לפני 4 שנים. 8 בדצמבר 2020 בשעה 14:35
לפעמים אני רוצה מהר, עכשיו, הכל.
זה מגניב ומרגש, אבל מנסיון מה שנדלק מהר נכבה מהר.
למדתי שלאט זה טוב. זה גם מה שאני אומר לסטודנטים צעירים במעבדה. "תגובה איטית היא תגובה מוצלחת".
גם בבישול אותו הכלל. תבשיל איטי , יוצא טעים יותר מאוכל מהיר. עשיר, מלא טעמים נחבאים בכל ביס ומשתחררים באורגזמה מלאה על הלשון.
אבל, בשביל זה צריך סבלנות ואמונה.
סבלנות זה ברור, ואמונה? צריך להאמין שזה שווה את ההמתנה...