צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עץ הדומים עסוק

חצי סוקרטס בפיתה.
לפני 13 שנים. 17 באוגוסט 2010 בשעה 17:24

לקלף תפוח אדמה עם קולפן, לשים בסיר, ואז ללכת להתגלח עם סכין גילוח.
מרגיש פאקינג אותו דבר.

פעם הבאה אני שם קצף גילוח על התפוח אדמה לפני שאני מקלף אותו.

Brave Dwarf - אבל תבשל אותו תיכף אחרי הגילוח ולפני שיגדלו לו זיפים אחרת זה ירגיש כמו לאכול קיפוד.
לפני 13 שנים
זאלופון​(שולט) - ממליץ לשים שמן זית ורוזמרין על הפנים אחרי הגילוח. בתיאבון.
לפני 13 שנים
Fat Russian - מממ אוכל..

גש לתגובה שלי על התגובה לך בפוסט שלי ( נשמע לי מטומטם המשפט... )

י שם הצעה איך להוריד את הקרטושקעס בגרון :)

לפני 13 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - שמע בקול קרמר - רק חמאה!
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י