות, ישנם דומים שבהחלט מצטלמים מעורטלים, וגרוע מזה (לטעמי)מציגים בתמונה חלקים "נבחרים" שלהם בלבד. ובניגוד דומים אחרים מציגים חזה וזרועות שריריות אם יש להם כאלה. אבל נכון שיותר מקובל לראות עירום נשי בפורומים שלנו. אני חושבת שהסיבה היא קודם כל שאנחנו לא מנותקים לגמרי מהחברה הכוללת, התרבות הרווחת משפיעה עלינו בכל מובן וגם בזה. בתרבות הרווחת יש הרבה יותר פורנוגרפיה נשית, וצילומי העירום בגברי פעמים רבות מיועדים לקהל גיי ומדגישים דברים שונים מאלה שבהם נשים מתעניינות. בתרבות הרווחת גוף האישה נתפס גם הרבה יותר כדבר אסטתי, ולכן גם תמיד מועמד לבחינה אסטתית בניגוד לגוף הגברי. אולי אם היינו קהילת הבדסם של יוות העתיקה הדברים היו שונים. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
זאלופון(שולט) • 16 באפר׳ 2005
למעשה רוב התמונות של מלכות כאן כוללות רק את מגפיהן, סנדליהן או בשיא הפרובוקטיביות - כפות רגליהן. דווקא גברים נחשפים כאן יותר, רובם סאבים, מקצתם דומים, ועל כן, אם כבר, גוף הגבר הוא האובייקט כאן יותר מאשר גוף האשה.
אגב, עניין האובייקט לא כל כך ברור לי. מה הופך גוף אשה לאובייקט מיני? הצגת נשים בתנוחות פרובוקטיביות ובעירום מסוים? לדעתי זה אינו הופך אותן לאובייקט מיני (גופן הפיזי, אגב, הוא אכן אובייקט, ומכיוון שהוא יכול לשמש למין, ניתן גם לומר שהוא אכן אובייקט מיני), אלא מציג פן אחד בהן, הפן הפיזי/מפתה/פרובוקטיבי/אירוטי/וכו', שהוא יפה וראוי כשלעצמו במידה ואין סיבה להאמין שלא קיים אצלן דבר מלבדו. מכיוון שיש להן, לפחות כאן, גם במה ראויה לחשוף פנים נוספים, לפתוח את פיהן או לפחות את מקלדותיהן ולהוכיח שיש בהן הרבה מעבר לישבן חטוב (או במקרה שלנו, כף רגל מטופחת), אני לא רואה היכן הבעיה. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
"גוף האשה כאובייקט מיני"--אלו לא מילים גסות
לפני 19 שנים •
16 באפר׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 16 באפר׳ 2005
אני לא מבין מה רע בכך? אסור שגוף האשה יהיה אובייקט מיני?
מה מין זה דבר רע? את מדברת פאקינג כאילו זה מאה שערים פה, לא פחות ולא יותר. ואם גוף הגבר הוא אובייקט מיני זה אסור? ובכל מקרה, הרי כל הפורומים של הבדס"מ מבוססים על מיניות ויצריות, שכן אצל מרביתנו בדס"מ זהו הסקס היחודי לנו. אז מילא פה אני לא רואה כלל מה הבעיה, ירבו תמונות שכאלו בישראל, אם כבר יש טענה זו צריכה להטען על מקומות שלא אמור להיות שם סקס כמו פרסומות, סרטים, סדרות, ששם באמת יש בעיה של העלאת יצרים במקום לא שייך. |
|