לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מתלכלך

בלי תחתית
לפני 5 שנים. 16 במאי 2019 בשעה 13:36

לא משנה כמה אחוזי מוצקים (ככה זה נקרא?) יש בשוקולד המריר שאת מתיימרת להיות.

בכלל לא מעניין אותי כמה קרמית ונוגטית ונימוחה בפה, מתוקה ומענגת חך, את מספרת שאת.

אני בכלל בקטע של שוקולד לבן. כן, זה שאניני טעם או מומחים לנושא אומרים שהוא בכלל לא, או לא ראוי להיקרא, שוקולד.

אולי לא זר ומוזר, אבל קצת דחוי. לא במיינסטרים, גם לא בטוח שזכאי לתואר "טעם נרכש" אבל בהחלט לא "כוס התה" של כל אחד/ת.

אולי את החפיסה שממתינה לי, שם בצד, על המדף?

בלי קורי עכביש עדיין, רק אולי קצת אבק שהצטבר?

באתי לעשות לך "פוּווווו".

 

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י