סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא רק מילים

רסיסי חוויות
לפני 15 שנים. 10 ביוני 2009 בשעה 17:52


בווק
שמן זית
בצל אחד קצוץ
הקפצתי
סלסלת פיטריות חצויות
זרקתי
(את הפיטריות לא הסלסלה)
הקפצתי
הוספתי את הספגטי
הקפצתי
בקערה
עירבבתי מיכל שמנת חמוצה (או מתוקה אם בא לכם) וביצה אחת (אפשר גם פרמזן מגורדת)
זרקתי
הקפצתי
(בשלב זה טוב להוסיף מצקת אחת של מים רותחים לאיחוד המרכיבים)
מלח
פלפל שחור גרוס
קצת עירית קצוצה לקישוט
לצלחת

Lady Izadora​(שולטת){השד} - בשביל מה ביצה ?

טוב להוסיף מהמים שהפסטה בושלה .
לפני 15 שנים
King of Hearts - את הביצה לקחתי מהקרבונרה,
שעוד תופיע כאן מתישהו,
היא מחליקה את הרוטב.
אפשר גם בלי.
לפעמים אני מעדיף בכלל במקום השמנת להוסיף לפטריות בשמל.
אשר למים, ההמלצה מצויינת :)
לפני 15 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י