ana |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
מונוגמיות חד צדדית ?
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
ana • 5 ביוני 2005
אאההה..... למה שולטים יכולים לדרוש בלעדיות מינית ורגשית של הנישלטת שלהם כשהם לעומת זאת לא רוצים או מוכנים להתחייב על בלעדיות שכזו מצידם ?
מבקשת מכם לא להגרר לקלישאות בנאליות להסבר "נטייה גברית" זו כגון הסברים מעולם החי ותחילת האנושות, אלא רק אם אתם באמת באמת חייבים.... מאחורי השאלה מסתתרת גם תהייה לגבי "אי השיוויוניות" שבמערכת היחסים הבידיאסמית. מזה השטויות האלה ? מי החליט ?! שאלה רטורית מתגנבת בצעדי ענק- האם במערכת יחסים ולא משנה איזו, החוקים לא נקבעים במשותף, או ליתר דיוק תוך כדי זרימה הדדית ? א. אם אין כל חוסר ופגימה בהתנהלות הקשר, אז מדוע לדרוש את הנ"ל מהנשלטת ? ב. אם זהו תנאי בסיסי והכרחי לאחד מבני הזוג אז למה הוא תקף רק לגבי הצד השני ? |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
Romantikan(שולט) • 5 ביוני 2005
שאלה מצויינת
זכותם לדרוש וזכותן לסרב אני אישית סבור שמישהי שהדום שלה מוביל אותה לדבר כזה צריכה להידלק לה נורת אזהרה מהבהבת כשדגל שחור מתנוסס מעליה במיוחד ועל אחת כמה וכמה כשמדובר במערכת יחסים זוגית. (אלא אם כן זה בא ממנה שזה לא הנושא לדיון) |
|
ana |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
ana • 5 ביוני 2005
התחמקת בצורה רומנטית מסעיף ב'....
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
מיתוסית(שולטת) • 5 ביוני 2005
פתחתי פעם שרשור על הנושא הזה
וחלק מהדומים פשוט ענו באלגנטיות שהסאבית היא רכוש של הדום היא שייכת לו ולא הוא שייך לה ולכן היא צריכה לעשות מה שהוא אומר לה ולכן היא יכולה שיהיה לה רק דום אחד (גם שלא יהיו התנגשויות בשיטת החינוך ובפקודות וכו') בעוד שהוא יכול להחזיק כמה נשלטות. שוב, לדעתי מצד אחד יש בזה משהו, מצד שני זה טפשי. הכל תלוי במה שני הצדדים מחליטים בתחילת הקשר. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
Lordpain(שולט) • 5 ביוני 2005
למען האמת הכל די פשוט, לאדון מסוים מותר לקבוע כללים ותנאים מסוימים, ולשפחה מסוימת מותר
או לקבל או לסרב לתנאים האלו, אם היא מרגישה שהתנאים של אותו אדון לא הוגנים כלפיה, אז הכי חכם יהיה מצידה למצוא אדון אחר שהתנאים והכללים שלו ירגשו ויהיו לה מאד הוגנים. האם לאדון יש זכות לקבוע שהיא תהיה רק אייתו בעוד הוא יהיה עם נשים אחרות ? כן וודאי שיש לו את הזכות בדיוק כמו שלה יש את הזכות לא לקבל את זה ולעזוב אותו למען אדון מתאים יותר . במילים אחרות לכולנו יש את הצרכים שלנו, ואנחנו מחפשים אדם שיוכל למלא אותם, באופן כזה שלא יגרום לו להרגיש רע או מתוסכל, אלא שיהיה מאושר . זה לא עניין של מה הם הזכויות של האדון וכדומה, אלא זה יותר עניין של מה מתאים באמת לשני אנשים והאם שניהם באמת מגלים התחשבות הדדית זה בזו. |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
Romantikan(שולט) • 5 ביוני 2005
ana כתב/ה: התחמקת בצורה רומנטית מסעיף ב'....
חחח לגבי סעיף ב' "ב. אם זהו תנאי בסיסי והכרחי לאחד מבני הזוג אז למה הוא תקף רק לגבי הצד השני ?" קודם כל לדעתי אם התנאי הזה מוצג כבר בתחילת הדרך זה הרבה יותר הוגן מאשר הוא עולה בשלב יותר מתקדם. לגבי עניין התקפות לצד שני, בכל זאת כשמדובר במערכת יחסים של שליטה מן הסתם אין הדדיות בכל אקט, לא שאני משווה אבל בדומה אפשר לשאול למה שהנשלטת לא תצליף בדום שלה אם הדום מצליף בה ? אם בין שני אנשים מבוגרים בוגרים ומיושבים בדעתם יש הסכמה למערכת יחסים של שליטה אז זה חלק מהעניין, להחליט לקבל או לקבל את התכתיבים. אני משער שיש כאלה שאם הסאבית/שיפחה/נשלטת וכו' שלהם תרצה ותדרוש את הצד השני של המטבע הם יילכו על זה (למרות שאני לא מאמין שיהיו רבים כאלה) ואם הם יסרבו אז זאת כבר הבחירה שלה האם זאת עילה לסיום הקשר כמו שבאותה מידה (גם אם זה קשה) היא יכולה לסרב לצרף מישהי נוספת לסשן, או לדרוש בלעדיות בקשר ולראות בהפרה של דרישה/גבול כזה עילה להפסקת הקשר. |
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
הנמרונת • 5 ביוני 2005
אף פעם לא מאוחר לדרוש !!!!!!!!!!!!
אני דורשת מראש בלעדיות אני מבהירה מראש !!! מההתחלה .......לא מתאים לו .......ביי ביי אל תתפשרי אנה ! את שווה יותר ! את בין היפות כאן ! אל תשכחי את זה ! נשיקות נמי |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
nerissa(אחרת) • 5 ביוני 2005
הנמרונת כתב/ה: אף פעם לא מאוחר לדרוש !!!!!!!!!!!!
אני דורשת מראש בלעדיות אני מבהירה מראש !!! מההתחלה .......לא מתאים לו .......ביי ביי אל תתפשרי אנה ! את שווה יותר ! את בין היפות כאן ! אל תשכחי את זה ! נשיקות נמי זה לא שאני לא מסכימה איתך, נמרונת. נהפוך הוא. אבל מה הקשר למראה? לדאבות מכוערות בגובה דשא לא מגיע שלא להתפשר? |
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
הנמרונת • 5 ביוני 2005
אין עליך נריייייייייייייייייסה !
נריסה אני מכירה את הדום שלה אישית תאמיני לי , שלו אישית המראה החיצוני חשוב ! אפילו יותר מחשוב ! אנה נכס , לא חסר לה כלום ! יחסית יש לה יותר מידיי (הוא יהרוג אותי על התגובה שלי כאן לאנה ) |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
nerissa(אחרת) • 5 ביוני 2005
אין דבר כזה יותר מידי!
מה שיש לה עודף - שתביא לי |
|