לפני 18 שנים. 30 ביולי 2006 בשעה 21:28
ובמיוחד בשבילך:
עוד מכתב שכתבתי בכלוב:
לזניה כשרה?
הייתכן?
בין שכבות נמוחות של בצק
לבן רך, אבל אל'דנטה,
פזורים באדום ובלבן
בעושר ובאושר
הבולונז,
עשיר בטעמים של בצל מטוגן
ורצועות גזר דקות,
סהרוני סלרי ירוק,
עגבניות, יין,
כבדי עוף מרוסקים
ופרורי בשר טחון מוקפץ,
ומעבר לדף הפסטה
הבשמיל,
שהוא כולו חמאה וקמח,
וחלב
קטיפתי
ומלא
מעובה במוצרלה נמיסה ונמתחת
ומעל כול השכבות המופלאות
מוזהבת לה גבינת פרמזן
לזניה כשרה?
אין חיה כזו
בתיאבון:)