DearPrudence |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
אמא אמרה
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
DearPrudence • 10 ביוני 2005
אל תלכי עם אנשים זרים
הם ינצלו הם יפגעו בך ואחר כך תחזרי אליי בוכה אמא אמרה אל תהיי ליצן החצר הם צוחקים עלייך מאחורי גבך אמא אמרה שאני הכי יפה הכי חכמה והכי שלה אמא חשבה שלא אמצא אהבה ואמא אמרה לא לעזוב את הבית שלה ואמא אמרה שאני הורגת אותה בביתה אמא שלי אמרה לא לחשוף את הלב לפני כולם אמא אומרת "תהיי פלפל" כי זה מה שאנשים אוהבים היא אומרת את זה בקול חלוש, בגב שפוף אמא שלי אמרה אל תטמני ראשך בחול כבת יענה אמרה וסבלה בשקט והנה שיר בשבילך אמא, תראי איזו מזוכיסטית גידלת לתפארת תראי אותי בשיאי תראי איך אני מערבבת סוגי רטיבויות תראי איך אני לא מפחדת תראי איך לא אכפת לי מכלום תראי איזה יופי של כאב גידלת לתפארת תראי את החממה השחורה שלי תראי כמו שמעולם לא ראית אותי. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
אמא
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
venus in our blood(שולטת) • 10 ביוני 2005
אמרה לך כמה היא גאה בך?
בעוצמה לבטא את מה שאת מרגישה בכנות המדהימה ברגישות האינסופית אמא אמרה לך שלצד הכאב והאטרפים של הלב, היא גידלה נסיכה אמיתית כזו שיודעת באמת להרגיש ללכת רחוק לרוץ לעוף עם האמת שלה עם הכאב שבה עם היופי האינסופי הזה שלה ? אמא פעם נגעה לך בנשמה וחיבקה? מבפנים? את הליבה של הגרעין ? |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
infinite(נשלטת) • 11 ביוני 2005
אימא נשארה
כפי שהיתה כמו שצילמתי אותה פעם , בשבע בבוקר תוך כדי השוקו לפני טיול שנתי כשרציתי לראות אם המצלמה עובדת אביט בתמונה הישנה , המקומטת בתוך הארנק בקמטים שנתווספו לה , בהבעת הפנים שהשתנתה עם השנים . אימא אמרה תסתדרי בעצמך את כבר ילדה גדולה היא עדיין אוהבת ,רק לא כל כך מאמינה וכמו בילדות רחוקה אני כוססת ציפורן בעצבנות חושבת , מה עוד אוכל לעשות . |
|