סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

The doctor

אני אחד שי רוצה לשעות חיים
אני אוהב להנות
אני גם אחד דו מיני
תודה אוהב
לפני 5 שנים. 2 בדצמבר 2019 בשעה 11:07

אין דבר יותר כיף ומעורר השראה מלקרוא בלוג אוכל טוב

הנה כמה מהבלוגים שאני הכי נהנית לקרוא, לבשל ולעקוב אחריהם:

פתיתים– גל הוא גאון של שילובים, בשלן אמיץ במיוחד שתמיד מערבב את המלוח עם מתוק עם חמוץ. יצירתיות זה שם המשחק. זה, פלוס העובדה שהוא מבין בעיצוב, גורם לבלוג להיות תענוג צרוף.

ביסים– הילה האחת והיחידה. כל מתכון בבלוג הזה יוצא טעים, ולמרות שהיא אוהבת בשר היא עושה המון תבשילים צמחוניים ומבינה בכל סוגי הירקות. יש המון מתכונים שלה שהפכו לקבועים במטבח שלי

אז מה את עושה כל היום? – היא עושה דברים יפים. צילומי אוכל מדהימים, מתכונים ביתיים, וסטיילינג מקורי ומלא הומור.

בצק אלים- אחד מבלוגי הבישול הכי ותיקים בבלוגספירה.

לא על החסה לבדה– בלוג בישול טבעוני מעוצב ומצולם לעילא ולעילא.

מורקייק– אפיה, מתוקים, חמאת בוטנים, נקודות, בננות, שוקולד, חמאה. וגם הרבה סיפורים מצחיקים מסביב.

עוגיונט– נטלי היא מלכת המתוקים והמאפים. המתכונים הכי בדוקים ומדוייקים שיש, ואי אפשר להיכשל עם הבראוניז שלה שיוצא תמיד מושלם.

שירה אכילה- גם כי יובל מקסים (אני יודעת! פגשתי!) וגם כי השילוב של שירה ואוכל הוא נכון בהרבה מאוד רמות.

תאבון בריא– אינדקס לכל המתכונים הטבעוניים ברשת בעברית. מקור אינסופי לרעיונות וטיפים של בישול טבעוני

pasta every day (ישראלית על האגם)– בלוג בישול של ארכיטקטית ישראלית שחיה באיטליה ומשפצת במו ידייה (יחד עם בן זוגה) בית עתיק. בין לבין העידכונים על הבית יש גם מתכונים מעולים והרבה הסברים מחכימים על המטבח האיטלקי.

גאולה דרך החיטים– ענתיקות אינטרנט כמוני זוכרות את פורמלג מהגילגולים הקודמים שלה שכללו חמאה ותועפות שוקולד – ומדובר במתכונאית מוכשרת ביותר. בשנים האחרונות היא עברה לתפריט טבעוני ובריאותי ועדיין שומרת על אותה הבנה עמוקה באוכל. ניסיתי הרבה מתכונים מהבלוג שלה שיצאו מעולה ותמיד מדובר בדברים שדי זריז להכין.

צמחונום– פרץ לתודעה הציבורית עם מתכון הקובה הטבעוני שלו, ונשאר שם בזכות כתיבה כובשת ומתכונים טבעוניים שעושים כבוד לירקות

הבלוג של רותם ליברזון– רותם מבשלת אוכל טעים, צבעוני, מיוחד ודי הרבה פעמים גם צמחוני או טבעוני. תסתכלו על האורז הפרסי הזה ותבינו למה אני מאוהבת:

 

קרוטית– אחרי שנים רבות בעריכה ועיתונות אוכל, רחלי קרוט הקימה את קרוטית שהוא אתר על אוכל ביתי בסיסי והגיוני. הכנתי כבר לא מעט מתכונים מכאן והכל הצליח.

the kitchen coach עוז תלם- אחד הבלוגים המיוחדים שיש מבחינת רמת הפירוט הפסיכית והדוקטורט שהוא כותב על כל מתכון. תענוג לקרוא ולהעמיק ואז לגשת למטבח בביטחון, כאילו בישלתי את המנה הזו כבר אלף פעם.

בולו – האהבה החדשה שלי. בלוג עם אישיות שאומר דברים גם על אוכל וגם על החיים.

 

tivoneat– הבלוג הטבעוני של שקמה מרכז מאות מתכונים טבעוניים מעולים ופועל יחד עם ערוץ יוטיוב שכל הזמן מתחדש.

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י