לפני 4 שנים. 21 באוגוסט 2020 בשעה 14:17
להיות בצק של שטרודל.
שאהיה רכה ונעימה
שאמתח לאט ובזהירות
שאהיה כמעט שקופה
אולי אפילו קרע קטן
וגם אז
שום דבר לא יפריע לי להיות שלמה
כי גם אם יש קרע קטן הוא לא מפריע לכל התמונה
ולמרות השקיפות כשהכל מתחבר מופיע משהו שלם יותר, פחות שקוף, פחות קרוע
............
רק שלא אקרע מידי
שישאר לי משהו בפנים
כי למרות שבצק של שטרודל הוא רך ונעים, למרות שהוא הכי מתמסר, אם מותחים אותו יותר מידי הוא לא מצליח להחזיק את המלית.... והמלית הזאת, זה כל מה שיש לי.
יחסית מרוצה מהפעם הראשונה 🤗