פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
תלקקי
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
פלג(נשלטת){ע_מ} • 17 ביוני 2005
הרצון שלו לחקור אותי מא' ועד ת' די הרתיע אותי בהתחלה. 'הכל אני אדע עלייך. לא יהיה שום דבר שתסתירי ממני. שום מחסום ושום הגנה. את תעמדי מולי נקייה'
לאט לאט התגלו עוד דברים. פה נרתעתי מזה ושם נרתעתי מזה והוא כאילו עמד עם סכין מנתחים מולי והמשיך לחפור בתוך הפצע המדמם. יום אחד בשיחת טלפון שהיתה הוא פתאום עצר אותי ואמר שאני מתעסקת הרבה מאוד סביב הנושא הזה של הפרשות. 'למה אתה מתכוון?'שאלתי אותו והוא שאל אותי בתגובה ממה אני מפחדת. מהמון דברים. רוק מגעיל אותי בד"כ, שפיך שנשפך על הפנים ולא נבלע, שתן.. 'תמשיכי' הוא דרש ואני התחלתי להסס. בפגישות שלנו תמיד פחדתי שהוא יום אחד פשוט יתחיל להשתין עליי. ממש נרתעתי מזה. לא דיברתי על זה מפורשות אבל מדי פעם ניסיתי לגשש ולראות איפה הכיוון שלו והוא לא נתן לי לפתח את הנושא יותר מדי. לא אמר לי כלום. באחת הפעמים ביקשתי ממנו רשות למצוץ לו את הזין. והוא היה לשניה שקט ואמר 'לא. את לא תמצצי לי את הזין אבל אני כן אזיין לך את הגרון'. בשיא תמימותי עניתי לו שזה אותו דבר. את ההבדל למדתי שתי שניות אח"כ. המציצה שלי אפילו שהוא קובע בה נותנת לי את מרחב מסוים, אפילו אם הוא מחזיק לי את הראש. כשהוא מזיין לי את הגרון אני פשוט שוכבת או עומדת על ברכיי פעורת פה והוא מזיין את החור. זה פשוט חור. לא שום דבר אחר. זיון של הגרון מעורר את רפלקס ההקאה וגורם לדמעות בעיניים ואיך שהוא צוחק מזה.. ואז גומר לי על הפנים. ככה כשהכל נוזל עליי. 'תסתכלי עליי' הוא אומר ומגחך. 'עכשיו תתחנני ללקק את התחת שלי' הוא דרש. לא הבנתי למה הוא מתכוון. מה זאת אומרת ללקק את התחת שלו.. וכמה ללקק. אחרי המון זמן הוצאתי את התחינה הזאת מתוכי. גם כי הוא דרש וגם כי הייתי די סקרנית. ואולי גם מבוהלת מהרצון שלי. וככה. אני עם כל השפיך שלו מרוח לי על הפרצוף הוא דחף אותי על המיטה והתיישב עם התחת שלו על הפנים. 'קדימה. תשלחי לשון ארוכה ותללקי את החור שם'. מהר הסטתי את הפנים שלי הצידה. 'אני אשאר כאן עד שתעשי את זה' וכאן התחיל משחק שידעתי מראש שאני מפסידה בו. ליקקתי. בסוף ליקקתי. וגם אמרתי תודה. ועוד בבקשה. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 17 ביוני 2005
פלג...
כרגיל, אני נהנה לקרוא אותך אבל שאלה לי אלייך, האם זה הקשר שלכם? רק יחסי שליטה? או שמא יש בינכם הרבה יותר מזה. ומה שאת מביאה לנו כאן אלו הם רק זרזיפים. רגעי שיא בקשר? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
יש שם הרבה יותר
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
קליבר(שולט) • 18 ביוני 2005
ככה אני רואה וחושב ..
ואתם ? |
|