ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

עץ הדומים עסוק

חצי סוקרטס בפיתה.
לפני 12 שנים. 10 בינואר 2012 בשעה 23:09

טוב הפיצה נסיון הייתה טובה אבל נפלה על אי דיוקים בעיקר בתנור הביתי שאני פחות מכיר.
הרוטב ישופר, והכל יסודר.
הנגלה השניה שנעשתה בטוסטר אובן יצאה דווקא לא רעה.
ערב פיצות עוד יצא לדרך.

עשיתי היום משהו שנראה כמו פאנקייק אבל יש לו טעם ומרקם מבפנים שמזכיר דייסה, חשבתי שפיליה בטח תאהב את זה על הביס הראשון.

השאלה הגדולה.
עם מה לעשות את הנסיון הבא במטבח.
תנו לי דברים שאתם אוהבים לאכול שאני אקבל רעיונות

תפילה​(לא בעסק) - עישון בשר זה משהו שתמיד רציתי לדעת אה והכנת גבינות בייתיות גם
לפני 12 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - דונאט... אבל אחת כזו מאוד ספציפית...

ופאנקייק.. באמת שעם קצפת וסירופ שוקולד ודובדבנים אין על זה...(:
לפני 12 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י