איתי חולצה אפורה
איתי חולצה אפורה
מודעה
מחפש להתאהב
מחפש שולטת, בת זוג, חברה, אהבה.
מחפש ירכיים לשים עליהם ראש. מישהי לבשל לה, למזוג לה יין, לתת לה לטעום לפני.
מחפש זוגיות אמיתית, לא רק קשר בדסמי. מישהי שתהיה גם החברה הרגילה שלי, בפומבי רק עם undertones דקים שמבינים מי מחליטה בבית, אבל בדלתיים סגורות שתחליט קצת יותר מבאיזה מסעדה נאכל.
לקום לפנייך, להכין לך קפה. לראות ביחד אנימה מכורבלים, ברור מי הכפית הקטנה. לנשק לך את הצוואר. להרגיש את מחזיקה אותי, להיות קשור.
אם מעניין אותך, פרטים ותמונות צנועות בפרופיל.
מין / מגדר
גבר
מצב משפחתי
רווק
מי אני
היי אני איתי בן 25. אוהב לתכנת, פסנתר, אנימה, פמדום, גלידה. תמיד ידעתי בדיוק מה מושך אותי, ולפני כמה שנים נחשפתי לעובדה שיש קהילה של אנשים כמוני. שמח להכיר, לחוות, להנות וכו'. זורם על הכול אבל מחפש מערכת יחסית רצינית.
במקור מהמרכז, לומד בבאר שבע. חוזר למרכז בסופשים חופשים ומלחמות עונתיות.
במקור מהמרכז, לומד בבאר שבע. חוזר למרכז בסופשים חופשים ומלחמות עונתיות.
השקפות על עולם השליטה
שליטה יכולה להיות הרבה דברים להרבה אנשים. במקום מסויים הייתי רוצה לומר שהאידאל בשבילי זה להיות עבד מוחלט, להגיע למצב שעצם חוסר ההנאה ממשהו שהשולטת רוצה שיקרה יהיה מצב שמוביל אותי לאושר, אבל מניסיון הבנתי שאני מחפש משהו פחות חד כיווני, יותר מחבק ואוהב. אולי אני סתם casual.
גבולות
ציבור שכולל אנשים לא קשורים. דברים תוך כדי מערכות יחסים עם אחרות, פצעים שמשאירים סימן ליותר מחודש או מורידים דם.
חדשות
~אני פנוי~
תאריך הצטרפות
24 ביוני 2022

