לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סתם כזאת פריקה מבולגנת

הזכויות שמורות לקרנפית מחרסינה


***מתגעגעת תמיד פיה תאומה שלי***
לפני 3 שנים. 21 באוגוסט 2020 בשעה 14:17

להיות בצק של שטרודל.

שאהיה רכה ונעימה

שאמתח לאט ובזהירות

שאהיה כמעט שקופה

אולי אפילו קרע קטן

וגם אז

שום דבר לא יפריע לי להיות שלמה

כי גם אם יש קרע קטן הוא לא מפריע לכל התמונה

ולמרות השקיפות כשהכל מתחבר מופיע משהו שלם יותר, פחות שקוף, פחות קרוע

............

רק שלא אקרע מידי

שישאר לי משהו בפנים

 

 

כי למרות שבצק של שטרודל הוא רך ונעים, למרות שהוא הכי מתמסר, אם מותחים אותו יותר מידי הוא לא מצליח להחזיק את המלית.... והמלית הזאת, זה כל מה שיש לי.

 

יחסית מרוצה מהפעם הראשונה 🤗

Causy​(אחר) - פוסט מקסים... כמעט כמוך 💚💜
לפני 3 שנים
Marie'O'Netta - נראה מדהים! בתאבון ⁦❤️⁩
לפני 3 שנים
ריינו​(אחרת){My Lion } - תודה 🙏🏽
לפני 3 שנים
אפרוחיתי - אומנות..
לעבוד ולמתוח בצק לשטרודל
לפני 3 שנים
ריינו​(אחרת){My Lion } - אכן אומנות... תודה 😘
לפני 3 שנים
חשופית שתוקה​(נשלטת) - יאםםםםם

תעשי לי אחד עם תפוחים ואני שלך לנצח :)
לפני 3 שנים
ריינו​(אחרת){My Lion } - עליי... אפילו אוסיף לך קצפת וגלידת וניל
לפני 3 שנים
מיסטי כאן{mindfulnes} - פעם הבאה נסי כנאפה
לפני 3 שנים
Kristoff - אפשר קצת בבקשה?
לפני 3 שנים
mi_555 - נאפה השטרודל. מריח עד לכאן
לפני 3 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י