OxyTocin
נשלט

חשבון מאומת
חשבון מאומת
איזור
מרכז
גיל
26
מצב משפחתי
רווק
מי אני
🔹 מי אני?
מישהו שיודע בדיוק מי הוא—עד שהוא נתקל במישהי שיודעת לקחת את זה ממנו. ביום-יום אני עצמאי, חד, ואקטיבי, אבל יש משהו ממגנט ביכולת להניח את המושכות בידיים הנכונות. אני לא רואה בכניעה חולשה, אלא אומנות—משחק עדין של אמון, רגש, ודינמיקה נכונה. אני כאן כי אני נהנה לחקור את הגבולות שלי, להתמסר למישהי שיודעת להוביל, ולגלות איך חיבור נכון יכול להוציא ממני יותר ממה שחשבתי שאפשר.

🔹 מה מניע אותי?
שליטה – מתי שהיא נלקחת ממני. ההתרגשות שבלהתפרק בידיים שיודעות בדיוק איך למשוך בחוטים. התחושה הממכרת של לאבד את עצמי לרגע אצל אישה שיודעת לדרוש ולהחזיק. אני לא נכנע מתוך חולשה, אלא מתוך צורך עמוק. כשכוח נפגש עם מסירות, נוצר משהו נדיר וחשמלי.

🔹 מה אני מחפש?
אישה שיודעת לקחת, שלא צריכה לצעוק כדי להיות עוצמתית. חיבור אינטואיטיבי, חד ומדויק, כזה שמדבר בעיניים לא פחות ממילים. אני פתוח להכיר, לגלות, ולראות לאן זה ייקח אותנו.

כרגע לא משויך, פתוח להיכרות, ומוכן למסע מעניין עם האחת שתדע לקחת אותי לשם.
גבולות
תקשורת זולה, חוסר הגיינה, משחקים מסכני בריאות, פורסד בי, צלקות, מסתייג מאלכוהול וסיגריות, בוגדות/נשואות שמסתירות.
תאריך הצטרפות
28 בפבר׳ 2023
  שלחי הודעה