לפני 18 שנים. 14 במאי 2006 בשעה 20:12
מרק בצל פירנאי:
5 כפות שמן זית
5 בצלים פרוסים דק (טבעות)
100 גרם שינקן (אפשר במקום פסטרמה אמריקאית) חתוך לפסים ארוכים ודקים.
עלה דפנה
כפית טימין
פילפל
ליטר ורבע מרק עוף
4 צהובים (חלמון, חלבון,אני אני אפעם לא זוכר)
4-8 פרוסות בגט מטוגנות או קלויות עם שום.
מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפיים את הבצלים עד שיהיו שקופים
מוסיפים את המרק
להוסיף את עלה הדפנה והטימין, ומתבלים בפלפל גרוס.
להביא לרתיחה, מקטינים את האש, ומבשלים 25 דקות.
טורפים היטב את הצהובים, ומוסיפים אל הצהובים לאט לאט מעט מהמרק (שלא יקריש),, ואז מוסיפים את התערובת לסיר עם המרק.
להוסיף למרק את הנקניק
מחממים אבל לא להרתיח.
את הלחם הקלוי מוסיפים לצלחת המהבילה
יאמי