לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא רק מילים

רסיסי חוויות
לפני 15 שנים. 7 ביולי 2009 בשעה 16:22

אני אוהב מאכלים שנורא קל להכין אותם.
אני גם אוהב להתמודד עם מתכון מסובך ומורכב כמו אסו בוקו, למדוד, לשקול, לקחת זמן, להקפיד. חיתוך מדויק תהליכים מסובכים.
אני אוהב את השעות האלו של מלאכת הבישול.
אבל יש כיף בלזרוק את המרכיבים הנכונים לפוד פרוססור, ללחוץ על כפתור ו.. זהו יש מעדן.

אחד מהמאכלים הללו שאני מאוד אוהב זה הפסטו שהופך כול פאסטה למעדן גורמה, ללקק את האצבעות.
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=184736&blog_id=11763

הקיץ מביא לנו מעדן נוסף שנעשה בלחצת כפתור
הגספצ'ו,
מרק קר שנולד בספרד, באקלים דומה לשלנו ומחומרים שכמעט ויש בכול מקרר.
אין כמו מרק גספצ'ו ביום קיץ כדי לקרר את הנשמה המתאדה.
ונורא קל להכנה.

לזרוק לפוד פרוססור (או בבלנדר)

5 עגבניות מקולפות מהקליפה
ואם אצל הירקן שלכם יש עגבניות תמר, אין עליהן לטעם.
(כדי לקלף עגבניה תחרצו בעור שלה שני פסים עם סכין חדה ושימו בסיר עם מים רותחים, אחר שלוש דקות
תחת זרם מים קרים הקליפה תרד בלי בעיות)
פילפל ירוק - בלי הגרעינים
פילפל אדום - כנ"ל
שני מלפפונים קלופים
בצל אחד קטן
שתי פרוסות לחם (בלי הקשה)
מיץ מחצי לימון
2 שיני שום
שליש כוס שמן זית
מלח פלפל
כמה טיפות טבסקו (או פפקריקה חריפה)....

זהו
ללחוץ על הכפתור
עד שמתקבל מרק אחיד וסמיך.
לקרר

להגיש קר
עם כמה קוביות קרח
ולפזר על המרק קוביות קטנות של מלפפון ופילפל

יאמי

אחותך הגדולה​(שולטת) - קראתי צייתתי
וואללה יצא טוב :)

תודה מאסטר
לפני 15 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י