בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בוקה ומבולקה

לפני 4 שנים. 30 בדצמבר 2019 בשעה 7:20

רבות שואלות אותי, מה אפשר לעשות עם הפירורים הטעימים שנשארים בסוף ארוחת בוקר או סתם טוסט. ככה זה ילדות שרוצות עוד ועוד. 

ובכן:

 

1. לטפי את החום הפועם בין הרגליים עד שהרטיבות תציף אותך.

2. שבי על הפירורים, הם ידבקו לקצפת הנובעת ממך.

3. קראי לה ללקק ממך עד שתגמרי.

4. לקקו יחד את מעט הפירורים שנותרו בצלחת. זכרי, מי שתהיה נחושה יותר, תלקק יותר. 

בתאבון, זנזונת

 

 

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י