בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

חחחחחחח

infinite​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 13 ביוני 2005

חחחחחחח

infinite​(נשלטת) • 13 ביוני 2005
אין אין ,חייבת לספר פה משהו שלא קשור
אבל אמיתי

אז ככה תמיד מאד מאד אהבתי והערצתי כלבים ,כי הם כל כך נאמנים לאדם ,חכמים ופשוט חיה מקסימה . לא אהבתי אף פעם חתולים והם אפילו מעצבנים אותי כי תמיד חשבתי אותם לחיה איגואיסטית כזו ,שחושבת רק על עצמה על מה לאכול ,לא נאמנה ולא קשורה לאדם ואיך שמשהו קצת לא מוצא חן בעיניה היא שורטת בלי לחשוב פעמיים, לא כמו כלב שסובל בשקט את כל הקיצ'מוקים והפוצי מוצי שלי.
יש לנו בבית גם כלבים וגם חתולים (אלה חתולי רחוב שפשוט האכלנו) . לפני כמה ימים החלטנו לקחת חלק מהחתולים לקיבוץ שנמצא כמה קילומטרים מכאן ,כי בקיבוץ תמיד יהיה להם אוכל והם יהיו דיי בטוחים וכאן כבר יש עומס יתר על המערכת. icon_biggrin.gif
לקחנו אותם ברכב והסענו אותם לקיבוץ . (אחד החתולים פיספס את ההסעה בשתי דקות וככה ניצל מהגזירה icon_biggrin.gif )
היו קצת דיבורים בנושא, על זה שהחתולים בכלל לא נאמנים ,הם חיה ששורדת וממש לא צריכה את האדם לעומת כלב שלא תמיד יסתדר בחוץ.

יום למחרת...אחת החתולות...חזרה מהקיבוץ הביתה...צמאה עייפה מההליכה
הארוכה ומאושרת
icon_lol.gif
infinite​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 13 ביוני 2005
infinite​(נשלטת) • 13 ביוני 2005
מה זה טרנספר האכלנו כל כך הרבה חתולי רחוב לא נשאר מקום בגינה icon_biggrin.gif
זה קיבוץ שאנחנו מכירים ויודעים ששם כן מאכילים אותם , אחרת לא היינו לוקחים אותם .
אבל שחתול יחזור ככה דבר כזה עוד לא ראיתי בחיים ,זה שינה לי לגמרי את מה שחשבתי עליהם (:

נ.ב. חייבת להוסיף לכל מי שדאג (: שזו אישה שאנחנו מכירים בקיבוץ כי אנחנו היינו תורמים לשם בגדים והיא מטפלת בהם ומאכילה אותם .