לפני 15 שנים. 11 בספטמבר 2009 בשעה 22:43
טעים ביותר וקל להכנה:
6 חלקי עוף, למשל כרעיים
50 גר' חמאה, אפשר גם שמן זית
10 בצלצלים
300 גר' פיטריות חצויות
כוס יין לבן
מלח
פלפל
6 כפות שמנת מתוקה
להשחים את העוף בחמאה,
להנמיך אש ולהוסיף את בצלצלים ל-5 דק'
להוסיף את הפיטריות,
מלח
ופילפל
להוסיף את היין, לכסות ולבשל על אש קטנה חצי שעה,
להוסיף את השמנת, לא לתת לה לרתוח.
להגיש - רצוי על מצע אורז עם המון מהרוטב.
את הרוטב שנשאר, חשוב מאוד לנגב עם חלה,,,,
יאמי