Demi |
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
סאדיזם ומזוכיזם בדנג'ן - או אולי כל אחד מנסה להראות כמה.....
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
Demi • 22 באפר׳ 2005
סאדיזם ומזוכיזם בדנג'ן - או אולי כל אחד מנסה להראות כמה שהוא גבר???
תופעה מעניינת משוק הבשר (תרתי משמע) היא שאישה אומרת לאיזה גבר - בוא ונצא לבלות. זה לא אומר שהיא שמה עליו, זה לא אומר שהיא מעוניינת בו, זה רק אומר שבא לה לצאת עם איזה ידיד או יזיז או אולי סתם עבד נהג... או שאולי סתם היא בת זונה שרוצה לנצל אותו וכהנה וכהנה... תופעה מעניינת שחזיתי בה (ולצערי גם נוכחתי בה) היא הרגשת השייכות, או אולי נקרא לילד בשמו - להראות איזה גבר אתה מול הבחורה שזכיתה לצאת איתה למשל - אני מדבר עם מישהי, לא מעוניין בה לשום דבר, לא לסשן, לא לחירמון, לא לסטוץ ולא לכלום - סתם מדברים (כן יש גם דבר כזה!), לפתע מגיע איזה גברבר... מתקרב אלי מהצד... תופס אותי מהכתף ופשוט מזיז אותי! כאילו אני לוקח לו את ארוחת הלילה... (וסליחה על הדימוי)! היה שם אחד אתמול למשל שבחוצפתו דחף לי איזה אצבע לתוך הצלעות רק כי לדבריו - לא היה נראה לו שהיא רוצה לדבר איתי! היה שם עוד אחד שבוע שעבר שאחרי שראה שאני קושר למישהי יד לאיזה חתיכת ברזל עלובה גם הצליח ברוב חוצפותו להגיד לי - "אנחנו עוד נפגש בחוץ"! היה שם עוד אחד שכשראה שידידה שלו ואני "משתעשעים" גם הצליח להכנס באמצע ואפילו העז להרים את רגלו הדי מגושמת בנסיון להביא לי איזו בעיטה טובה שכזאת... לא שיצא מהבעיטה שלו משהו, סתם הוא כמעט חטף מכות ולא רק ממני... היה שם עוד אחד שכשראה שאני מדבר עם ידידה שלו פשוט העז לבוא בינינו, לתפוס לה את היד ופשוט למשוך אותה משם... מהר מהר לפני שאני אצליח "לטרוף אותה" נו, מה אגיד לכם... בכל המקרים הנדונים "שהתרחשו בשבועיים האחרונים" כל אותן בחורות ללא יוצא מן הכלל הרגישו נפגעות, נעלבות, שאיזה גברבר נחמד חרג ממקומו הטבעי ומנסה לקבוע להן עם מי לדבר ומתי, ושעוד מעז להשתמש (או לפחות לנסות להשתמש) באלימות פיזית או/ו באיומים על מנת למנוע מהן קשרים חברתיים (או חלילה יותר מזה). ובכל מקרה- היום אני תופס את הדנג'ן כמקום אלים שכזה... ולא במובן החיובי של המילה. מי שמגיע לדנג'ן מומלץ לו להצטייד בשוטים ועקרבים שלא לסשן, מומלץ ידע נרחב באחת מאומנויות הלחימה, רצוי להגיע עם איזה אולר או סכין יפני בכיס (רק לצורי ההרתעה), מומלץ בחום שלא להשתכר באמת על מנת שאף אחד לא "יתפוס אותך שיכור", מומלץ גם להגיע עם כמות נכבדת של חברים (ורצוי כאלו מעל מטר ותשעים) ולדעת שאפשר לסמוך עליהם אז בקיצור - חבל שבילוי נהדר פשוט קצת נפגם עקב התנהגות שוק מגעילה של כמה גברברים שחושבים שבהתנהגות עלובה שכזאת יצליחו לגרום לאיזו בחורה שלא לסטות מדרך הישר... חבל. ראוי גם לציין שהטענות הן לא ספציפיות כלפי הסו קולד "קהילה" וגם לא כלפי צוות המועדון (למרות שאוכל אם באמת ארצה להצביע על מספר אנשים שמשתייכים לסו-קולד "קהילה") , באופן אישי ראיתי אדם המורחק מהמועדון עקב התנהגותו. ומה אגיד - עם יד על הלב אני גם לא מצפה לשינוי (לפחות עד שאף אחד לא יחטוף על אמת או חלילה ידקר בשטח המועדון - וכולי תקווה שלא נגיע לזה) - ואולי אז תוגבר הסלקציה, אולי אז טיפוסים שנראים בעייתיים פשוט לא יוכנסו מראש.... |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
TV_Eye(שולט) • 22 באפר׳ 2005
מוזר דמי שכולם ניתפלים אליך
אולי משהו לא בסדר איתך? |
|
Demi |
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
Demi • 22 באפר׳ 2005
TV_Eye כתב/ה: מוזר דמי שכולם ניתפלים אליך
אולי משהו לא בסדר איתך? טיוי יקר, ממש במקרה ההודעה המקורית לא מדברת גם עליך כך שאין לך מה להתגונן (לפחות בשלב זה). אשמח אם לא תסית את נושא השירשור. כזכור לי גם אתה התלוננת מעל גבי הפורום שאנשים בדנג'ן הציקו לך ועשו לך ושתו לך ואכלו לך... לא זכור לי שמישהו קפץ והציע שמשהו לא בסדר איתך (למרות שאם היתה עולה הצעה שכזאת הייתי די מזדהה איתה). או בקיצור - אני מציע שתתיחס לגופו של עניין ושלא תנסה ללכלך (אפילו שממש אבל ממש בא לך...), את הליכלוכים שמור בבקשה לנושא קצת פחות רציני כי כמו שזה נראה לא רחוק היום בו גם אתה תתחיל לקבל איומים על חייך בכל פעם שתדבר עם מישהי... בעצם יודע מה - תמשיך ללכלך, אני מת לראות איך אדוני היקר יגיב, וכמו שזה נראה זה יקרה ממש בקרוב! |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
אני לא מלכלך דמי
אתה בחור נחמד לפעמים אפילו אני דיי מחבב אותך אבל אתה עושה הרבה שטיות ולפעמים אני לא בטוח שאתה שם לב איך אתה מתנהג והתגובה שלי היתה בדיוק לגבי המקרה שלי שהייתה קצת שיכור ואתה אפילו לא ממש זוכר מה היה שם אם מישהו איים על חייך תעשה מה שאני הייתי עושה הולך למשטרה |
|
Demi |
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
Demi • 22 באפר׳ 2005
TV_Eye כתב/ה: אני לא מלכלך דמי
אתה בחור נחמד לפעמים אפילו אני דיי מחבב אותך אבל אתה עושה הרבה שטיות ולפעמים אני לא בטוח שאתה שם לב איך אתה מתנהג והתגובה שלי היתה בדיוק לגבי המקרה שלי שהייתה קצת שיכור ואתה אפילו לא ממש זוכר מה היה שם אם מישהו איים על חייך תעשה מה שאני הייתי עושה הולך למשטרה אתה אידיוט אסביר לך את זה ככה: "איום על חייך" - מטאפורה לאדם שאומר לך "אנחנו נפגש בחוץ" - קפיש? על זה תלך למשטרה? חחחחח אסביר לך עוד משהו - ללכלך ולהגיד "כמו במקרה שלי שהיית קצת שיכור" - את זה כל אחד יכול לעשות. אין לי בעיה להפיל עליך תיק שלא תדע מאיפה זה בא לך אבל מה - לא כזה משעמם לי בחיים, אל תגרום לי לפנות זמן על מנת להשקיע בזה אנרגיה. אז בעברית פשוטה - 1. אל תנסה לתפור לי תיקים כי הדרך הזאת היא דו צדדית. 2. אל תנסה לדחוף את הנושא הזה מתחת לשטיח כי הוא נושא חשוב ואם עדיין לא הבנת - כמו שזה נראה - בפעם הבאה שאתה תגיע לדנג'ן ותדבר עם מישהי צפוייה לך הפתעה לא נעימה בדמות מרפק לצלעות, איזה גורילה שינסה לרמוס אותך, איזה ציפלון שינסה לתפוס לך בגרון או איזה ערס צעצוע שיגיד לך שעוד תפגשו בחוץ... (ואני לא מתכנן לך את זה, זה פשוט מה שמתרחש שם לצערי). 3. אתה עושה יותר מידי שטויות (בדיוק כמו השטויות שאתה כותב כאן) ולכן אני גם לא מחבב אותך למרות שבאמת ניסיתי. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
בעברית עוד יותר פשוטה
1. לא מנסה לתפור כלום. לא למדתי תפירה מימי. 2. גם לטאטא אני לא ממש יודע. נושא חשוב בהחלט אבל לכול מטבע יש 2 צדדים מישהו מאיים עליך תאיים בחזרה בדרך כלל הם עושים עוד קצת רוח והלכים על הזנב בין הרגלים. ודמי שאתה מדבר עם מישהי, שאתה יודע שהי מקולרת ושולח לה ידיים, ונוגע בה בצורה מסיומת. ליד האדון שלה. אל תתפלא שאחרי זה כועסים עליך!!! אני מקבל את זה בהומור אבל אני מבין אנשים שיכולים להתעצבן. 3. אני עושה הרבה שטיות ככה לומדים בחיים. ואם את לא מחבב אותי זה בעיה שלך יש מספיק שכן שוב לי אין שום בעיה איתך אתה בתאכלס בחור חביב. אפילו מצחיק מידי פעם ושוב זה נושא חשוב!!!! וכול הערסים דמוקולוים גמדים. שמנסים לאיים על אנשים זה בהחלט לא במקום. ואם יש צורך אז כן לענות להם באותה מטבע. גם הערסים הכבדים לא יכנסו לריב ולמכות בקלות ,אם הם חושבים שהם יכולים גם להיפגע. ובלי ספק עמוס צריך להציב הרבה יותר שומרים במועדון אבל זה בלי קשר |
|
Demi |
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באפר׳ 2005
Demi • 22 באפר׳ 2005
ציטוט: ודמי שאתה מדבר עם מישהי, שאתה יודע שהי מקולרת ושולח לה ידיים, ונוגע בה בצורה מסיומת. ליד האדון שלה. אל תתפלא שאחרי זה כועסים עליך!!!
בוא ואסביר לך דבר פשוט כשמישהי מקולרת והיא מגיעה לכל מקום ציבורי חופשייה ומאושרת ומסתובבת בין האנשים ושולחת להם ידיים ומתחבקת ומתנשקת, מן הסתם כולם יגיבו בהתאם. אף אחד לא יטמון את ידיו בכיסו רק כי היא מקולרת על הנייר או שלא על הנייר, מי שמתנהגת בחופשיות עם אחרים שתצפה שאחרים יתנהגו אליה בהתאם - ירצה אדונה להעמידה במקומה - שיעמיד אותה - לא את האחרים. מצד שני כשמישהי מקולרת מגיעה עם קולר שמחובר לרצועה והאדון שלה גורר אותה אחריו צמודה צמודה כל הערב... אז מן הסתם הוא יכול לצפות שאף אחד לא ישלח לה ידיים (למרות שלצערינו גם בכאלו מצבים כל מיני ערסים חייבים לגעת ולהציק). מבין את ההבדל? ועכשיו אשאל - האם אתה רומז שאני מסתובב לי במועדון עם חבילת מחטים ומחפש לתקוע אותן בסאביות מקולרות מול אדוניהן רק על מנת שאלו יאכלו עלי סרט? עכשיו בוא ואשאל אותך עוד כמה שאלות פשוטות- -מה אם אתה לא יודע שמישהי מקולרת ושולח לה ידיים והיא לא אומרת מילה ואז לפתע מגיח לו איזה "אדון" מעבר לפינה ורוצה לסגור איתך חשבון? -מה אם מישהי שאיננה מקולרת וגם אין לה חבר ואתה רק מדבר איתה או שאולי "מעביר איתה דחקות" והופ - הנה קופץ לו הפוץ התורן מעבר לפינה ומחליט שיש לו איתך חשבון? -מה אם מישהי מחליטה להשתמש בך על מנת לעורר את קינאתו של "אדונה" שמשום מה לא שם עליה ועושה בכוונה על מנת שהוא יאכל עליך סרט? או בקיצור - כל אלו אינם מצדיקים התנהגות פלילית, אינם מצדיקים איומים ואינם מצדיקים "קטנות בצלעות". מי שלדעתו חברתו, סאביתו, רכושו, אהובתו... - משטרללת - שישבור איתה את הראש עד שיצא מיץ. אבל יודע מה? סוף סוף אמרת דיברי חוכמה (רואה - אני גם יודע לפרגן כשצריך): ציטוט: ושוב זה נושא חשוב!!!!
וכול הערסים דמוקולוים גמדים. שמנסים לאיים על אנשים זה בהחלט לא במקום. ואם יש צורך אז כן לענות להם באותה מטבע. גם הערסים הכבדים לא יכנסו לריב ולמכות בקלות ,אם הם חושבים שהם יכולים גם להיפגע. ובלי ספק עמוס צריך להציב הרבה יותר שומרים במועדון מי ייתן שדברים אלו יחדרו הישר ממקלדתך אל הנהלת המועדון, רק שבאופן אישי - אני מעדיף שלא לבנות על זה! |
|