לפני 13 שנים. 25 ביוני 2011 בשעה 19:02
הכי פשוט שבעולם:
6-8 סלק אדום גודל בינוני פלוס
כפית סוכר
כף מלח
מיץ משני לימונים
שני שמנת חמוצה
זהו
אני שוטף את הסלקים לפעמים מקלף לפעמים לא
חותך לקוביות גדולות
שם בסיר לחץ עם מלא מים
מבשל חצי שעה, בלי סיר לחץ שעה,
עכשיו
שמים את הסלקים עם קצת מהנוזלים בבלנדר וכותשים
מחזירים לסיר
חוזרים על זה עד שכותשים את כל הסלקים.
אפשר גם עם בלנדר מוט בתוך הסיר.
תוך כדי כתישה מוסיפים מלח סוכר לימון ושמנת
למקרר
קר קר קר
יאמי