אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עץ הדומים עסוק

חצי סוקרטס בפיתה.
לפני 12 שנים. 6 בספטמבר 2011 בשעה 20:06

איזה שיעור מרתק היה היום
על יזמות עסקית.
העביר לנו אותו בחור ממש מבריק שהסביר לנו פרקטית על כל מה שהולך,
מלפני ומאחורי הקלעים של עולם העסקים הכללי והקולינרי.
ועוד המון המון המון.

ממש מעניין אותי העולם הזה של מאחורי הקלעים של ההון והתעשיה,
כל כך הרבה שימוש במוח יש שם, וצריך גם ביצים של פלדה.
אני חושב שאני אשמח ללמוד את הנושא יותר בהמשך.


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י