בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

דילמה

ידע.
לפני 19 שנים • 6 ביוני 2005

דילמה

ידע. • 6 ביוני 2005
סבא, הדום שלי, רוצה שאזיין אותו בתחת עם דילדו.

בעיני זה מוריד מ"דומיותו" ומהכבוד שאני רוחשת כלפיו.

מאוד קשה לי לשוחח איתו על הנושא, אני חוששת לפגוע בו

מכייוון שזה מסב לו הנאה רבה.

מה עושים במקרה כזה ?
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 6 ביוני 2005
וואלה לא הבנתי.

את פוחדת לדבר איתו, חוששת לפגוע בו - אבל פורשת משהו אינטימי כזה כאן לעיני כל?

אה. זה בסדר. זה רק ביני לבינך. אני לא אגלה לו שסיפרת לכל העולם ואחותו שהוא רוצה זיון בתחת עם דילדו מהסאבית שלו icon_wink.gif

הרגת אותי. icon_lol.gif

אבל טיפת רצינות? לדעתי זה בהחלט פוגע. למרות דו המיניות שלי, יש משהו באקט החדירה והכיבוש שפשוט "מוריד" את הצד הדומיננטי לרמה מתחת לסאבית. ולא חשוב שזו בעצם הוראה ושליטה של הדום.

אבל.. זו רק תחושתי icon_smile.gif
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 6 ביוני 2005
עזבי רגע מיחסי סאב /דום , יש פה גבר , פתוח שגילה דבר מדהים , את נקודת הגיי שלו .
בדיוק ההפך , תשמחי שהגבר שאיתך יודע מה הוא רוצה ופתוח לבקש את זה .
את יודעת מה זה מזכיר לי ?
דומיות שלא מסכימות שהסאב יזיין אותן כי אז הוא "ישלוט" בהן - זו בעייני לא שליטה אם שולט מונע מעצמו עונג מפחד לאבד סמכות בעייני הנשלט שלו .
אם זה לא עושה לך את זה , אל תעשי .
אבל אם מה שמפריע לך זה הפוזה אז חבל .
אנפת לילה

באותה מידה

אנפת לילה • 6 ביוני 2005
אפשר לראות במציצה אקט של שליטה.
את שולטת על ההנאה שלו, מחזיקה בין הלסתות שלך את האיבר הכי עדין בגוף שלו, הוא למעשה נתון לחסדך, אם רק תחליטי לחשוף שיניים....

ובהשאלה - אם את גורמת לו הנאה אדירה על פי הנחיותיו והוראותיו, מה זה משנה כיצד את עושה את זה?
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 6 ביוני 2005
לדעתי, האקט בפני עצמו הוא כמעט חסר משמעות, והרבה יותר חשוב ההקשר בו הוא מתבצע.

קחי מין אוראלי לדוגמה. הלשון היא אותה לשון, אך יש הבדל עצום אם היא מלקקת סאבית שמצטווה לא לזוז, מביאה אותה כמעט עד השיא ועוצרת, ומטריפה אותה כך מספר פעמים עד שלבסוף היא ממשיכה לשרשרת אורגזמות שכולן בשליטה מוחלטת של הדום המלקק, לבין מצב בו הלשון מענגת דומית שהורתה לה לעשות זאת, קובעת את הקצב, יכולה למשוך בשערות הסאב תוך כדי, לסטור על פניו, להורות לו לעצור וכו'.

כנ"ל לגבי מין אנאלי, למי שאוהב. יש הבדל גדול בין דום שמזיין בפראות את פי הטבעת של הסאבית תוך שהוא מכנה אותה כלבה וסוטר על ישבנה לבין סאבית שחודרת לפי הטבעת של הדום לפקודתו ובשליטתו. כשלעצמי אני מאד לא מחבב חדירה באיזור הזה, אבל לו היה הדבר מענג אותי, לא הייתי נותן ל"דומיות" שלי למנוע זאת ממני.

העניין הוא שפחות משנה מה עושים ויותר משנה מי אוחז במושכות. לכן לדעתי אין כל סיבה שהעניין יוריד מ"דומיותו".
אם אינך רואה את הדברים באופן זה, אני חושש שאין מנוס משיחה עמו בנדון.
הנמרונת
הנמרונת • 6 ביוני 2005
אני 100% עם בטי !
לדעתי .....
הכי חשוב זה הפתיחות - הכי חשוב זה להנות ביחד מההההכל .
לפחות לדום שלך יש אומץ להודות , אין הרבה דומים שמודים ,וזה עצוב , זה מראה על חוסר ביטחון מסויים , אני אישית לא מבינה ........ מה הקטע ? מה זה קשור לדומיננטיות ?
וכל אחד שמחובר לגוף שלו מודע לגירויי שקיים לו שם ב ...

כנראה שמה שמציק לך זה באמת "הפוזה"
עינוג זה עינוג !
תאיר​(נשלטת)
תאיר​(נשלטת) • 6 ביוני 2005
יש שתי אפשרויות:
או שהדום שלך הוא באמת דום, אבל הוא גם נהנה פיזית מהרגשת החדירה שם. וכבר דיברו פה על נקודת הג'י הגברית.

או שהדום שלך מראש היה סאב או סוויצ' אבל מכיוון שהוא ראה שאת מחפשת דום הוא העמיד פנים וקיווה בהמשך הדרך להרגיל אותך למה שהוא רוצה (ואל תגידו לי שלא נתקלתם פה בכאלה שניסו).

אבל אם הוא באמת דום, אפשר להשיג את האפקט הפיזי הזה בדרכים שונות. קודם כל את יכולה ללקק לו, ברור שזה לא מגיע לאותו עומק, אבל זה לא צריך למנוע ממך לנסות.
וחוץ מזה אפשר לנסות לחבר את הדילדו לגאג (אולי דילדו דו צדדי שצד אחד בפה שלך?) ולממש את נושא הפייס-סיטינג שדיברו פה עליו בשרשור אחר.
Romantikan​(שולט)
Romantikan​(שולט) • 6 ביוני 2005
זאת אכן דילמה רצינית
כל אחד ואחת והשקפתו אבל אם בעינייך זה מוריד מ"דומיותו" ומהכבוד שאת רוחשת אליו
דבר שאני באופן אישי מאוד מבין, אז יש כאן בעיה רצינית.

מלבד ההצעה הפרקטית של תאיר שהיא גאונית בעיניי אני חושב שאין מנוס מלהעלות את העניין
ולדבר עליו, זה הדבר הכי הוגן והכי נכון לעשות עד כמה שזה לא נעים וצריך לראות לאן זה יוביל.

אולי בעקבות זאת תשני את נקודת מבטך ותראי את הדברים אחרת
ואולי הדום שלך כשישמע זאת יוותר על העניין, ככה זה במערכת יחסים, גם של שליטה
כל צד צריך לפעמים לוותר על מה שפחות חשוב לו לטובת מה שיותר חשוב לו.
Tame
לפני 19 שנים • 7 ביוני 2005
Tame • 7 ביוני 2005
לדעתי אם זה באמת עניין של נקודת הג'י הגברית והרצון שלו להתנסות בה הוא יכול לומר לך לבצע רימינג או להכניס אצבע או שתיים לפי הטבעת בזמן שאת מוצצת לו...
ככה נשמר הסטאטוס קוו של דום וסאבית והדום גם מקבל את מבוקשו.