לפני 3 שנים. 11 בדצמבר 2020 בשעה 16:05
ראשית חשוב לבחור נכון
צבע מדוייק
משקל נכון
ריח של טריות
ואז להוסיף
תיבלון נכון ועדין
כזה שמוציא ממנה את הטעם הנכון
לתת לה להפריש את המיצים מתוכה
להשתלב עם הסביבה
לחמם לאט עד רתיחה מלאה
לתת לה את התחושה שאמנם היא לא היחידה
אבל היא השווה מכולן
להשאיר אותה על להבה גבוהה
אבל כזו שלא תשרוף ותשאיר צלקות
ואז אז יגיע הרגע המושלם
הרם אותה בעדינות יחד עם כל הרטוב הזה שמסביב
הנח אותה על מצע חם ומפנק
ואכול ...
אכול אותה כאילו לא אכלת מעולם
ביסים קטנים לתת לטעם לשחק על הלשון
לספוג את המרקם
קציצות ברוטב זה אהבה